- 13 Eylül 2021
- 3.279
- 3.910
- 83
- 32
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.301
Şimdi oldum kuzum ramazan sonrasi doktor yolu göründü artıkOlana kadar bekliyelim bebişim hemen surat asma hayırlısı olsun inşallah diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi oldum kuzum ramazan sonrasi doktor yolu göründü artıkOlana kadar bekliyelim bebişim hemen surat asma hayırlısı olsun inşallah diyelim
Yumurtlamadan sonra 10. Gün bugun canım yumurtlamam 2 gün sürdü çatlamadan sonra 8. Gün bugünÇatlamadan sonraki 10. gün mü yoksa yumurtlamadan sonra mı canım? Eğer çatlamadan sonra 10. gün ise çıkar.
Ama çıkmazsa aşırı derece de uzulucem cesaret de edemiyorum yaSen bilirsin kuzucum beklemekde senin elinde sonuçta Çok erken öğrenmekte iyi değil aslında stres oluyo insan değer yükselicek mi diye yarın sabahtan yap bi istersen testi atarsın bizede bakarız inş çizgi çıkar hep birlikte kutlama yaparız
Hayırlısı olsun canım bende bu ay regl olursam ramazan sonrası doktora gideceğimŞimdi oldum kuzum ramazan sonrasi doktor yolu göründü artık
Çatlama sonrası 8. gün ise biraz zor canım. Arada kritik değer çıkar daha çok kafaya takarsın. Bence Pazartesi bekle kesin olsun sonucun.Yumurtlamadan sonra 10. Gün bugun canım yumurtlamam 2 gün sürdü çatlamadan sonra 8. Gün bugün
Kendimi durdurup beklicem, ama icimdeki meraki susturamiyorum
3 gündür onlar bana bakıyor ben onlaraBenim de heyecanım artıyor iyice zor tutuyorum kendimi. İyi ki evde testim yok. Olsa 40 kere yapmıştım şimdiye
hadı ınsallaahh guzel haberlerını beklıyoruz kuzumVerdim kanı kızlar 13.30 gibi çıkıcak hayırlısı olsun 🕊
Biraz daha bekleyeyim en iyisi :)Çatlama sonrası 8. gün ise biraz zor canım. Arada kritik değer çıkar daha çok kafaya takarsın. Bence Pazartesi bekle kesin olsun sonucun.
Ayyy çok az kalmış Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin ❤hadı ınsallaahh guzel haberlerını beklıyoruz kuzum
bnde aradım 12.30 dedıler yemege cıkmıslarrrrr
Bat da kaç var canım hadi hayırlısı olsunVerdim kanı kızlar 13.30 gibi çıkıcak hayırlısı olsun 🕊
2 gün geciktim canım batdan 2 gün önce kaset test yapmıştım negatiftiBat da kaç var canım hadi hayırlısı olsun
Ya şu göğüs ağrım olmaması beni inanılmaz şaşırtıyor. İlk kez agrimiyor ya3 gündür onlar bana bakıyor ben onlara
Ara bir değer bu kuzum. Artma ihtimali var bence
Benimde rüyalarım hep hamilelik üzerine.Kızlar 4 gündür rüyamda hep hamile olduğumu kızım olacağını görüyorum test yapıyorum hep pozitif görüyorum acayip bilinç altıma işlemiş
Yaaa inşallah bebişin habercisidirYa şu göğüs ağrım olmaması beni inanılmaz şaşırtıyor. İlk kez agrimiyor ya