- 12 Kasım 2021
- 3.573
- 4.388
- 83
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.061
Negatifin dibiBugun test yapiyor musun cnm. Tam zamani
Benden de koca bir negatifKızlar herkese günaydın bol çift çizgili günler olsun inşallah. H Hello Kitypartalina_ @Hayat su R Random3 güzel haberlerinizi bekliyorum bugün
Öyle tabiki canım. Ama reglm hiç şaşmaz normalde. Bı umut bekleyecegim şim
hala regl olmadın dimi guzum? stresten mi gecikti acaba?Her açıdan çektim ama ben göremedim bişey. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum zaten artık. Hayırlısı olsun napalım.pr3nses21 PrensesAriel M Mrs Electrical Engineer hepsonradan partalina_ Papatyamelo Pasha22 Eflatun1Kelebek Venev R Random3
Hayırlısı olsun canımın içi.. o bebiş biliyor ne zaman geleceğini.. tek yapacağımız sabırla beklemekHer açıdan çektim ama ben göremedim bişey. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum zaten artık. Hayırlısı olsun napalım.pr3nses21 PrensesAriel M Mrs Electrical Engineer hepsonradan partalina_ Papatyamelo Pasha22 Eflatun1Kelebek Venev R Random3
hala regl olmadın dimi guzum? stresten mi gecikti acaba?
Öyle tabi ki canım benimHayırlısı olsun canımın içi.. o bebiş biliyor ne zaman geleceğini.. tek yapacağımız sabırla beklemek
Kendini taniman guzel de senin test yapman icin erken daha. Tabloda bat 12 nisan yaziyor. 10, 11, 12 yaparsin.Yok kuzum yaa kendimi tanıyorum. Az önce yine de nolur nolmaz diye yaptım ama tırtbekliyorum günümü
Tek çizgi sayılmaz mı?Bende bişey yok canım regli bekliyorum artık. Hadi bakalım senden ve Venev den bekliyoruz artık
Testler konusunda cok tecrubeli degilim. Cikabilir aslinda. Nasil rahat edeceksen oyle yap. Hayirlisi olsun, her reglle yeni bir dongu, yeni bir macera basliyorYok kuzum ya yapamadım sabah kalkar kalkmaz tuvalete gittiğim için ilk idrar gitti ama oruçluyum her hangi bir saatte yapsam olmaz mı ki ama hiç ama hiç umudum yok sancım da çoğaldı
Hayırlısı olsun kuzum stres yapma inş bidaki aya pozitifleri görürsünHer açıdan çektim ama ben göremedim bişey. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum zaten artık. Hayırlısı olsun napalım.pr3nses21 PrensesAriel M Mrs Electrical Engineer hepsonradan partalina_ Papatyamelo Pasha22 Eflatun1Kelebek Venev R Random3
Hayırlısı olsun kuzum stres yapma inş bidaki aya pozitifleri görürsün
Sahurda burnumun ucunu goremiyorum ben. Flashla filan baksaydin. Annesi babasiyla biraz daha hemhal olsun istiyor bu sipalarNegatifin dibisahurda yaptım, bakıyorum insan bi kuruma çizgisi çıkarır ya hain test
Ahhaha doğru var bir bildikleriSahurda burnumun ucunu goremiyorum ben. Flashla filan baksaydin. Annesi babasiyla biraz daha hemhal olsun istiyor bu sipalar
Valla şimdi ben yine görüyorum diyeceğim ilk foto da deli dicekler banaHer açıdan çektim ama ben göremedim bişey. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum zaten artık. Hayırlısı olsun napalım.pr3nses21 PrensesAriel M Mrs Electrical Engineer hepsonradan partalina_ Papatyamelo Pasha22 Eflatun1Kelebek Venev R Random3
Yok kuzum.niye diyelim bende görüp görmediğim konusunda emin değilim aslında. Varsa aşırı silik bişey varValla şimdi ben yine görüyorum diyeceğim ilk foto da deli dicekler banao yüzden birsey dememeye karar verdim
Kusura bakma cnm, tabloda bat 9 Nisan gorunce yazmadan edemedim. Sayfayi takip ediyorum ama bazi gunler bakamayinca cok yazisma oluyor. Asilama surecinde oldugunu bilmiyordum. Hayirlisi olsun ama işi bir adim daha ileri goturmeniz bebise de bir adim daha yaklastiginizin gostergesi bence. Daha fazla bekletmeden gelsin insallah. Ben yumurtlama takibindeyim. Bu ay klomen kullandim yine.Evet kuzumm ben de hatırlıyorum seniyazmayı unuttum buraya aşılamam tutmadı adet oldum malesef
Sen hangi süreçtesin nasılsınnn
Ben heosine baktığımda görüyorum bazılarında daha net belli oluyor :)Yok kuzum.niye diyelim bende görüp görmediğim konusunda emin değilim aslında. Varsa aşırı silik bişey varhepimiz mi delirdik acaba
Bugün eşim erken çıkacak işten onunla gidelim diyoruz. Aslında negatif sonucu belgeli bir şekilde alırım diye korktugumdan gidemiyorumBen heosine baktığımda görüyorum bazılarında daha net belli oluyor :)
Ben halen bebişin geldiğini ve geç döllenme olduğunu düşüyorum :) Sen nasıl duruyorsun ben çoktan sağlık ocağına veya hastaneye gidip kan vermiştim.
ilk testte aşırı silik bişi var hakkaten 2 gün sonra tekrar bence boşyere hastaneye gitmeYok kuzum.niye diyelim bende görüp görmediğim konusunda emin değilim aslında. Varsa aşırı silik bişey varhepimiz mi delirdik acaba
Sen testlere baktığında çok siik bişi görüyorsun birde sen buraya yükleyince piksel gidiyor ve ben görüyorm. Negatif sonuc almazsın diye düşünüyorum reglin 1 gün geçti. Ben simdiye sabah erken kalkıp gitmiştim kan vermiştimBugün eşim erken çıkacak işten onunla gidelim diyoruz. Aslında negatif sonucu belgeli bir şekilde alırım diye korktugumdan gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?