- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #3.341
Hoşgeldin canım eklerim tabiH Hello Kity benide ekler misin 22 Nisan benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım eklerim tabiH Hello Kity benide ekler misin 22 Nisan benimde
Teşekkür ederiimmMisakooo hoşgeldin umarım güzel haberler alırız anime seviyoruz galiba misako çok güzel olmus
Ya canım bnmSiz önemli günleri değerlendirmişsiniz zaten, sıkıntı yapma. Biz 2 yıldır günü gününe ilişkiye giriyoruz (arada aksilikler oluyor) ama olmayacaksa olmuyor, olacağı varsa tek ilişkiyle de oluyor. Daha zamanın var strese girme lütfen. Sloganımız ne? Kırmızıları görene kadar umut var
ınsallah kuzum.yaaaHadi hayirlisi bakalim guzel haberlerimiz olsun birbirimize banada doktor 6 ay hamile kalamazsan dogal olarak adetinde gel test falan yapcaz dedi sonrasinda sanirim igne yada asilama falanmi yapar bilmiyorum 6 aydan sonrasi boşa zaman kaybi dedi
Teşekkür ederim evet lütfenHayırlı olsun canım inşallah darısı başımıza seni listeye ekliyim o zaman
Bence his tüm belirtilerin önünde ben mesela her ay doktorum kesin olacak demesine rağmen hayır diyorum hamile değilim sonuç negatif oluyor bence biz hissediyoruz. Hissediyorsan doğrudur bence bu ay mesela nötürüm ne var gibi ne yok gibi içerde bi karışıklık var bence gelmesem mi gelmesem mi düşünüyor evladımKızlar belki saçma gelebilir ve haklısınız da ama hiç bir belirtim olmamasına rağmen nedense hamileymism hissi var. Utanmasam kendimi direkt hamile olarak isaretliycem öyle bir his belirti bulamayınca hislerime güçlü bir şekilde baglanmak istiyorum sanırım
Evet 9 aydır evliyim 3 aydır DeniyoruzSenin de mi ilk gebeliğin olacak canım
Ooooo tabi yoğunsundur yumurtalama dönemiii :)))Selam kızlarr bayadır bakamadım buralara hem sınavlar hem iş yoğunluğu koşturmaktan. Nasılsınız neler yaptınız bi okudum da yine belirtilerde kaybolmuşunuz hani bu ay belirti kovalamıycaktık ya benim yumurtlamadan sonra beşinci günüm. Yumurtlamadan beri aşırı gaz şişkinliğim var
Oooo belirti kovalamadan yaşayamammmSelam kızlarr bayadır bakamadım buralara hem sınavlar hem iş yoğunluğu koşturmaktan. Nasılsınız neler yaptınız bi okudum da yine belirtilerde kaybolmuşunuz hani bu ay belirti kovalamıycaktık ya benim yumurtlamadan sonra beşinci günüm. Yumurtlamadan beri aşırı gaz şişkinliğim var
Ay yok bu ay aşırı düzenli gittik bir boş bi dolu yöntemiyle pik olduğu gün yapmadım önceki ve sonraki gün yaptım mesela neyime güvendiysemOoooo tabi yoğunsundur yumurtalama dönemiii :)))
Seniin bat yaklaşıyor patlat bi erken gebelik testiOooo belirti kovalamadan yaşayamammm
Ben bu ay femara.kullandm.kuzu.Seniin bat yaklaşıyor patlat bi erken gebelik testi
Ayy çok heycanlı hadi bakalım bebiş haberi ver bizeBen bu ay femara.kullandm.kuzu.
Çatlatma iğnesi oldum dün ve bugün sabah test yaptım, bakalım.yarin neler olacak
Bir önceki gün yaptıysan düşünme spermler 72 saat yaşayabiliyor canım ondan gün aşırıyı öneriyolar da ztnAy yok bu ay aşırı düzenli gittik bir boş bi dolu yöntemiyle pik olduğu gün yapmadım önceki ve sonraki gün yaptım mesela neyime güvendiysem
Ayy benim de ayni şekilde neredeyse aynı yumurtlamamiz bunu bile bir işaret görüyorum çünkü böyle olmazdı şu 10 gün geçse de artık ogrensek sonucuSelam kızlarr bayadır bakamadım buralara hem sınavlar hem iş yoğunluğu koşturmaktan. Nasılsınız neler yaptınız bi okudum da yine belirtilerde kaybolmuşunuz hani bu ay belirti kovalamıycaktık ya benim yumurtlamadan sonra beşinci günüm. Yumurtlamadan beri aşırı gaz şişkinliğim var
Bu ay bıraktım bu işleri diyen ben ve her akşam ovü testi yapan benBu ay takmıcam akısına bıraktım dedikten 5 dk sonra e bebekte geziyorumdur yelaaağğ yelaaağğğ ye yeeee
Aynen ya bi de yumurtlamadan önce ilişkiye girersen kız olur diyolar belki öyle olur diye bi isteyiverdim içimden Allah hayırlısını versin tabii kiiBir önceki gün yaptıysan düşünme spermler 72 saat yaşayabiliyor canım ondan gün aşırıyı öneriyolar da ztn
İnşallah kuzum yaaaAyy çok heycanlı hadi bakalım bebiş haberi ver bize