- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 358
- 41
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.261
hayırlı olsun canım, saglıkla gelsin inşallahKızlar son hali var ya galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım, saglıkla gelsin inşallahKızlar son hali var ya galiba
Hayırlı haberler gelir inş papatyammmcanım ınsallaahhhh
Allaha teslım olduk hayırlısı neyse o olsun dedım kan verdım
inşallaahhh canımm benımHayırlı haberler gelir inş papatyammm
Birazdan çıkıcam inşaallah evden canımAyy var var hadi gözün aydın diyelim kan sonuçlarınızı bekliyoruz dört gözle Papatyamveben-Mavi
Amin amin amin hayırlısıysa olsun hepimiz için ❤hayırlı olsun canım, saglıkla gelsin inşallah
Silik çizgi gördüm ben hayırlısı olsun canım geç döllenme yer normal buKızlar acil testime bakın elim ayağım titriyır
Geliyor gelmekte olan hadi kan vermeye koş şenlensin buralarKızlar acil testime bakın elim ayağım titriyır
Günaydın sabah yaptım ama negatif çıktıKızlar günaydın bugün test yapanlar yok mu
Regl olmadıysan bekleyelim canım ,Günaydın sabah yaptım ama negatif çıktı
Koş koş test yaptın mıKızlar yumurtlamadan 8 gün sonra implantasyon(yerleşme) kanaması olabilir mi? İnternette yumurtlamadan 6-14 gün arası gelebilir yazıyor. Bende 8. Gün geldi. Akıntı şeklinde. Kan versem çıkar mı ya yumurtlamadan sonra 10. Günüm bugün çıldırcam meraktan artık bugün de rahime iğne batar gibi sızılar oluyor. Çok değişiğim ya
Çok sevindim kuzum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Merhabalar, gebelik testi çift çizgi ve kan sonucuna göre pozitif inşallah :)
masallaahh canım hayırlı olsunMerhabalar, gebelik testi çift çizgi ve kan sonucuna göre pozitif inşallah :)
kuzum sabah bı test yapsana ?Kızlar yumurtlamadan 8 gün sonra implantasyon(yerleşme) kanaması olabilir mi? İnternette yumurtlamadan 6-14 gün arası gelebilir yazıyor. Bende 8. Gün geldi. Akıntı şeklinde. Kan versem çıkar mı ya yumurtlamadan sonra 10. Günüm bugün çıldırcam meraktan artık bugün de rahime iğne batar gibi sızılar oluyor. Çok değişiğim ya
Bence kan verirseniz çıkar ben sizden umutluyum geçen ay iğnede kullandınız etkisi de devama diyordur muhtemelen sizin bu ay olmuş olabilir yumurtlamadan sonra 10. Günde kanda kesin çıkar benceKızlar yumurtlamadan 8 gün sonra implantasyon(yerleşme) kanaması olabilir mi? İnternette yumurtlamadan 6-14 gün arası gelebilir yazıyor. Bende 8. Gün geldi. Akıntı şeklinde. Kan versem çıkar mı ya yumurtlamadan sonra 10. Günüm bugün çıldırcam meraktan artık bugün de rahime iğne batar gibi sızılar oluyor. Çok değişiğim ya
Daha 10 gün oldu ya hic yapmadim o yüzdenKoş koş test yaptın mı