2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Kilo almayacak olsam o kadar sariyo ki yuvarlanıp yatmak 🤣komik birşeyler izleyip balkonda salıncakta sallanip etrafı izliyorum çalışmamak iyi geldi 😁bebislerle de konusuyom sanki ikisi de tutmuş gibi hayali bile güzel🥰🥰
Sizin demi çift transfer bende 2 si tutacak gibi hissediyorum kendimde kaç gün kaldı test gününüze🤭

İns ikisi de tutar ikimizin de 🥰🥰yani bı daha bu sıkıntıları yaşamamak adına ikisi bir arada çıkar bakımı zor ama hallederiz bir şekilde😉senin kaçıncı gün embriyosuydu benim ikisi de 3

İns ikisi de tutar ikimizin de 🥰🥰yani bı daha bu sıkıntıları yaşamamak adına ikisi bir arada çıkar bakımı zor ama hallederiz bir şekilde😉senin kaçıncı gün embriyosuydu benim ikisi de 3
Aman doğsun larda bakımını dert etmiyorum doğan büyüyor bi şekilde 🤭 biri 5. Gün diğeri 6. Gün emriyosu benimde

Wuuuuu😎😎😎onlar daha çabuk tutuyorlar diye biliyorum senin gibi için Survivor başlayacak bence 🤣🤣iyi uyu iyi dinlen enerji lazım olacak ve enerji içecekleri pahalı 😎😎

Bu yazınızı yeni gördüm yapmayın sıcak su torbası. Sıcak kasları gevşetiyo sonuçta iyi gelmez. Zaten transfer sonrası da sıcak suyla banyo yapmayın ılık suyla yapın demelerinin sebebi de kasların gevşememesi için
Ayağın altına koymaktan zarar gelmez ki ayakları sıcak tutmak önemli sonuçta, sıcak banyo tüm kasları gevşetiği için

Merhaba arkadaşlar benim elimde geçen tedaviden kalan bazı ilaçlar var climera Forte oksapar ve gonal f 450 lik ilgilenenlere uygun fiyattan verebilirim özelden ulaşabilirsiniz

Kizlar merhaba benim bir sorum olacak. Bu transfer gününü neye göre belirliyorlar... Kimisi taze transfer oluyor kimisi dondurulmuş. Eğer taze transfer oluyorsa ortalama yumurta toplama işleminden ne kadar sürede oluyor bu.
Dr um bana sadece gonal f yazdı şimdilik. Başka birşey yazmamış o da yumurtaları geliştirmeye çalışıyoruz dedi.

kızlar merhaba bende ilaçlarda sorun yaşıyorum aramadığım eczane kalmadı sanki almam gereken Climara 7,8 3 kutu yardımcı olur musunuz tedaviye başlayamıyorum :KK43:(((((((

Merhaba benim transfer günümde 23 Mayıs bu ikinci transferim.olacak inşallah bu sefer tutunur bebeklerim Rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin 🤲

Merhabalar kızlar 25 Mayıs günü transferim var aranıza katıldım umut diyorum başka birşey demiyorum 🥺 gerginim sinirliyim hassasım sizde durumlar nasıl

Kizlar merhaba benim bir sorum olacak. Bu transfer gününü neye göre belirliyorlar... Kimisi taze transfer oluyor kimisi dondurulmuş. Eğer taze transfer oluyorsa ortalama yumurta toplama işleminden ne kadar sürede oluyor bu.
Dr um bana sadece gonal f yazdı şimdilik. Başka birşey yazmamış o da yumurtaları geliştirmeye çalışıyoruz dedi.
Genelde yumurta sayısı az olduğunda taze transfer tercih ediliyor. Tamamen senin durumuna göre yani.. eğer rahim kalınlığı müsaitse, opudan sonra toparlandıysan teze transfer.. bir de yumurta azsa dondurma çözdürme işlemi yapıp onları kaybetme riskine girmek istemiyor bazı doktorlar. Yani hastanın durumu ve embriyo sayısına göre uygulanıyor. Taze transfer genelde opudan sonraki 3.gün yada 5.gün yapılıyor.

kızlar merhaba bende ilaçlarda sorun yaşıyorum aramadığım eczane kalmadı sanki almam gereken Climara 7,8 3 kutu yardımcı olur musunuz tedaviye başlayamıyorum :KK43:(((((((
Piyasada ilaç sıkıntısı çok fazla bulmuş sunuzdur inşallah 🙏

X