- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.241
Canım ınsallah yaaaa,Yok canım aynı değil bugün biraz daha belirgin olmuş düne göre bana öyle geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ınsallah yaaaa,Yok canım aynı değil bugün biraz daha belirgin olmuş düne göre bana öyle geldi.
verdım kuzu oglen cıkıcak bakalımDaha belirgin git hemen kan ver
Hayırlı ve sağlıklıysa olsun kuzum hepimiz içinOlabilitesi aşırı yüksek canım hayırlısı bakalım
ınsallahhh guzel haberlerle gelırımOhh hadi insallah beni de etiketle yazınca
belırgınlesmıs yaaaaaa,Kızlar son hali var ya galiba
kusum 12de ara dedıler, tıp merkezınde verdımCanım bir saate çıkar sonuç dimi. E nabız dan kontrol et
Hayırlı haberlerini bekliyoruzverdım kuzu oglen cıkıcak bakalım
Daha erken çıkar askında tıp merkezinde 2 saate çıkar inş güzel haber alırsınızkusum 12de ara dedıler, tıp merkezınde verdım
Bekleyip görücez son 5
var insallah baya belirginKızlar son hali var ya galiba
bebegım 12 dedıler uc kere sordum, ınsallaahhhDaha erken çıkar askında tıp merkezinde 2 saate çıkar inş güzel haber alırsınız
Benim ki çok düzensiz yaa bilmiyorum ki ben hep ilişkinin üzerinden şu kadar geçti bu kadar oldu diye hesap yapıyorum şimdi ilkinin üzerinden 8 gün geçti o tuttuysa çıkar mı bilmiyorumBata kaç gün kaldı kuzum?? Yarın sabah ben de yapıcam
Papatyam bugun 12 demi cikacak sonucun bekliyoruz merakla hemencecik yaz bizebebegım 12 dedıler uc kere sordum, ınsallaahhh
kız adam uyuyodu daha bı gıttım gozunu zor actı ınsallah dedım baska yerıme saplamaz ıgneyı
Valla aslında erken ama çıkanın da çıkıyorBenim ki çok düzensiz yaa bilmiyorum ki ben hep ilişkinin üzerinden şu kadar geçti bu kadar oldu diye hesap yapıyorum şimdi ilkinin üzerinden 8 gün geçti o tuttuysa çıkar mı bilmiyorum
evet kuzum 12de ara dedıler, hemennn yazcam bakalım ne cıkıcakPapatyam bugun 12 demi cikacak sonucun bekliyoruz merakla hemencecik yaz bize
Ayy var var hadi gözün aydın diyelim kan sonuçlarınızı bekliyoruz dört gözle Papatyamveben-MaviKızlar son hali var ya galiba
düne göre daha belirgin gördüm ben, hayırlısı kuzum, saglıklı bir şekilde gelsin inşallahGünaydın canlar dinle aynı gibi dmi
canım ınsallaahhhhdüne göre daha belirgin gördüm ben, hayırlısı kuzum, saglıklı bir şekilde gelsin inşallah