- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.441
İşte böyle pozitif olalım ya. Var diyelim ki olsun. Biz inanmazsak bebek nasıl inanıp olacak değil miPapatyam bunlar benim.belirtiler ya Allah ya bismillah. Bu ay oldu diye inanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte böyle pozitif olalım ya. Var diyelim ki olsun. Biz inanmazsak bebek nasıl inanıp olacak değil miPapatyam bunlar benim.belirtiler ya Allah ya bismillah. Bu ay oldu diye inanıyorum
İnşallah canım hepimizinRabbim gönlüne göre nasip etsin
O kadar haklısın ki canım. Sebebini bilmediğim güçlü bir his var ama hayırlara çıksın inşallahİşte böyle pozitif olalım ya. Var diyelim ki olsun. Biz inanmazsak bebek nasıl inanıp olacak değil mi
günde 1 yemek kaşığı kadar geliyor mu süt gibiyken ve şimdi şeffafken?Belirtilerim hala devam ediyor Adet 28-30 günlerde olurum,akıntı bi ara süt gibiydi sonra şeffaflaştı
Du bakım durumlar neyi gösterecek adet belirtim hiç yok. Böyle devam edersem dayanamam belkisen pazartesi test yap bat günü kan verirsin
Ay ne heyecanlı yaDu bakım durumlar neyi gösterecek adet belirtim hiç yok. Böyle devam edersem dayanamam belki
Bana da de hemiiiiii 9 Nisan bat heycandan geberecemkuzu pazartesi sana test yap demeye başlarım
Sürekli devam ediyorC
günde 1 yemek kaşığı kadar geliyor mu süt gibiyken ve şimdi şeffafken?
Peki kuzum adetin kaçıncı günü hsg çekildinYok canım hiç bişey kullanmadım ama yumurtlamama etki etmedi galiba zaten hsg progesteronum 27 çıktı çünkü
1 kaşıktan daha fazla o halde, ne kadardır takribi? Sürekliyse 3,4 yemek kaşığı mı?Sürekli devam ediyor
9. GünPeki kuzum adetin kaçıncı günü hsg çekildin
Orasını bilemem miktarı önemsiz1 kaşıktan daha fazla o halde, ne kadardır takribi? Sürekliyse 3,4 yemek kaşığı mı?
Bence siz bir test yapmalısınız sanki ya bende öyle hissediyorum sizi erken gebelik testiniz varsa 5 gün kalıyor reglinize yapılabilinir benceO kadar haklısın ki canım. Sebebini bilmediğim güçlü bir his var ama hayırlara çıksın inşallah
tabiki derim kızz sizlere inancım tam bu ay olacak biliyorumBana da de hemiiiiii 9 Nisan bat heycandan geberecem
Testim yok canım bilerek almadım almayacağım da çünkü negatif çıkarsa inanılmaz etkileniyorum bekliyim ben usulca bı köşedeBence siz bir test yapmalısınız sanki ya bende öyle hissediyorum sizi erken gebelik testiniz varsa 5 gün kalıyor reglinize yapılabilinir bence
Bende bazen öyle oluyorda, karıştırmamak, ayırt etmek için sormuştum benzer diye. Geçen ay mesela çok oldu regl oldum sonra.Orasını bilemem miktarı önemsiz
uffff super bu,Kızlar baya bir beyaz bildigimiz krem gibi akıntım gelmişti. Bende bi ovulasyon deniyim dedim öylesine 1 saat once de koca bir kupa kahve içmiştim yani sıvı alımına dikkat etmeden yaptım böyle çıktı. 3-4 gün once t cizgisi gözükmüyordu neredeyse ama koyulasmaya başlamış sıvı alımına dikkat etmediğim halde
İnşallah yarın ilk idrarla tekrarlicam bakalim koyulasma olacak mıuffff super bu,
hadı ınsallaahh bebıs gelıyordur