- 26 Ekim 2019
- 518
- 553
- 53
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.481
Kanamam var kızlar bakalım sağlıklıysa tutunur zaten bir de ben hangi akılla test yaptım bugğn bilmiyorum bu kanamayı görsem adet zannederdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi düşünelim iyi olsun inşallah canım. Her işte bir hayır vardır sıkma o güzel canını. Rabbim hayırlısını versinKanamam var kızlar bakalım sağlıklıysa tutunur zaten bir de ben hangi akılla test yaptım bugğn bilmiyorum bu kanamayı görsem adet zannederdim
Yaaa delimoral bozmak yok, yangın yeri falan hele hiç yok.. ptesi git bakalım şöyle farklı bir doktor farklı bir muayene ve bakış açısı her zaman yeni bi kapı açar canım.. ben de sinsi sinsi bebetime test yaptım, ace beyazı
Canım uzan dinlen kanama ile ilk üç ay lekeli kanamalı gebelik geçiren var.Kanamam var kızlar bakalım sağlıklıysa tutunur zaten bir de ben hangi akılla test yaptım bugğn bilmiyorum bu kanamayı görsem adet zannederdim
Amin canımİyi düşünelim iyi olsun inşallah canım. Her işte bir hayır vardır sıkma o güzel canını. Rabbim hayırlısını versin
Hadi bakalım bekliyoruz git tabi kiKızlarrrrr ben kan vermeye gidiyorum
Aminn kuzumm.Ramazan ı Şerif güzel haberler sağlıklı bebişlerle gelsin inşaallah kızlar ilk sahur heyecanı Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Haber ver kuşum inşallah hayırla gelKızlarrrrr ben kan vermeye gidiyorum
Hem de nasıl ❤❤❤Aminn kuzumm.
Aminnn evet ya dmi ne güzel heyecanlar
Allah seni ya duramadın değil mi? Nolacak bizim bu sabırsız hallerimiz dur daha çok var ace beyazından duble kavruk kırmızıya dönecekmoral bozmak yok, yangın yeri falan hele hiç yok.. ptesi git bakalım şöyle farklı bir doktor farklı bir muayene ve bakış açısı her zaman yeni bi kapı açar canım.. ben de sinsi sinsi bebetime test yaptım, ace beyazı
İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir. Mutluluğun katlansın canım güzel günlerde güzel haberler gelsin inşallahHem de nasıl ❤❤❤
Hayırla sonuçlanır inşallah canımKızlarrrrr ben kan vermeye gidiyorum
Ahhaha eveet dayanamadım bile bile lades işteAllah seni ya duramadın değil mi? Nolacak bizim bu sabırsız hallerimiz dur daha çok var ace beyazından duble kavruk kırmızıya dönecek
7 nisana var 6 gün yani kaset testte çıkmaması kadar normal bir şey göremiyorumAhhaha eveet dayanamadım bile bile lades işte
Canım benim inşaallah Allah razı olsun, cümlemizden o güzellikleri duymak duasıyla ❤İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir. Mutluluğun katlansın canım güzel günlerde güzel haberler gelsin inşallah
Hep dualarımdasınız canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım maşallah bizlere de dua et
Sata göre 4+6 ultrasona göre 5+2Kaç haftalık oldunuz
Kendini hiç yorma dinlen canım. Stresten olabildiğince uzak durmaya çalış.Kanamam var kızlar bakalım sağlıklıysa tutunur zaten bir de ben hangi akılla test yaptım bugğn bilmiyorum bu kanamayı görsem adet zannederdim