- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.293
- 83
- 28
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.321
Çatlama oluncaKızlar pik günü mü hamile kalıyoruz yoksa çatlayıncaya mi? Bugün pikti değerlendirdim dua edin ne olur
Yok ya test filan yapmıyorum ki hiç acaba cumartesi 15bucuktu büyüdü mu catliycak oldu mu diyorum ama bilemedim bolca değerlendirdim amaKuzum eğer ovu. testi yapıyorsan yumurtlamadan sonra ki çizginin renginin artık koyudan açığa gittiği gün çatlama diyorlar.
Ama hissetmek biraz bedenini tanımaktan geçiyor.
Senin de mi ilk gebeliğin olacak canımAsıl böyle hamile kalamadığımı düşünüyorum o yüzden düşünceler de gidecek eminim bu ay sağlıklı beslenme ye vitaminlerimi almaya dikkat edicem bol yürüyüş sakinlik cidden 3 ay da da benyyoruldum kendime eziyet ediyorum resmen
Gecen sene 2 damla kan gelmisti canim yumurtlama zamanımda ara ara oluyormus ilk defa öğrenmiştimArkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim benin adetim bitti 8.gün akşam 2 3 damla pembe leke geldi sabah birşey yok öğlen hoppp yine üst üste damlalar halinde kanama geldi ki korktum doktora gittim ultrason baktı yumurtlama dedi neyse şuan Pet kattım damla damla hala geliyor bu şekilde yumurtlama yaşayan oldu m ?
Bunu ilk defa duydum açıkçası canım. Ama her zamankinden farklı şeyler oluyorsa belirti sayabiliriz benceKızlar ya size bişey soracambenim adetten üç dört gün önce burnumdan afedersiniz ufak ufak kan pıhtıları gelir silerken felan bu hiç şaşmıyor ondan bile anlarım adet olacağımı ama bu ay yumurtlamayı değerlendirdikten sonra geldi iki üç gün sonra kesildi hatta erken mi adet olacam dedim şaşırdım benim gibi olan var mı acaba aranızda hormonlar la alakalı olabilir mi bu kan olayı ya en son verdiğim tahlil lerde normal di hormonlar
Aynı durumdayım her ay yok hamile degilimdir diyorum hemen yumurtlama bitisinde bugun dışardayken dedim bu ay hamileyim diyeceğim kendime diye teste de elim gitmiyor mecbur 2 saatte bir resetliyorum kendimiKızlar belki saçma gelebilir ve haklısınız da ama hiç bir belirtim olmamasına rağmen nedense hamileymism hissi var. Utanmasam kendimi direkt hamile olarak isaretliycem öyle bir hisbelirti bulamayınca hislerime güçlü bir şekilde baglanmak istiyorum sanırım
Siz önemli günleri değerlendirmişsiniz zaten, sıkıntı yapma. Biz 2 yıldır günü gününe ilişkiye giriyoruz (arada aksilikler oluyor) ama olmayacaksa olmuyor, olacağı varsa tek ilişkiyle de oluyor. Daha zamanın var strese girme lütfen. Sloganımız ne? Kırmızıları görene kadar umut varSadece femera kullandım doktor ilişki günleri belirtti 4 gün gün aşırı doktorun dediği günden sonra daha ilişkimz olmadı bazı misafir yoğunluğun dan şimdi eve gelir gelmez yaptım negatif di
Vallahi öyle canım. Geçen aylarda rahatlıkla yok kesin hamile değilim diyebiliyordum. Bu ay içimden gelmiyor. Hamileyim diyelim geliyor hep ,Aynı durumdayım her ay yok hamile degilimdir diyorum hemen yumurtlama bitisinde bugun dışardayken dedim bu ay hamileyim diyeceğim kendime diye teste de elim gitmiyor mecbur 2 saatte bir resetliyorum kendimi
Acaba artık olumlama mı yapsak bence yapalımVallahi öyle canım. Geçen aylarda rahatlıkla yok kesin hamile değilim diyebiliyordum. Bu ay içimden gelmiyor. Hamileyim diyelim geliyor hep ,akşam üzeri annemle disardaydim.gittim.bir güzel e bebek gezintisine. Biraz hevesimi aldım Bu arada herşey inanılmaz pahalanmis
Ayyy insallah yaaaaaKızlar belki saçma gelebilir ve haklısınız da ama hiç bir belirtim olmamasına rağmen nedense hamileymism hissi var. Utanmasam kendimi direkt hamile olarak isaretliycem öyle bir hisbelirti bulamayınca hislerime güçlü bir şekilde baglanmak istiyorum sanırım
3 yeğenim.var onların kuculenleri alırım. İkisi yeni doğdu sayılır zatenAcaba artık olumlama mı yapsak bence yapalımçok seviyorum oyuncak ve bebek esyasi bakmaya arkadaslarimin bebeklerine hep en güzellerini almaya çalışırım. Ahh bi olsunda bolca hediye gelir diye düşünüyorum kuzum
Bu ay takmıcam akısına bıraktım dedikten 5 dk sonra e bebekte geziyorumdur yelaaağğ yelaaağğğ ye yeeeeVallahi öyle canım. Geçen aylarda rahatlıkla yok kesin hamile değilim diyebiliyordum. Bu ay içimden gelmiyor. Hamileyim diyelim geliyor hep ,akşam üzeri annemle disardaydim.gittim.bir güzel e bebek gezintisine. Biraz hevesimi aldım Bu arada herşey inanılmaz pahalanmis
İnşallah canim valla bu haberi nasıl veririm bilemiyorum. Binbir düşünce geçiyor aklımdan. Mutlulugumu herhalde tarif edemem düz bir şekilde söylerim bunlara rağmenAyyy insallah yaaaaahadi bizlere de umut olun önden hamiş haberleri alalımmm
Hahhhhaaa bence bizler normal değilizBu ay takmıcam akısına bıraktım dedikten 5 dk sonra e bebekte geziyorumdur yelaaağğ yelaaağğğ ye yeeee
Hiç normal değiliz hemdeHahhhhaaa bence bizler normal değilizolmak niyetinde de değiliz
Misakooo hoşgeldin umarım güzel haberler alırız anime seviyoruz galiba misako çok güzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?