- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.961
Ayyy dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derlerDoğal tabi canım heyecandan
Yarın sabah ilk idrarla bir tane daha test yapıp onda da çizgi görürsen hemen git kan ver kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derlerDoğal tabi canım heyecandan
Yarın sabah ilk idrarla bir tane daha test yapıp onda da çizgi görürsen hemen git kan ver kuzum
Tabi canım etmez miyim inşallah yarın hayırlı haberlerini alacağızAyyy dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler
Al benden bir tane daha Bende sabırsızımdır böyle konularda ama bu kez hiç test almadım yapmadımda yapmamada gerek kalmıcak sanırsam bebeklik durum yok çünkü. Biraz stresli zaman geçirdim ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorumBen bat tarihimi bile bilmiyorum zaten tek ilişki yaşadık o da pik günümde sonrası ovu testlerinde bi açık bi tekrar pik derken hiç umudum yok. İlişkiden sonraki 9. Gün bugün dün test yaptım predictor tırt çıktı bugün laboquick kaset test yaptım tırt çıktı daha erken biliyorum ama kutusunda duracağına çöpte dursun İrademe hakim olamıyorum. Diğer testlerde yolda. Çift çizgi görmeyecem içim öyle diyor ama test yapmak da güzel be
Demi ya boşuna stres yapmayalım yarın yüksek değerleri görürüz inşallah seninde gözün aydın musmutlu değerleri görelim o zamanTebrikler canım benim bat yarın ama 55 çıktı kanda yani başlangıç değerlerinden ziyade artış önemli inşallah bol bol artacaklar
Sağol kuzum aminHayirli olsun canım inşallah sağlıkla doğsun
Ne güzel haberler inşallah bebiş seninledir ki testler pozitifler yalan söylemez hayılı olsunAyyy dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler
Çok sağ ol canım Her şeyi stres yapıyor insan zaten bu süreçte çok takılmamak lazım inşallah güzelce artacak değerlerDemi ya boşuna stres yapmayalım yarın yüksek değerleri görürüz inşallah seninde gözün aydın musmutlu değerleri görelim o zaman
İncir kürü ya da benzer herhangi bir takviye kullanmis miydin canimKKizlar sonuç çıkmış 0.1 prolaktin 36 çıkmış ya kafayı yiycem artk her ay aynı şey ya çok yoruldum
İnşallah kuzum benimNe güzel haberler inşallah bebiş seninledir ki testler pozitifler yalan söylemez hayılı olsun
Maalesef canıım, dün regl oldummMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
�
Kızlar suyum geldi yarım cm açılmam var ama sancım yok damar yolu açıldı 24 saat içinde sancım gelmese suni sancıyla doğum başlıcak ne olur dua edin çok korkuyorumŞükürler olsun yarabbiimmmm Ne zaman çıkıcakmıs sonuc canım nerde verdin. ?
Hayırlısı olsun canım benimMaalesef canıım, dün regl oldumm
Canım almaman iyi olmuş çünkü olunca dürtüyor insanı şuur falan kalmıyor en iyisi olmaması bak senin de daha gelmemiş hadi bebiş gelsin inşallah onun yerine.Al benden bir tane daha Bende sabırsızımdır böyle konularda ama bu kez hiç test almadım yapmadımda yapmamada gerek kalmıcak sanırsam bebeklik durum yok çünkü. Biraz stresli zaman geçirdim ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Son durumun nedir? Allah sağlıkla sıkıntısız kucaklamayı nasip etsin. İkiniz de iyi olun inşallahKızlar suyum geldi yarım cm açılmam var ama sancım yok damar yolu açıldı 24 saat içinde sancım gelmese suni sancıyla doğum başlıcak ne olur dua edin çok korkuyorum
daha çok yeni bence haftaya tekrar verin stres yapıyorsunuz böyleKızlar ben dayanamadım dün tekrar beta hcg baktırdım. Yükselmiş ama 2 katı olmamış onu da tam 48 saat dolmadığındandır diye düşünüyorum.Kötü bi durum yoktur değil mi birde şimdiden doktora gitsem mi bilemiyorum. Lütfen yardımcı olun