2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

İnşallah güzel sonuçlar olur Allah'ın izniyle az kalmış teste ay inşallah işlemden korkmuyorum ya 3 kere aşılama olmuştum daha öncesinde o yüzden o konuda rahatım ama heyecanlanınca sıtma olmuş gibi titriyorum ben ya bakalım ne olacak yarın

Estrofem yoksa suan piyasada. Cyclo progynova ilac muadili oluyor. Bu ilac icinde beyaz renkte olan tabletler kullanıliyor.
Soyluyorum bul diyorlarlar ya sinirden napicam bilmiyorum bu cyclo progynova yi gunde bir mi aliyorsun cnm bat 3 gunde bir degiliyorduda

Kizlar bende 5 mayis taze embriyo 5. Gun embriyo su transveriyim sizde belirti bulgular nasıl ilk 3 gun şişliğim oldu pazsr gunu ani bir sancim oldu ayaklarima sicak su torbasi koydum biraz uyuyabildim sonra o agir sisligim gitti ilaclardan kaynakli karinda gerginlik ve ayiptir söylemesi surekli gaz çıkışı yasiyorum birde ictihim su sanki hic yaramiyor vucuduma surekli bir tuvalete cikis var sizlerde varmi bir belirti

Soyluyorum bul diyorlarlar ya sinirden napicam bilmiyorum bu cyclo progynova yi gunde bir mi aliyorsun cnm bat 3 gunde bir degiliyorduda
Ayni sekilde bundada 3 kere 1 tablet. 20 gun once estrofem eczaneye geldi aldim ben. Sizde bakin rafinda kalan olmustur.

Bende dun oldum. Acayip sistim gobek ve ayaklar. Tutunsunlarda guzel sonuclar alalim

Bende bu şekilde kullanıyorum, ya zaten bulunmayan bir ilacı ısrarla al demek olmuyor ki yok işte nereden bulup alayım yani ama bazı doktorlar sadece onu istiyor
20 gun once eczanelere dagitildi. Rafinda kalan olmustur telefonla ara sor. Dun transferim gerceklesti. Bugun sende sira . 1 günde cok sistim ben.

Ayni sekilde bundada 3 kere 1 tablet. 20 gun once estrofem eczaneye geldi aldim ben. Sizde bakin rafinda kalan olmustur.
İnsallah aradim taradim ic anadoludayim batiyi doguyu hic bir yerde bulamadim

20 gun once eczanelere dagitildi. Rafinda kalan olmustur telefonla ara sor. Dun transferim gerceklesti. Bugun sende sira . 1 günde cok sistim ben.
Sorma kız heyecandan uyuyamadım bile sabahın köründe kalktım alıp geleceğim öğlen inşallah

Sorma kız heyecandan uyuyamadım bile sabahın köründe kalktım alıp geleceğim öğlen inşallah
Bende dün uyuyamadan gitmistim. Bu gece iyi ve kaliteli uyudum. Hayirli olsun simdiden. Benim doktor 4gun embiryosuydu. 24 mayisda tahlil yap dedi. Bakalim sana ne diyecek? Bebislerle uzaniyorum simdi evde. Tatli heyecanlar

Bende dün uyuyamadan gitmistim. Bu gece iyi ve kaliteli uyudum. Hayirli olsun simdiden. Benim doktor 4gun embiryosuydu. 24 mayisda tahlil yap dedi. Bakalim sana ne diyecek? Bebislerle uzaniyorum simdi evde. Tatli heyecanlar
İnşallah sıkı sıkı tutunurlar rahmine biri 5. Gün biri 6. Gün bende merak ediyorum kaçıncı gün isteyecek tahlili ama ben 21 Mayıs ta yapmayı düşünüyorum 22 Mayıs pazara geliyor 12. Günü pazartesi yide beklemek istemiyorum bakalım

Bende beklemek istemiyorum ama esim pinpirikli i gunu bekleyelim der doktor ne dediyse o der bizimkide. Sabir biraz daha diye kendimi teskin edicem

Bende beklemek istemiyorum ama esim pinpirikli i gunu bekleyelim der doktor ne dediyse o der bizimkide. Sabir biraz daha diye kendimi teskin edicem
Bende erkenden yapmak istemiyorum ya çıkmazsa erkenden üzülmek istemiyorum twmam negatifse negatif tir ama erkenden modum düşmesin istiyorum günü gelince öğreneceğiz artık

Kizlar ilaclarimi buldum şükür sizler nasılsınız hep bir belirti ariyorum yok gibi sizde ne var ne yok

Transfer çok güzeldi aldım bebişleri geldim doktorumla enerjimiz çok güzel uyuyor zaten neşeli bi transfer di acıda olmadı öyle 20 Mayıs test tarihim
Konunu gorince çok sevindim canım
İnşallah güzel haberlerini de okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…