Hadi hayırlı olsun şimdiden güzel güzel yumurtaların olsunMerhabalar ben de adet olunca tup bebeğe baslicam çok heycanliinsallah bebisleriniz sizinledir
İnşallah inancım yüksek olacağına dairMerhaba inşallah güzel sonuçlar alırız bol bol dua edelim ..
Benim tek tek yumurtam oldu çok şükür döllendi ve 2.ci günde transfer yaptık yaşım 39 çok kaliteli emriyo denildi .. 3 cü denemem benim .. bol bol meryem süresini dinleyinİnşallah inancım yüksek olacağına dair
İnşallah rabbim daha da aratmadan nasip eylesin çok zor süreçler yaaaBenim tek tek yumurtam oldu çok şükür döllendi ve 2.ci günde transfer yaptık yaşım 39 çok kaliteli emriyo denildi .. 3 cü denemem benim .. bol bol meryem süresini dinleyinAllahim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Amin inşaallah çok zor bir süreç onlarca iğne eşler hiç bir şey hissetmiyor en azindan benim eşim .. hep umut edelim neşemizi kaybetmeyelim çok çok önemli moral motivasyon işte beklemek çok zor rabbim hepimizin kucağıni doldursun...İnşallah rabbim daha da aratmadan nasip eylesin çok zor süreçler yaaa
Eşlerin desteği herşeyden önemli bu süreçte gerçekten, bende hep bugüne kadar moral olarak kendimi yüksek tuttum çünkü hep olacağına inanarak başladım bu ilk deneme belki ondan böyle hissediyor da olabilirim ama inşallah 2. Ye gerek kalmazAmin inşaallah çok zor bir süreç onlarca iğne eşler hiç bir şey hissetmiyor en azindan benim eşim .. hep umut edelim neşemizi kaybetmeyelim çok çok önemli moral motivasyon işte beklemek çok zor rabbim hepimizin kucağıni doldursun...
İnşaallah gerek kalmayacak ilk deneme de tutan çok okudum burda ... beslenmenize çok dikkat edin kendi inancımızı yitirmeyelim dua edelimEşlerin desteği herşeyden önemli bu süreçte gerçekten, bende hep bugüne kadar moral olarak kendimi yüksek tuttum çünkü hep olacağına inanarak başladım bu ilk deneme belki ondan böyle hissediyor da olabilirim ama inşallah 2. Ye gerek kalmaz
Aminnnnm inşallahHadi hayırlı olsun şimdiden güzel güzel yumurtaların olsun
Canim ben daha sürece baslamadim=)8 ci günde test idrarda yapan varmı ❤❤
Benim de transfer sonrası 4. Günüm Allah hepimize kucağınıza almayı nasip et
Amin amin inşallahBenim de transfer sonrası 4. Günüm Allah hepimize kucağınıza almayı nasip etsin
Bende sadece yatıp dinleniyorum buna da çok şükür. Sonucu öğrenip olduğunu öğrenmeyene kadar kalkıp birşey yapmayı düşünmüyorumCanım senin durumun nasıl ben yatıp besleniyorum valla.agrilar hareketimi kısıtlasa da yarın biraz yürüyeceğim
Merhaba bana transfer den sonra hemşirem şekerden uzak durmalı söylemiştiKasık ve göğüs ağrılarım maşallah ilk günden beri bana yapışmış durumdayiyor ve yatıyorum şimdilik hele de tatlı tabakları gözümde uçuşuyor sabrediyorum 4. Günde bitti hayırlısıyla ama yolumuz uzun ben de sizin yazdiklarinizla umut buluyorum ins olacak diyorum.
Aynen aşırı derecede tüketmek normalde de zararlı az yediyseniz bişey olmazAynen o yüzden sabrediyorum yoksa çoktan tabakları dizmistim.aslinda çoğu şey yasak yağlı şekerli hamurlu şeyler...bı de ben bugün unutup maydanoz yedimsonra kızların yazdıklarını okudum neyse iki üç dal bişey yapmaz diye rahatlattim kendimi ağrılar devam ama yurumemekte rahime giden kanallara kan pompalanmadigindan sakıncalı diyorlar