- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.281
Cikarmi ki yarin 11. Gün olcak erken degilmikuzum sabah bı test yapsana ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikarmi ki yarin 11. Gün olcak erken degilmikuzum sabah bı test yapsana ?
Öyle mi diyorsunuz ya çıkmazsa çok üzülcemBence kan verirseniz çıkar ben sizden umutluyum geçen ay iğnede kullandınız etkisi de devama diyordur muhtemelen sizin bu ay olmuş olabilir yumurtlamadan sonra 10. Günde kanda kesin çıkar bence
Kan versen belki çıkar canımKızlar yumurtlamadan 8 gün sonra implantasyon(yerleşme) kanaması olabilir mi? İnternette yumurtlamadan 6-14 gün arası gelebilir yazıyor. Bende 8. Gün geldi. Akıntı şeklinde. Kan versem çıkar mı ya yumurtlamadan sonra 10. Günüm bugün çıldırcam meraktan artık bugün de rahime iğne batar gibi sızılar oluyor. Çok değişiğim ya
10 günde belli olur ya 20-30 bişi çıkar yinede Kanama filan varsa belli olur istersen yinede bekle 5 gün ne olur ne olmazDaha 10 gün oldu ya hic yapmadim o yüzden
Rabbim gonlune gore nasip etsin ama dedigim gibi ben senden cok umutluyum dualarim seninleevet kuzum 12de ara dedıler, hemennn yazcam bakalım ne cıkıcak
kuzum ıdrar yap sılık cıakrsa kan verırsın, 6 ıle 10 gunde dollenme oluyormus,Cikarmi ki yarin 11. Gün olcak erken degilmi
ınsallah umudunuzu yukseltırımRabbim gonlune gore nasip etsin ama dedigim gibi ben senden cok umutluyum dualarim seninle
Çok merak ediyorum yakuzum ıdrar yap sılık cıakrsa kan verırsın, 6 ıle 10 gunde dollenme oluyormus,
ınsaallaahh cıkar
Sadece bir kere geldi kanama şeklinde değil akıntı seklinde acik kahverengi ve acik kırmızı seklinde ince ve 2 cm uzunluğunda bı akintiydi o kadar lekelenme seklinde değildi yani10 günde belli olur ya 20-30 bişi çıkar yinede Kanama filan varsa belli olur istersen yinede bekle 5 gün ne olur ne olmaz
Yavrum olursa bizi birakip gitmiceksin bizimkiler olana kadar dewamınsallah umudunuzu yukseltırım
Rabbım razı olsun, olursa bas ustune olmazsa burda devammm kızlar canım kızlar
valla evde bır ulturason cıhazı, bıde kan olcum olması lazım beta ıcın,Çok merak ediyorum ya
Kendimi durdurup beklicem, ama icimdeki meraki susturamiyorumKan versen belki çıkar canım
hayıırrrr, gıdermıyım yaaaa.Yavrum olursa bizi birakip gitmiceksin bizimkiler olana kadar dewam
Yani şüpe var sonuçta içinde bi gebelik testi yap 5 gün Sonra tekrarlasın olmadı kuşkun gider en azından ben yumurtlamanın 11.günü kanda baktırmıştım 26 çıkmıştı beta değerim sancım vardı karnımda çok nasip kuzumSadece bir kere geldi kanama şeklinde değil akıntı seklinde acik kahverengi ve acik kırmızı seklinde ince ve 2 cm uzunluğunda bı akintiydi o kadar lekelenme seklinde değildi yani
Evde gebelik testi var ama normal kaset testYani şüpe var sonuçta içinde bi gebelik testi yap 5 gün Sonra tekrarlasın olmadı kuşkun gider en azından ben yumurtlamanın 11.günü kanda baktırmıştım 26 çıkmıştı beta değerim sancım vardı karnımda çok nasip kuzum
Sen bilirsin kuzucum beklemekde senin elinde sonuçta Çok erken öğrenmekte iyi değil aslında stres oluyo insan değer yükselicek mi diye yarın sabahtan yap bi istersen testi atarsın bizede bakarız inş çizgi çıkar hep birlikte kutlama yaparızEvde gebelik testi var ama normal kaset test
Henüz olmadım beklemedeyizRegl olmadıysan bekleyelim canım ,
Çatlamadan sonraki 10. gün mü yoksa yumurtlamadan sonra mı canım? Eğer çatlamadan sonra 10. gün ise çıkar.Evde gebelik testi var ama normal kaset test
Bu arada kaset test ile erken gebelik arasında da çok fark yok canım. Ben bunu 2 gebeliğimde de denedim. İkisinde de çizgiler aynı çıktı bende.Evde gebelik testi var ama normal kaset test