- 15 Mayıs 2022
- 20
- 16
- 31
Kesinlikle öyle olabilir niye yaptıysam7.. gün için erken bence testler e güven olmayabiliyor çok gördük örneklerini 9. Gün dahi çizgi çıkmayıp kanda pozitif olanları bence herşey için erken
O yüzden test gününe kadar devamkeeKesinlikle öyle olabilir niye yaptıysambirde kullanma talimatı 10 sn idrar içerisinde tutun yazıyordu ben öyle yapmadm bide çubuğun üzeri progestan dolmuştu
O yüzden test gününe kadar devamkee
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inşallah 1 ay beklemek zorunda kalmayız da bebisimiz bizimle olur... İzin falan sıkıntı bizde eşimle ayrı illerde görev yapıyoruz gel git çok zor oluyor.Genelde yumurta sayısı az olduğunda taze transfer tercih ediliyor. Tamamen senin durumuna göre yani.. eğer rahim kalınlığı müsaitse, opudan sonra toparlandıysan teze transfer.. bir de yumurta azsa dondurma çözdürme işlemi yapıp onları kaybetme riskine girmek istemiyor bazı doktorlar. Yani hastanın durumu ve embriyo sayısına göre uygulanıyor. Taze transfer genelde opudan sonraki 3.gün yada 5.gün yapılıyor.
İnsallah her şey su gibi akar kolay olur senin içinÇok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için inşallah 1 ay beklemek zorunda kalmayız da bebisimiz bizimle olur... İzin falan sıkıntı bizde eşimle ayrı illerde görev yapıyoruz gel git çok zor oluyor.
Amin canım benim cümlemizin inşallahİnsallah her şey su gibi akar kolay olur senin için
Umudunu asla yitirme ben pozitif i gördüm şükür umud her zaman varhani diyor ya bı geliy bi gidiy valla çok iniş kalkışlar var duygularım da kaçıncı günü yaptin testi Maşallah bu arada çok sevindim
Nasıl oldu test sonucunuz valla bende merak ettim inşallah seninledir minnosunÖyle olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah.test günüm pazar günü doktorla görüşüp cumartesi yapmayı isteyecem bakalım artık
Malesef negatifNasıl oldu test sonucunuz valla bende merak ettim inşallah seninledir minnosun
Hayırlısı olsun insallah canim benimse 25 mayıs transferim olacakMerhabalar kızlar 25 Mayıs günü transferim var aranıza katıldım umut diyorum başka birşey demiyorumgerginim sinirliyim hassasım sizde durumlar nasıl
İnşallah yarın en mutlu haberi alırsınızMerhabalar 11 mayısta çift embriyo transferim oldu. 3.gün dondurulmuş. Yarın test günüm hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum. Benim için de dua ederseniz çok mutlu olurum. Allah bana da sizlere de nasip etsin inşallah
inşallah gebesindir kuzumMerhabalar 11 mayısta çift embriyo transferim oldu. 3.gün dondurulmuş. Yarın test günüm hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum. Benim için de dua ederseniz çok mutlu olurum. Allah bana da sizlere de nasip etsin inşallah
benim de belirtilerim sizinle aynı sizin sonucunuz belli oldu mu acaba :)Kasık ve göğüs ağrılarım maşallah ilk günden beri bana yapışmış durumdayiyor ve yatıyorum şimdilik hele de tatlı tabakları gözümde uçuşuyor sabrediyorum 4. Günde bitti hayırlısıyla ama yolumuz uzun ben de sizin yazdiklarinizla umut buluyorum ins olacak diyorum.
Senin adına inan çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın bu süreçte yada nelere dikkat ettinArkadaşlar merhaba ben kan sonucumu aldım. Hamileyimmmo kadar mutluyum ki size anlatamam. İnşallah bekleyen herkes benim gibi mutlu haberi alır
Amin çok teşekkür ederim sizlere de nasip olsun. Transferden sonra yarım saat yattım çok sıkışmıştım çünkü. Sonra bir yarım saat daha yattım. İlk 3 gün hayatımı yavaşlattım. Genelde dinlendim ama hep yatmadım. Sonra dışarı da çıktım yürüdüm de. Ama kontrollü hareket ettim. Güzel beslendim. Avokado yedim ananas yedim. Ve en önemlisi ilaçlarımı harfi harfine içtim. İğnelerimi yaptım. Bir de ben haşimato hastasıyım ona çok dikkat ettim. Aklıma gelenler bunlar. Bir de nasip tabi Allah nasip etti. Belirti aramadım bir de hiç.Senin adına inan çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah neler yaptın bu süreçte yada nelere dikkat ettin