- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.041
Kızlar çatlama günü 29 mart bat 15 nisan ne zaman test yapayım sizce of beklemek çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de hemen hemen aynı canım ben yarın kan vermeyi düşünüyorum belirtin var mı?Kızlar çatlama günü 29 mart bat 15 nisan ne zaman test yapayım sizce of beklemek çok zor
Artık rahat bı nefes almışsındır Kuzumm. Hayırlısı olsun. İnşallah hep düzenli olur bundan sonraAz önce lavaboya gittiğimde peceteye pembe hafif kırmızıya dönük lekelenme oldu baya sanırım yarına sökülmüş olurum nedense buna cok sevindim adetim düzene girmeye başladı simdi tekrar ovulasyon testi sipariş edip yeniden denicem
Daha çok erken canım yapıp da üzme kendini negatif çıkar çünkü şuanKızlar çatlama günü 29 mart bat 15 nisan ne zaman test yapayım sizce of beklemek çok zor
Niye oyle diyorsun ya, bebisi bekliyorum, test yapma vaktini bekliyorum desene. O regl gelmeyecek, o cift cizgi gorulecek insallahReglimi bekliyorum akıllı uslu
Bugun test yapiyor musun cnm. Tam zamaniCanımcım bi daha yapsana bugün bakalım nasıl çıkacak
Kuzum günaydın, dün gece bende test yaptım çok çok silik ve ince bir çizgi çıktı sonuçlarım da hala çıkmadı bu arada sende bekle bakalım biraz daha belki geç döllenme falan olmuştur. Reglim gelmiyor diye düşünürsen iyice gelmiyor çünkülacivertgibimi canım ben sahura kalktığımda erken gebelik testi yaptım 2.39 çıkmıştı ya acaba yükseldi mi olmadım diye negatif sonucum. Ama neden adet olmadım anlamadım önceki aylarda 1 kere 2.39 çıkmıştı 3 gün sonra falan adet olmuştum. Şimdi bu 6. Gün
Yok kuzum ya yapamadım sabah kalkar kalkmaz tuvalete gittiğim için ilk idrar gitti ama oruçluyum her hangi bir saatte yapsam olmaz mı ki ama hiç ama hiç umudum yok sancım da çoğaldıHayat su H Hello Kity kizlar naptiniz. Silik cizgilerden sonra durum netlesti mi. Cok yazisma var, goremedim. Teach_Mavi bugun test yapsan biseyler goruruz bence. Muhabbetimiz yok ama gecen aylardan taniyorum seni. Insallah yavrun seninledir
Testini atsana kuzum bakalımKuzum günaydın, dün gece bende test yaptım çok çok silik ve ince bir çizgi çıktı sonuçlarım da hala çıkmadı bu arada sende bekle bakalım biraz daha belki geç döllenme falan olmuştur. Reglim gelmiyor diye düşünürsen iyice gelmiyor çünkü
Dün gece çok geç yaptım bebeğim evde kaldı. Şu an işteyim getirecektim unutmuşum, inşallah bugün kan tahlili sonucum çıkacak onu atacağımTestini atsana kuzum bakalım
Hadi bakalım kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruzDün gece çok geç yaptım bebeğim evde kaldı. Şu an işteyim getirecektim unutmuşum, inşallah bugün kan tahlili sonucum çıkacak onu atacağım
Amin kuzum inşallahHadi bakalım kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet kuzumm ben de hatırlıyorum seni yazmayı unuttum buraya aşılamam tutmadı adet oldum malesefHayat su H Hello Kity kizlar naptiniz. Silik cizgilerden sonra durum netlesti mi. Cok yazisma var, goremedim. Teach_Mavi bugun test yapsan biseyler goruruz bence. Muhabbetimiz yok ama gecen aylardan taniyorum seni. Insallah yavrun seninledir
KatılıyorumBiri Mayıs topiğini açsın da geleyim
Yok kuzum yaa kendimi tanıyorum. Az önce yine de nolur nolmaz diye yaptım ama tırt bekliyorum günümüNiye oyle diyorsun ya, bebisi bekliyorum, test yapma vaktini bekliyorum desene. O regl gelmeyecek, o cift cizgi gorulecek insallah
Tek çizgi sayılmaz mı? Bende bişey yok canım regli bekliyorum artık. Hadi bakalım senden ve Venev den bekliyoruz artıkKızlar herkese günaydın bol çift çizgili günler olsun inşallah. H Hello Kity partalina_ Hayat su R Random3 güzel haberlerinizi bekliyorum bugün
Oooooo sen beni bekliyorsan o iş nanay canım artık kanaat getirdim ben 2. Yi doğuramamYok kuzum yaa kendimi tanıyorum. Az önce yine de nolur nolmaz diye yaptım ama tırt bekliyorum günümü
Tek çizgi sayılmaz mı? Bende bişey yok canım regli bekliyorum artık. Hadi bakalım senden ve Venev den bekliyoruz artık