- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.361
A a a a bunu bilmiyordummm önce saglıklı sıhhatli olsun tabiki sorunsuz gelsin ama benimde gönlümden hep kız geçiyor ins hayırlı haberler alırız canım allah bilir tabiAynen ya bi de yumurtlamadan önce ilişkiye girersen kız olur diyolar belki öyle olur diye bi isteyiverdim içimdenAllah hayırlısını versin tabii kii
Bende tam tersi biliyorum önce olursa erkek sonr aolursa kız diyeAynen ya bi de yumurtlamadan önce ilişkiye girersen kız olur diyolar belki öyle olur diye bi isteyiverdim içimdenAllah hayırlısını versin tabii kii
Yaa aynen benim de hiç olmazdı bu şişkinlik beni öldürecek çok afedersin sürekli gaz haliAyy benim de ayni şekilde neredeyse aynı yumurtlamamiz bunu bile bir işaret görüyorum çünkü böyle olmazdı şu 10 gün geçse de artık ogrensek sonucu
Bat ne zamanki canımAhhh o zaman durur gelmez dünden beri aşırı alt karın kasıkta sancı ve ara ara batma oluyo belime vuruyo sancı böyle olan varmı bana kalırsa ben treni kaçırdım
Yumurtlama olmuş canım kaçırmadın bence hemen değrrlendirAhhh o zaman durur gelmez dünden beri aşırı alt karın kasıkta sancı ve ara ara batma oluyo belime vuruyo sancı böyle olan varmı bana kalırsa ben treni kaçırdım
9 Nisan canım ve 14 cu gün yumurtlama oldu eşim yanimd ayoktu 2 gün sonra oldu değerlendiren FaslıBat ne zamanki canım
Ee ama o yumurta akı gibi uzayan akıntı cumartesi geldi benden bizde anca pazartesi degerlendirebildikYumurtlama olmuş canım kaçırmadın bence hemen değrrlendir
Yaaa inşallahhhKızlar düşünseninize H Hello Kity yaptığın bütün listedolmuş hepimize koymusun bir düşün toplu olarak anne topiğine geçiş yaparız
Ağzını bal yeisn ay keşke bak heycandan yanlış yazdımKızlar düşünseninize H Hello Kity yaptığın bütün listedolmuş hepimize koymusun bir düşün toplu olarak anne topiğine geçiş yaparız
Aaa o zaman sen gebelik belirtilerine geçmişsin canımEe ama o yumurta akı gibi uzayan akıntı cumartesi geldi benden bizde anca pazartesi degerlendirebildik
Yok canim dema heycanlandimAaa o zaman sen gebelik belirtilerine geçmişsin canım
Çatlamadan sonraki üç günü de değerlendirin diyolar ya belli olmaz canımYok canim dema heycanlandim
ınsallah kuzum.yaaa
Doğru diyor valla bir sene bekledik biz ikiseneyi geçti sua
Dün oldu degerlendirme bakalim hemen hemen 10 gün var bataÇatlamadan sonraki üç günü de değerlendirin diyolar ya belli olmaz canım
Benim sanki karnım patlayacak gibi oldu sürekli sancı girdi aldığım nefese bile yer yok sanki. Gaz yapacak bişey yemedim üşümedim de insallah gebeliktendirYaa aynen benim de hiç olmazdı bu şişkinlik beni öldürecek çok afedersin sürekli gaz haliumarım gebelik belirtisidir
Kesinlikle erken yaslarda gebelik icin 1 sene beklemeyi cok buluyor doktorum aslinda bende cok genc sayilmamınsallah kuzum.yaaa
Doğru diyor valla bir sene bekledik biz ikiseneyi geçti suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?