- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.321
İnşallah bebişimYaaa inşallah bebişin habercisidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebişimYaaa inşallah bebişin habercisidir
Bebişim.igne kalıntısı da olabilirAra bir değer bu kuzum. Artma ihtimali var bence
Çok ara bir değer canım. Yükselmeye müsait. Geçen ay bir arkadaş vardı hatırlıyorsun sanırım. Adet günü 1.2 çıkmıştı ve sonra yükselmişti. Seninde yükselecek olabilir. Ümidini yitirme şimdiden. 2 gün sora test tekrarlarsın teste çizgi görürsen.
Hayır yeni döllenme benim kızım 2.92 çıkmıştı tekrar kan ver yarin
İnşallah yavrum bakalım.Çok ara bir değer canım. Yükselmeye müsait. Geçen ay bir arkadaş vardı hatırlıyorsun sanırım. Adet günü 1.2 çıkmıştı ve sonra yükselmişti. Seninde yükselecek olabilir. Ümidini yitirme şimdiden. 2 gün sora test tekrarlarsın teste çizgi görürsen.
Hayırlısı inşallah kuzumÇok ara bir değer canım. Yükselmeye müsait. Geçen ay bir arkadaş vardı hatırlıyorsun sanırım. Adet günü 1.2 çıkmıştı ve sonra yükselmişti. Seninde yükselecek olabilir. Ümidini yitirme şimdiden. 2 gün sora test tekrarlarsın teste çizgi görürsen.
Regl olmazsan tekrarlarsin Kuzumm inşallah gerçekten bebiş vardır. Geçen ay Nursu 1.2 ile öğrendi artış oldu biliyorsun.Bebişim.igne kalıntısı da olabilir
İnsallahh ne güzel olurBence sabret kuzum tekrarla bak kendimden biliyorum yükselme olasılığı çok yuksek
Laborant da öyle dedi beş altı gebelik yok ama gecikirse tekrar verin dediR
Regl olmazsan tekrarlarsin Kuzumm inşallah gerçekten bebiş vardır. Geçen ay Nursu 1.2 ile öğrendi artış oldu biliyorsun.
İnşallah bebişimiz seninledir kuzum rabbim hayırlısını versin inşallahLaborant da öyle dedi beş altı gebelik yok ama gecikirse tekrar verin dedi
Hayırlısı olsun kuzummİnşallah bebişimiz seninledir kuzum rabbim hayırlısını versin inşallah
Kaç çıkması gerekiyor normal de
5 altı negatif kuzumKaç çıkması gerekiyor normal de
Hiç üzülme kuzm yanlız değilsin ben de adet olmayı beklıyorum denemeye devam ediyor olacağız tamam mı5 altı negatif kuzum
Üzülmedim kuzum ya, nasipten ötesi yokHiç üzülme kuzm yanlız değilsin ben de adet olmayı beklıyorum denemeye devam ediyor olacağız tamam mı
Haklısın iyi bari sevindim oyleysen kuzucum elimizden geleni yapmaya devam edicez bizÜzülmedim kuzum ya, nasipten ötesi yok
Aynen kuzum ya hayırlısıHaklısın iyi bari sevindim oyleysen kuzucum elimizden geleni yapmaya devam edicez biz