2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Merhaba, günlerdir bu forumda yazılanları okuyorum fikirler ediniyorum. Herkese güzel öneri ve tavsiyeleri için çok teşekkür ederim. Bugün artık dayanamayıp üye oldum🤗
Aranıza yeni katıldım. Geçen hafta pazartesi transferim yapıldı benim de. 9. Günümdeyim.

Ayyy ne güzel benimki yarın 🥺 hala bekliyorum ben senin yerinde olsam kesin yapmıştım o testi şimdiye

Merhaba, günlerdir bu forumda yazılanları okuyorum fikirler ediniyorum. Herkese güzel öneri ve tavsiyeleri için çok teşekkür ederim. Bugün artık dayanamayıp üye oldum🤗
Aranıza yeni katıldım. Geçen hafta pazartesi transferim yapıldı benim de. 9. Günümdeyim.
Test yapsana senden de güzel haber alalım

Merhabalar, allahin izniyle ben bugün transferimi oldum 2 tane 5AA kalite embriyo verildi😊şimdi hastanedeyim 4-5 saat kadar yatırıp taburcu edecekler.
Merhabalar benim de oldu 11 55 de 1 saat yatırdılar şimdi eve geldim çok duygu doluyum 2 sini de gördüm transfer sırasında ultrason da içinde oldukları sıvıyı 🥺 dedim hoş geldiniz bütün bu çabalar size diye sen nasılsın ne tarafına koydu benim sağıma koydu

8. Gün yani dün sabah dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif çıktı😍 ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gidecektim gitmişken kan verdim sonucum 63.2 çıktı. Yarın kendi hastaneme gideceğim çok heyecanlıyım😌
Maşallah ya Allah'ım deli olucam bu 8 gün geçer mi bide 8. Gün dediğin transferin üstüne mi 8 gün yoksa transfer gününü 1. Gün mü saydiniz

Merhabalar benim de oldu 11 55 de 1 saat yatırdılar şimdi eve geldim çok duygu doluyum 2 sini de gördüm transfer sırasında ultrason da içinde oldukları sıvıyı 🥺 dedim hoş geldiniz bütün bu çabalar size diye sen nasılsın ne tarafına koydu benim sağıma koydu
Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin🤲 bende izledim ikisinide rahime verirken benim sol tarafıma biraktilar❤ 12 de çıktım transferden odaya aldilar hala yatıyorum ayaklarım yüksekte tek sıkıntım yatarak idrarimi yapamiyorum sonda taktılar mecburen birazdan da taburcu olacağım insallah😊

Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin🤲 bende izledim ikisinide rahime verirken benim sol tarafıma biraktilar❤ 12 de çıktım transferden odaya aldilar hala yatıyorum ayaklarım yüksekte tek sıkıntım yatarak idrarimi yapamiyorum sonda taktılar mecburen birazdan da taburcu olacağım insallah😊
Fazla yatirmamislar mi canım kaçıncı denemen uzun yatmak iyimidir mi ben mi acele ettim ya a saat dolunca isteyen gidebilir dediler bizde çıktık yola

Bide ağrın varmı benim önce sağda sızlama vardı şimdi sola geçti normalmidir

Fazla yatirmamislar mi canım kaçıncı denemen uzun yatmak iyimidir mi ben mi acele ettim ya a saat dolunca isteyen gidebilir dediler bizde çıktık yola
Kendinizi böyle şeyleri düşünüp de strese sokmayın ben yarım saat sonra kalkıp tuvalete gittim. Sonra da arabayla 1 saat kadar yolculuk yaptım. Kendinizi zorlayan ani hareketler yapmayın iyi beslenin pozitif olun ve ilaçlarınızı düzenli kullanın gerisi nasip zaten. İnşallah siz de güzel haberi alırsınız 🙏

3 yumurtam toplandı 3 döllendi 1 tanesi 5.güne güzel geldi diğer 2 si 5.güne geldi ama yavaşlamış .Güzel olan Embriyoyu ve diğer yavaşlayandan birini toplam 2 embriyo transfer ettiler. Diğerini bugün donduracaklardı ama uygun değilmiş iptal ettiler. Yavaşlayan embriyodan pek umut değilim doktorda belki anne karnında daha iyi gelişir diye koydu içine. 7 yıllık evliyim 4 senedir hiç hamile kalamadım bakalım hayırlısı.

Merhaba bende 20 mayısta transfer oldum. Bu 2.denemem umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun 🤗

Benim 4.denemem bu diğerlerinde de aynı şekilde hic kalkmadan yattim. Sonuc olarak tuttu mu tuttular ama devam etmediler. Benim merkezim hep bu şekilde yapıyor ama bence de 1-2 saat yeterli gibi

Bide ağrın varmı benim önce sağda sızlama vardı şimdi sola geçti normalmidir
Benim şuan bir ağrım sızım yok ama daha önceki deneyimlerime göre söylersek 5 yada 6. Gün genelde kasık ağrılarım ve lekelenmem oluyordu oda yerleşmeden dolayi😊

Maşallah ya Allah'ım deli olucam bu 8 gün geçer mi bide 8. Gün dediğin transferin üstüne mi 8 gün yoksa transfer gününü 1. Gün mü saydiniz
Transfer günüyle 8. Gündü. Bugün test verdim tekrar 10. Günümdü. Sonuç 139. Çok şükür🙏
Cuma tekrar test vereceğim. İlk transfer günü zaman geçmez diyordum, bugün aa ne çabuk 10 gün oldu dedim. Biraz sabır sadece😍

Transfer günüyle 8. Gündü. Bugün test verdim tekrar 10. Günümdü. Sonuç 139. Çok şükür🙏
Cuma tekrar test vereceğim. İlk transfer günü zaman geçmez diyordum, bugün aa ne çabuk 10 gün oldu dedim. Biraz sabır sadece😍
Maşallaaaahhh canım benim darısı bize ve bizim gibilere ❤️❤️

Maşallah 🤩devamı gelsin ve de darısı bizlere olsun 🙏

Kızlar segirme hissini bilen varmı halk arasında öyle denir bizde gece oldu ilki kalktım kalkalida rahmimin orta kısımlarında ara ara oluyor çok minik segirmeler hani bizde böyle olunca bebek istiyor derler acaba benim ki buldu bebekleri seviniyor mu dersiniz 😁😁😂

Sen ne yaptın canım tekrar test ne zaman

X