- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.461
Normal olucak dr cevat hocaya gidicen cok tavsiye ettilerHayırlısı olsun kuzum ay cektırıcekmısın bayıltılıp mı yoksa normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal olucak dr cevat hocaya gidicen cok tavsiye ettilerHayırlısı olsun kuzum ay cektırıcekmısın bayıltılıp mı yoksa normal mi
Yoksa senDaha da koyulaşmış kızlar
Tamam teşekkür ederim canım9. Gün
Ayy inşallah yarın sabah tekrar yapıcam oruçluyuz zaten sıvı alımı olmadanYoksa sen
bende bat günüme bir hafta kala hergün pik gördüm bat tüm testlerimde negatifti bat günü kan verdim 1.2 ydi ve şimdi hamileyim. Bence sendeBugün yine pik bu dördüncü gün. Erken gebelik yaptım negatif
Geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar pik olmamıştı bu sefer kasik agrisi ve göğüs hassasiyeti de var ayyy hayırlısıyla inşallah off umutlanmak istemiyorumbende bat günüme bir hafta kala hergün pik gördüm bat tüm testlerimde negatifti bat günü kan verdim 1.2 ydi ve şimdi hamileyim. Bence sende
umutlanıp üzüntüye uğramanı istemem ama bence hamileyim kuzum birkaç gün bekle bat günü kan ver, testlere bakma onlar bende de hep negatiftiGeçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar pik olmamıştı bu sefer kasik agrisi ve göğüs hassasiyeti de var ayyy hayırlısıyla inşallah off umutlanmak istemiyorum
İnşallah canım inşallah Allah hepimize muradın nasip eylesinumutlanıp üzüntüye uğramanı istemem ama bence hamileyim kuzum birkaç gün bekle bat günü kan ver, testlere bakma onlar bende de hep negatifti
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım maşallah bizlere de dua etKızlaaar biz bugün kesemizi gördük Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben 4 aydır kontrollere gidiyorum canım her zaman vajinal baktılar.. özel muayenehane bu arada..Merhabalar kızlar.
Yumurta takibi için doktora gidicem, her zaman vajinal ultrasonla mı bakılıyor. Falükül fazındayken vajinal bakılmıştı geçen ay bir daha takip etmedim. Yumurtlamaya yakın gidicem karından bakıyor mu doktorlar.
Tecrübeniz var mı bu konuda
Regl oldum yine yangınlar yine ben. Zeynep Kamile randevu buldum pazartesi doğru Zeynep kamile gidiyorumYok yahu bişey olmaz.. boool boll ama abartarak su iç, alkali beslen yani işte daha az baharat falan.. hatta ingiliz karbonat varsa suyla karıştırıp içebilirsin. İlişki olmasa daha iyi tabi.. Bi de pamuklu çamaşır giy mutlaka, pazartesiye kadar ilerlemez..
bu arada yoktur yaa diyenlerde bence şans daha yüksek oluyor benim bata 6 gün kaldı bırak belirtiyı karnımdan altını hissetmiyorum bile.. sıfır
Kızlar umutsuz olmayın, gebelik başlangıcıdır henüz yeni yükselmeye başlamıştır. Kendinizi yormayın pazartesi tekrar kan verin. Hadi sevindirin bizi deKızlar 9.92 değerim ama dr var da diyemem yok da dedi kanamam var az pembe
moral bozmak yok, yangın yeri falan hele hiç yok.. ptesi git bakalım şöyle farklı bir doktor farklı bir muayene ve bakış açısı her zaman yeni bi kapı açar canım.. ben de sinsi sinsi bebetime test yaptım, ace beyazıRegl oldum yine yangınlar yine ben. Zeynep Kamile randevu buldum pazartesi doğru Zeynep kamile gidiyorum
Kaç haftalık oldunuzKızlaaar biz bugün kesemizi gördük Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kuzucuk insallahh öyledir Rabbim razı olsun sizin desteğiniz çok güzelKızlar umutsuz olmayın, gebelik başlangıcıdır henüz yeni yükselmeye başlamıştır. Kendinizi yormayın pazartesi tekrar kan verin. Hadi sevindirin bizi de