2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

İnşallah rabbim daha da aratmadan nasip eylesin çok zor süreçler yaaa

İnşallah rabbim daha da aratmadan nasip eylesin çok zor süreçler yaaa
Amin inşaallah çok zor bir süreç onlarca iğne eşler hiç bir şey hissetmiyor en azindan benim eşim .. hep umut edelim neşemizi kaybetmeyelim çok çok önemli moral motivasyon işte beklemek çok zor rabbim hepimizin kucağıni doldursun...

Eşlerin desteği herşeyden önemli bu süreçte gerçekten, bende hep bugüne kadar moral olarak kendimi yüksek tuttum çünkü hep olacağına inanarak başladım bu ilk deneme belki ondan böyle hissediyor da olabilirim ama inşallah 2. Ye gerek kalmaz

İnşaallah gerek kalmayacak ilk deneme de tutan çok okudum burda ... beslenmenize çok dikkat edin kendi inancımızı yitirmeyelim dua edelim

Canım senin durumun nasıl ben yatıp besleniyorum valla.agrilar hareketimi kısıtlasa da yarın biraz yürüyeceğim

Canım senin durumun nasıl ben yatıp besleniyorum valla.agrilar hareketimi kısıtlasa da yarın biraz yürüyeceğim
Bende sadece yatıp dinleniyorum buna da çok şükür. Sonucu öğrenip olduğunu öğrenmeyene kadar kalkıp birşey yapmayı düşünmüyorum sizde ağrı yada sancı herhangi bişey var mı

Kasık ve göğüs ağrılarım maşallah ilk günden beri bana yapışmış durumdayiyor ve yatıyorum şimdilik hele de tatlı tabakları gözümde uçuşuyor sabrediyorum4. Günde bitti hayırlısıyla ama yolumuz uzun ben de sizin yazdiklarinizla umut buluyorum ins olacak diyorum.

Merhaba bana transfer den sonra hemşirem şekerden uzak durmalı söylemişti

Aynen o yüzden sabrediyorum yoksa çoktan tabakları dizmistim.aslinda çoğu şey yasak yağlı şekerli hamurlu şeyler...bı de ben bugün unutup maydanoz yedim sonra kızların yazdıklarını okudum neyse iki üç dal bişey yapmaz diye rahatlattim kendimi ağrılar devam ama yurumemekte rahime giden kanallara kan pompalanmadigindan sakıncalı diyorlar

Aynen aşırı derecede tüketmek normalde de zararlı az yediyseniz bişey olmaz uzun aşırı yürüyüş ler değil ama evde kalkıp otaraf butaraf yürüyorum ya hareket olsun diye tamamen yatmıyorum ama çok fazla ayakta kaldığım veya bişey yaptığım söylenemez bende yiyio içip yatıyorum genelde

Kilo almayacak olsam o kadar sariyo ki yuvarlanıp yatmak komik birşeyler izleyip balkonda salıncakta sallanip etrafı izliyorum çalışmamak iyi geldi bebislerle de konusuyom sanki ikisi de tutmuş gibi hayali bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…