Test yapsana senden de güzel haber alalımMerhaba, günlerdir bu forumda yazılanları okuyorum fikirler ediniyorum. Herkese güzel öneri ve tavsiyeleri için çok teşekkür ederim. Bugün artık dayanamayıp üye oldum
Aranıza yeni katıldım. Geçen hafta pazartesi transferim yapıldı benim de. 9. Günümdeyim.
8. Gün yani dün sabah dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif çıktıTest yapsana senden de güzel haber alalım
Merhabalar benim de oldu 11 55 de 1 saat yatırdılar şimdi eve geldim çok duygu doluyum 2 sini de gördüm transfer sırasında ultrason da içinde oldukları sıvıyıMerhabalar, allahin izniyle ben bugün transferimi oldum 2 tane 5AA kalite embriyo verildişimdi hastanedeyim 4-5 saat kadar yatırıp taburcu edecekler.
Maşallah ya Allah'ım deli olucam bu 8 gün geçer mi bide 8. Gün dediğin transferin üstüne mi 8 gün yoksa transfer gününü 1. Gün mü saydiniz8. Gün yani dün sabah dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif çıktıilaç yazdırmak için sağlık ocağına gidecektim gitmişken kan verdim sonucum 63.2 çıktı. Yarın kendi hastaneme gideceğim çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinMerhabalar benim de oldu 11 55 de 1 saat yatırdılar şimdi eve geldim çok duygu doluyum 2 sini de gördüm transfer sırasında ultrason da içinde oldukları sıvıyıdedim hoş geldiniz bütün bu çabalar size diye sen nasılsın ne tarafına koydu benim sağıma koydu
Fazla yatirmamislar mi canım kaçıncı denemen uzun yatmak iyimidir mi ben mi acele ettim ya a saat dolunca isteyen gidebilir dediler bizde çıktık yolaHayırlısı olsun canım inşallah rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinbende izledim ikisinide rahime verirken benim sol tarafıma biraktilar❤ 12 de çıktım transferden odaya aldilar hala yatıyorum ayaklarım yüksekte tek sıkıntım yatarak idrarimi yapamiyorum sonda taktılar mecburen birazdan da taburcu olacağım insallah
Bide ağrın varmı benim önce sağda sızlama vardı şimdi sola geçti normalmidirHayırlısı olsun canım inşallah rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinbende izledim ikisinide rahime verirken benim sol tarafıma biraktilar❤ 12 de çıktım transferden odaya aldilar hala yatıyorum ayaklarım yüksekte tek sıkıntım yatarak idrarimi yapamiyorum sonda taktılar mecburen birazdan da taburcu olacağım insallah
Kendinizi böyle şeyleri düşünüp de strese sokmayın ben yarım saat sonra kalkıp tuvalete gittim. Sonra da arabayla 1 saat kadar yolculuk yaptım. Kendinizi zorlayan ani hareketler yapmayın iyi beslenin pozitif olun ve ilaçlarınızı düzenli kullanın gerisi nasip zaten. İnşallah siz de güzel haberi alırsınızFazla yatirmamislar mi canım kaçıncı denemen uzun yatmak iyimidir mi ben mi acele ettim ya a saat dolunca isteyen gidebilir dediler bizde çıktık yola
Benim 4.denemem bu diğerlerinde de aynı şekilde hic kalkmadan yattim. Sonuc olarak tuttu mu tuttular ama devam etmediler. Benim merkezim hep bu şekilde yapıyor ama bence de 1-2 saat yeterli gibiFazla yatirmamislar mi canım kaçıncı denemen uzun yatmak iyimidir mi ben mi acele ettim ya a saat dolunca isteyen gidebilir dediler bizde çıktık yola
Benim şuan bir ağrım sızım yok ama daha önceki deneyimlerime göre söylersek 5 yada 6. Gün genelde kasık ağrılarım ve lekelenmem oluyordu oda yerleşmeden dolayiBide ağrın varmı benim önce sağda sızlama vardı şimdi sola geçti normalmidir
Transfer günüyle 8. Gündü. Bugün test verdim tekrar 10. Günümdü. Sonuç 139. Çok şükürMaşallah ya Allah'ım deli olucam bu 8 gün geçer mi bide 8. Gün dediğin transferin üstüne mi 8 gün yoksa transfer gününü 1. Gün mü saydiniz
Maşallaaaahhh canım benim darısı bize ve bizim gibilereTransfer günüyle 8. Gündü. Bugün test verdim tekrar 10. Günümdü. Sonuç 139. Çok şükür
Cuma tekrar test vereceğim. İlk transfer günü zaman geçmez diyordum, bugün aa ne çabuk 10 gün oldu dedim. Biraz sabır sadece
MaşallahTransfer günüyle 8. Gündü. Bugün test verdim tekrar 10. Günümdü. Sonuç 139. Çok şükür
Cuma tekrar test vereceğim. İlk transfer günü zaman geçmez diyordum, bugün aa ne çabuk 10 gün oldu dedim. Biraz sabır sadece
Sen ne yaptın canım tekrar test ne zamanTransfer günüyle 8. Gündü. Bugün test verdim tekrar 10. Günümdü. Sonuç 139. Çok şükür