- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #6.021
Link at kuzum buraya gelen olur. Bizde geleceğiz zaten öyle görünüyorBen açtım ama kimse gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Link at kuzum buraya gelen olur. Bizde geleceğiz zaten öyle görünüyorBen açtım ama kimse gelmedi
İnşallah bebistendir tüm bunlar canım. Bol bol pozitif test görmek istiyor gözlerimHaydi inşallah testler çifter çifter çizgilerle dolar
Ben de yarın sabah kan vereceğim artık. Yumurtlama in üzerinden 12, son ilişkinin üzerinden 1 hafta geçti varsa çıkar herhalde değil mi? Gögüslerimde dokunamıyorum açısından kasiklarim dan rahatça oturup kalkamıyorum taş gibi geriyor
Canım benim de adetlerim senin gibi düzensiz. Düşük yaptım 60 gün sonra regl oldum hatta. Geçen ay ovulasyon yaptım. Çatlamayı 1 sayınca 17. Gün adet oldum.Benim tam 15 gün oldu hala birşey yok
Bebiişş geliyoo hayırlısıylaİlaç bitti kuzum 3 gün oldu biteli hala tık yok
Yarın doktora gideceğim İnshaAllah şişkin lik var ya bide spor yapmışım gibi acıyor karnım
Ahh güzel haber hayırlısıyla bebiş geliyoooRegl olmadım henüz papatyam. Sabah bı kaset test daha yapacağım sonra da duruma göre kan testi
Hadi insallah gebelik testimiz yoksa bildiğiniz kocakarı testleri var mı?Ahh güzel haber hayırlısıyla bebiş geliyooo
Çamaşır suyu testi diyorlar bildiğim kadarıyla,köpürürse hamilesin vs falan diye,hamile olmadan denemiştim köpürmüştü ama adet olmuştum,hamilelkte hiç denemedim bazıları doğru çıkıyormuş bazıları yanlışHadi insallah gebelik testimiz yoksa bildiğiniz kocakarı testleri var mı?
Bekleyecegim adet tarihine kadarmevcbur bir hafta bekleyeceksin
İnşallah papatyamAhh güzel haber hayırlısıyla bebiş geliyooo
Cnm doktora mi gitsen acaba. Kac yumurta var, catladi mi catlamadi mi ogreniriz. Ben de pek anlamiyorum ovuden.Canım ben pazar sabahından beri böyleyim hep pik görünüyor ama pazar pazartesi sabah ve tekrar akşamüstü yaptığımda silikleşmeye başlamıştı şimdi tekrar böyle 2 gündür bat 21 görünüyor ama karıştı her şey
İnshaAllah yaaa gelsin artık sipaaaaaaBebiişş geliyoo hayırlısıyla
Canım beklicem bir süre daha 1 hafta içinde olmazsam doktora gidicemBende dün hesapladım yumurtlama sonrası 16. Günde adet oluyorum canım. Ama bu ay yumurtlama da şaştı. Bugün regl olmam lazımdı olmadım. Testler de negatif. Bence gebelik ihtimalini düşünmen gerekiyor senin. Tekrar bı test mi yapsan acaba kuzum. Sonra da doktora gidersin belki.
Bende beklicem 1 hafta kadar olmazsam direk doktora gidicemCanım benim de adetlerim senin gibi düzensiz. Düşük yaptım 60 gün sonra regl oldum hatta. Geçen ay ovulasyon yaptım. Çatlamayı 1 sayınca 17. Gün adet oldum.
Pek bi nazlı ultrasonda kendini göstericek artıkİnshaAllah yaaa gelsin artık sipaaaaaa
İnşallah gebeliktir kuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanım beklicem bir süre daha 1 hafta içinde olmazsam doktora gidicem
Hoşgeldin canım ekliyorum. İnşallah olur.Merhaba beni de eklermisiniz 25 nisan bat . İlk denememiZ olacak daha önce doğal yöntemlerle korunuyorduk bakalım ilk seferde olacak mı :)
Az önce lavaboya gittiğimde peceteye pembe hafif kırmızıya dönük lekelenme oldu baya sanırım yarına sökülmüş olurum nedense buna cok sevindim adetim düzene girmeye başladı simdi tekrar ovulasyon testi sipariş edip yeniden denicemİnşallah gebeliktir kuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah