• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2022 Müstakbel Nisan Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya bi de yumurtlamadan önce ilişkiye girersen kız olur diyolar belki öyle olur diye bi isteyiverdim içimden 🙈 Allah hayırlısını versin tabii kii
A a a a bunu bilmiyordummm önce saglıklı sıhhatli olsun tabiki sorunsuz gelsin ama benimde gönlümden hep kız geçiyor ins hayırlı haberler alırız canım allah bilir tabi

Ayy benim de ayni şekilde neredeyse aynı yumurtlamamiz bunu bile bir işaret görüyorum çünkü böyle olmazdı şu 10 gün geçse de artık ogrensek sonucu
Yaa aynen benim de hiç olmazdı bu şişkinlik beni öldürecek çok afedersin sürekli gaz hali 🙈🙈🙈 umarım gebelik belirtisidir

Böyle sanki aşağıda şişkinlik var ve böyle batıyı iğne gibi geciyo cumartesiden bu yana sancı oluyodu dün akşamdan beride sanirisn kalbim orda atiyo iğne gibi batıp cikiyo bu kadar hızlı gecmis olmam galiba 🤣🤣

Yaa aynen benim de hiç olmazdı bu şişkinlik beni öldürecek çok afedersin sürekli gaz hali 🙈🙈🙈 umarım gebelik belirtisidir
Benim sanki karnım patlayacak gibi oldu sürekli sancı girdi aldığım nefese bile yer yok sanki. Gaz yapacak bişey yemedim üşümedim de insallah gebeliktendir

ınsallah kuzum.yaaa🐣❤️
Doğru diyor valla bir sene bekledik biz ikiseneyi geçti suan
Kesinlikle erken yaslarda gebelik icin 1 sene beklemeyi cok buluyor doktorum aslinda bende cok genc sayilmam 🙈 32 yasindayim ama yinede cok beklemek zaman kaybi diyor

Eğer nasip olursa eşime supriz yapmak istiyorum hayalim olan şeyi gerçekleştirmek hatta video çekmek istiyorum o anı ne biliyom kızımdan once çok yıprandım ikimizde bu sefer supriz olsun dedim yani müjde vermek istiyorum o yüzdende ilişkiyi planlamada tek kaldım bu ay yani oda yanımda yoktu yumurtlama günü nasipten öteye yol yok bakalım gotcrz 10 gune

Back