- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
- Konu Sahibi Hello Kity
- #3.421
Sağol canım göğüs uçlarında kaşıntı limonlu marul aşermesi ve sık idrarHayırlı olsun tekrar canım belirtilerin nelerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım göğüs uçlarında kaşıntı limonlu marul aşermesi ve sık idrarHayırlı olsun tekrar canım belirtilerin nelerdi
19 Mart canım çatladıCanım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.. yumurtlama günün ne zamandı benimde sat 8 mart
Silik çizgi var kan verdin mi?Günaydın canlar
Bugün ki test de aynı gibi. Bakalım iki gün daha yaparım regl gelmezse igne günü hariç 10gun.
Aminnn canım hepimize uğurlu gelsin Aralık anneleri topigi açalım artık inşallahBen olmayan cocuga trip atıyorum neyi bekliyorsun sen senin için birikimler yapıyorum gecemi gündüze katıyorum çalışıyorum falan diye Bu arada bat ne zamandı senin inşallah topik açmak sana uğurlu gelir gelirse bi sonraki ayda ben açıcam
Yok kuzumm igneoldum ya iki gün daha test yapcam devam ederse veririm inşallahSilik çizgi var kan verdin mi?
Bebişimmmmm günaydın. Görmek istesigimiz testler bunlar. Maşallah sübhanallah. Pozitif bir gün oldu bile çok şükür. Hayırlı olsun inşallahGünaydın canlar
Bugün ki test de aynı gibi. Bakalım iki gün daha yaparım regl gelmezse igne günü hariç 10gun.
Kuzumm inşallah yarın daha koyu olur biraz tedirginim işin içinde çatlama.ignesi var ya.Bebişimmmmm günaydın. Görmek istesigimiz testler bunlar. Maşallah sübhanallah. Pozitif bir gün oldu bile çok şükür. Hayırlı olsun inşallah
Tabiki çok erken canım. Batımız aynı. Daha 7 gün var. En erken 6 gün kala sonuç veriyor zaten o test. Canını sıkma lütfenPredictor early yaptım sabah negatif umarım daha erken olduğu içindir modum çöktü biraz tabi
Aslında bat öncesi keşke bekleyebilsek. Koyu çizgiler bile görsek emin olamiyoruz sevinemiyoruz maalesef. Ama bu ay güzel haberleri bolca paylaşırız gibi geliyor hayırlısı bakalımKuzumm inşallah yarın daha koyu olur biraz tedirginim işin içinde çatlama.ignesi var ya.
Hayırlısı olsun inşallah çok sağol
Evet ya insan bekleyemiyorAslında bat öncesi keşke bekleyebilsek. Koyu çizgiler bile görsek emin olamiyoruz sevinemiyoruz maalesef. Ama bu ay güzel haberleri bolca paylaşırız gibi geliyor hayırlısı bakalım
Amin papatyacimmmEvet ya insan bekleyemiyor
İnşallah hepimiz mis gibi bahar gibi haberler alalım
Günaydın canımmm insallah diğer günler de pozitifler olsunnnnnGünaydın canlar
Kız kan verdin mi var silik çizgiGünaydın canlar
Benim de dünden beri akıntım fazla ve beyaz kremsi bata 9 gün varBugün yine akıntım fazla. Eğer hamile isem akıntıyı kesin hamilelik belirtisi sayabilirim
Benim bazen kremsi beyaz. Ama çoğu zaman seffaf ve fazla fazla geliyor canimm bata 7 gün var bu ay oldu Allah'ın izniyleBenim de dünden beri akıntım fazla ve beyaz kremsi bata 9 gün var