- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.401
Yavrum benim 15 gun var10 gün
Ay aminnnnnnnnnnnnYavrum benim 15 gun varbikac gun sonra yap bakalim insallahhh yogun cift cizgili kirmizilar gorelim
Sonunda bı belirti bulabildim öyleyseBence his tüm belirtilerin önünde ben mesela her ay doktorum kesin olacak demesine rağmen hayır diyorum hamile değilimsonuç negatif oluyor bence biz hissediyoruz. Hissediyorsan doğrudur bence bu ay mesela nötürüm ne var gibi ne yok gibi içerde bi karışıklık var bence gelmesem mi gelmesem mi düşünüyor evladım
ProdoctorBu testin adı ne
Teşekkür ederim canim benimProdoctor
Rica ederim canim erken gebelik diye almis esimTeşekkür ederim canim benim
Hahhha hiç kovalar mıyız canımSelam kızlarr bayadır bakamadım buralara hem sınavlar hem iş yoğunluğu koşturmaktan. Nasılsınız neler yaptınız bi okudum da yine belirtilerde kaybolmuşunuz hani bu ay belirti kovalamıycaktık yabenim yumurtlamadan sonra beşinci günüm. Yumurtlamadan beri aşırı gaz şişkinliğim var
Bizde gün aşırı gidiyoruz. 2 defa daha yapcaz. Tarih tutarak yapmakta hoşuma gitmiyor ama napalım. Gün aşırı yapmamıza rağmen tutmazsa bütün inancım sarsılacak.Ay yok bu ay aşırı düzenli gittik bir boş bi dolu yöntemiylepik olduğu gün yapmadım önceki ve sonraki gün yaptım mesela neyime güvendiysem
İnşallah canım ağzından ballar damlıyor resmenKızlar düşünseninize H Hello Kity yaptığın bütün listedolmuş hepimize koymusun bir düşün toplu olarak anne topiğine geçiş yaparız
İnşallah günden güne koyulaşır kuzumAy insallah bizde bi goruyoruz bi kayboluyohayirlisi bakalim daha bat a cok var kizlar umutlanmak istiyorum bide istemiyorum duygu durumum fazlaca karisik
Tatlım sen zaten en doğrusunu yapmışsın. Çoğu doktor da öyle söyler zaten. İğne vurulduğumuz gün pik günü mesela. İğneden 1 gün önce ve 1 gün sonra derler. Uygulamalarda bile çatlamadan sonraki günler düşük gebelik şansı yazar. Amaaan be kuzum o minnoşlar gelmeye karar verirse havadan nem kaparlar zatenAy yok bu ay aşırı düzenli gittik bir boş bi dolu yöntemiylepik olduğu gün yapmadım önceki ve sonraki gün yaptım mesela neyime güvendiysem
2 yıldır biz de hiç bu kadar düzenli yaşamadık heraldeBizde gün aşırı gidiyoruz. 2 defa daha yapcaz. Tarih tutarak yapmakta hoşuma gitmiyor ama napalım. Gün aşırı yapmamıza rağmen tutmazsa bütün inancım sarsılacak.
Benim eşimin başına geleceklerden haberi yok garibim diyo hayırdır önceden sık sık istemezdin nolduTatlım sen zaten en doğrusunu yapmışsın. Çoğu doktor da öyle söyler zaten. İğne vurulduğumuz gün pik günü mesela. İğneden 1 gün önce ve 1 gün sonra derler. Uygulamalarda bile çatlamadan sonraki günler düşük gebelik şansı yazar. Amaaan be kuzum o minnoşlar gelmeye karar verirse havadan nem kaparlar zaten
2 yıldır biz de hiç bu kadar düzenli yaşamadık heraldebu sefer adetten sonra bugüne kadar şartları zorladık gün aşırı devam ettik. Çatlama cuma oldu aslında ama doktorumuz salıya kadar devam dedi. Bugün canım hiç istemedi. Eşim diyo ki doktor olacak dediyse olacak azmine kararlığına kıyamadım hadi artık bu kadar düzenli yaptığımıza göre üzmesin annelerini bu minnoşlar
Allah allah, hiç burnum kanamıyor benim ama regl öncesi rutinse vardır birşey mutlaka.. hormon artışındandır falan.. e yumurtlama sırasında da bazı hormonlar artıyor demek ki.. hayra yoralım bebiş sen neler yapıyorsun öyle şimdiden diyelimKızlar ya size bişey soracambenim adetten üç dört gün önce burnumdan afedersiniz ufak ufak kan pıhtıları gelir silerken felan bu hiç şaşmıyor ondan bile anlarım adet olacağımı ama bu ay yumurtlamayı değerlendirdikten sonra geldi iki üç gün sonra kesildi hatta erken mi adet olacam dedim şaşırdım benim gibi olan var mı acaba aranızda hormonlar la alakalı olabilir mi bu kan olayı ya en son verdiğim tahlil lerde normal di hormonlar
Nisan ayının çalışkan arısı belli olduTatlım sen zaten en doğrusunu yapmışsın. Çoğu doktor da öyle söyler zaten. İğne vurulduğumuz gün pik günü mesela. İğneden 1 gün önce ve 1 gün sonra derler. Uygulamalarda bile çatlamadan sonraki günler düşük gebelik şansı yazar. Amaaan be kuzum o minnoşlar gelmeye karar verirse havadan nem kaparlar zaten
2 yıldır biz de hiç bu kadar düzenli yaşamadık heraldebu sefer adetten sonra bugüne kadar şartları zorladık gün aşırı devam ettik. Çatlama cuma oldu aslında ama doktorumuz salıya kadar devam dedi. Bugün canım hiç istemedi. Eşim diyo ki doktor olacak dediyse olacak azmine kararlığına kıyamadım hadi artık bu kadar düzenli yaptığımıza göre üzmesin annelerini bu minnoşlar
İnşallah bence vajinal USG de görürsün ama daha garanti olsun dersen biraz daha geç git ben 6 Nisan a randevu aldım ancak katlanır değerÇok teşekkür ederim kese görür müyüz gerçekten inşallah o günleride görürüz sizinde istediğiniz gibi bir sonuç çıkar eminim
Ben olmayan cocuga trip atıyorum neyi bekliyorsun sen senin için birikimler yapıyorum gecemi gündüze katıyorum çalışıyorum falan diyeSonunda bı belirti bulabildim öyleysebebislerimiz artık kararlarını verip gelseler iyi olacak. Delilik sınırındaki o ince cizgideyim zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?