- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.381
İnanirmisinz 2 gun once yatakta agladim resmen gaz sancisindan gebelik vardir belki buda bi umut benim icinBenim sanki karnım patlayacak gibi oldu sürekli sancı girdi aldığım nefese bile yer yok sanki. Gaz yapacak bişey yemedim üşümedim de insallah gebeliktendir
Evet benim doktorum da en fazla evlilik ten 6 ay sonra düşünülmeli diyor 6 ayı geçmemeli kadın yumurtalıkları 6 aydan sonra tembellesmeye başlıyor dediKesinlikle erken yaslarda gebelik icin 1 sene beklemeyi cok buluyor doktorum aslinda bende cok genc sayilmam32 yasindayim ama yinede cok beklemek zaman kaybi diyor
Gençsin yaaa ne varmış bende 31Kesinlikle erken yaslarda gebelik icin 1 sene beklemeyi cok buluyor doktorum aslinda bende cok genc sayilmam32 yasindayim ama yinede cok beklemek zaman kaybi diyor
Hadi inşallah yaa benim bat 8 nisan su gibi akan günler durdu sanki ilerlemiyorİnanirmisinz 2 gun once yatakta agladim resmen gaz sancisindan gebelik vardir belki buda bi umut benim icin
Benimde bat a daha var ama yarin test yaptircam kanda hemen cikiyomu kizlar gebelik kac gunde çıkıyorYarın haber verecek arkadaşları sabırsızlıkla bekliyorum
Genciz guzeliz taş gibiyiz aşkomGençsin yaaa ne varmış bende 31
Bat ne zamandi senin kuzum benim adet günüme 4 gün kala yaptım 0.2 mı ne çıkmıştı kızım adet günü testte çift çizgi görünce kan verdim 158 çıktı yani o belli olmuyor kişiden kişiye değişir diye düşünüyorumBenimde bat a daha var ama yarin test yaptircam kanda hemen cikiyomu kizlar gebelik kac gunde çıkıyor
Ayy kesinlikleGenciz guzeliz taş gibiyiz aşkom
Ay benim daha cok var yaa dün ben erken gebelik testi yaptim hayalet cizgi gorundu belli belirsiz bi umut oldu icimde bakalim belli olur 10 gune kadarBat ne zamandi senin kuzum benim adet günüme 4 gün kala yaptım 0.2 mı ne çıkmıştı kızım adet günü testte çift çizgi görünce kan verdim 158 çıktı yani o belli olmuyor kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum
Aybence insaAllah umdugun gibi olacak bende bekliyorum sabırsızlıklaAy benim daha cok var yaa dün ben erken gebelik testi yaptim hayalet cizgi gorundu belli belirsiz bi umut oldu icimde bakalim belli olur 10 gune kadar
Aybence insaAllah umdugun gibi olacak bende bekliyorum sabırsızlıkla
Ay insallah arkadasim hepimizin umdugu gibi olsun insallahAybence insaAllah umdugun gibi olacak bende bekliyorum sabırsızlıkla
Belli belirsiz bi hayalet cizgiAybence insaAllah umdugun gibi olacak bende bekliyorum sabırsızlıkla
Ama ben gördüm onuBelli belirsiz bi hayalet cizgi
Tabiki kuzum bak bence ve bize yazAy evet bend egordum hadi hayırlısı yavvv benide heycan bastı erken gebelik seysi alsam 3 gün sonr baksammi
10 günTabiki kuzum bak bence ve bize yazkac gun kaldi bat a
Ay insallah bizde bi goruyoruz bi kayboluyoBende gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?