- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.021
Efektli olanda var gibi yaKızlar ya burda bişey gören var mı iki saattir efekt yapıyorum
PrensesAriel kuzum ya sende baksana hatta efektsiz olana bide sen yapsana yaa
Bilinçaltım oraya silik çizgi mi koyuyor acaba yoksa gerçekten mi varKızlar ya burda bişey gören var mı iki saattir efekt yapıyorum
Kuzummmm gönlünü seveyimH Hello Kity @miresl @Daydream_ R Random3 @dcekeVenev hepiniz cok tatlisiniz. Her ay muayeneden sonra burayi aglama duvarina ceviriyorum,gemileri yakiyorum Napiyim, moralim cabuk bozuluyor, atlatamadigim seyler de var, ust uste binip dag kadar oluyorlar. Iyiki varsiniz. Spora baslayip ekmek ve sekerden uzak durmaya calisacagim. 160 boy 70kg, cok sisman degilim ya, hala giderim var bence Genc kiz degilim sonucta, 40 yasinda kadinim. Gebelik durumumu etkiledigini dusunmuyorum ama 5kilo vererek 65kiloyla sezona fit girelim bakalim. Zaten yapilacaklar listesindeydi. Kolay kilo alan, zor veren bir bunyem var ama pandemiden beri boyleyim. Uzun zamandir ne aldim ne verdim. Umarim verebilirim. Su an alternatifini bulamasam da doktorumu degistirsem iyi olacak
Kaplıcalara gidermiş sulara da girmezmiş aman da aman minnoş musun sen? Nasıl da düşünürmüş mercimeğini olsa da sevinsekYaaa aileim yanındayım, yarın sabah da yolda olucam gün içinde de çıkmaz (sanki var da) o yüzden ctesi sabahı ilk testi yapıcam ailemin yanına kaplıcaya geldim sıcak su havuzu hamam falan var, valla hiç birisine girmedim belki bebek vardır diye umut işte
Yaaa aynen ya valla gözüm olmayan çizgileri de koyuyor oraya sanki emin olamadım buraya attım ama yok gibi ya biz uyduruyoruz sankiBilinçaltım oraya silik çizgi mi koyuyor acaba yoksa gerçekten mi var
Bat öncesi test yapınca böyle oluyor kuzum. Net çıksa bile emin olamiyoruz ki. Kan gerekiyor kesinlikle. Dur bekle bat günü beraber test yapacağızYaaa aynen ya valla gözüm olmayan çizgileri de koyuyor oraya sanki emin olamadım buraya attım ama yok gibi ya biz uyduruyoruz sankiMucize1357
Var gibi ama onda sanki yaYaaa aynen ya valla gözüm olmayan çizgileri de koyuyor oraya sanki emin olamadım buraya attım ama yok gibi ya biz uyduruyoruz sankiMucize1357
İnşAllah kuzum ya bakalımBat öncesi test yapınca böyle oluyor kuzum. Net çıksa bile emin olamiyoruz ki. Kan gerekiyor kesinlikle. Dur bekle bat günü beraber test yapacağız
Kuruma çizgisi değilse ben de görüyorum vallaYaaa aynen ya valla gözüm olmayan çizgileri de koyuyor oraya sanki emin olamadım buraya attım ama yok gibi ya biz uyduruyoruz sankiMucize1357
Belirtin var mı canım?Ben niye açamıyorum, telegram yüklemek mi gerekiyor ben hiç kullanmadım
Test artımed canım yarım saat felan olmuştur kuruma çizgisi olur mu sence bu kadar zamanda testi atmadım bilerek duruyorKuruma çizgisi değilse ben de görüyorum valla
Artı medde bende kuruma çizgisi bile çıkmadı mesela erken gebelik de değil sanırım buTest artımed canım yarım saat felan olmuştur kuruma çizgisi olur mu sence bu kadar zamanda testi atmadım bilerek duruyordaha sonra yine bakacam kuruma çizgisi oldu mu diye
Evet kuzum kaset test yaa inşallah vardır bebiş yaArtı medde bende kuruma çizgisi bile çıkmadı mesela erken gebelik de değil sanırım bu
Hadi inşallah kurusun tekrar at bakalımEvet kuzum kaset test yaa inşallah vardır bebiş ya
Tamam kuzum teşekkür ederimHadi inşallah kurusun tekrar at bakalım
İşaretlediğim yerde bi gölge gördümKızlar ya burda bişey gören var mı iki saattir efekt yapıyorum
Yaa kuzum bende görüyorum ama bilemedim kuruma çizgisi de olabilir dimi her iki ihtimal e de hazırım aslındaİşaretlediğim yerde bi gölge gördüm
Rabbim.hepinize hayirli evlatlar nasip etsin insallah bu listedeki herkes ve listede olamayan ama cocuk sahibi olmak isteyen herkes bir an önce hamile kalir ve burdan hamileliklerini kutlarizMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
İndirdim uygulamayı da hala açılmıyor sayfa. Aydınlatın beni bi guzum beeGel gel bekliyoruz
Allah razı olsun duaların için canım.Rabbim.hepinize hayirli evlatlar nasip etsin insallah bu listedeki herkes ve listede olamayan ama cocuk sahibi olmak isteyen herkes bir an önce hamile kalir ve burdan hamileliklerini kutlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?