Ben im transfer in ilk günü sayılır ama belirti hiç arama bence
İnşallah canımAminnn inşallah enerjim güzel yüksek umarım karşılığı da güzel olur
Cok sevindim. Simdi guzelce dikkatlice ilk gunlerimizi gecirelim. Ilk haber senden olacak. Benim 24 mayis 4gun embiryosuydu.Transfer çok güzeldi aldım bebişleri geldim doktorumla enerjimiz çok güzel uyuyor zaten neşeli bi transfer di acıda olmadı öyle20 Mayıs test tarihim
İnşallah güzel haberler vermek nasip olur çabucak test günü gelsinCok sevindim. Simdi guzelce dikkatlice ilk gunlerimizi gecirelim. Ilk haber senden olacak. Benim 24 mayis 4gun embiryosuydu.
Insallahİnşallah güzel haberler vermek nasip olur çabucak test günü gelsin
Şekerden ekmekten uzaklaş dedi özellikle paketli gıdalardan kızartma yeme dedi karbonhidrat yeme dedi protein ve sebze ağırlıklı beslen her gün yumurta ye dedi bol bol su iç kabızlıpa dikkat et dedi uzanma ani hareket yapma eğilme kalkma ev işi ev süpürmek yok dedi ama kesinlikle yatak istirahat i de önermedi sakın test gününe kadar yatma dedi yürü biraz hareket et dedi çay kahve de Yok onlardan da uzağızInsallahbu arada cay kahve iciyormusun ? Doktor nelere dikkat et dedi ?
Acik cay sabah aksam 1 bardak ictim. Caysiz hayat cok tadsizŞekerden ekmekten uzaklaş dedi özellikle paketli gıdalardan kızartma yeme dedi karbonhidrat yeme dedi protein ve sebze ağırlıklı beslen her gün yumurta ye dedi bol bol su iç kabızlıpa dikkat et dedi uzanma ani hareket yapma eğilme kalkma ev işi ev süpürmek yok dedi ama kesinlikle yatak istirahat i de önermedi sakın test gününe kadar yatma dedi yürü biraz hareket et dedi çay kahve de Yok onlardan da uzağız
Tutmuşlardır inşallahhhhh test günü inanıyorum güzel çıkacakAcik cay sabah aksam 1 bardak ictim. Caysiz hayat cok tadsizhic icmim bende o zaman. Diger dediklerini benim klinikte dedi.
Pazartesi ise baslicam bende tutunmuş olurlar o zaman a kadar inşllah.
Bende senin gibi hissediyorum. ❤❤❤❤Tutmuşlardır inşallahhhhh test günü inanıyorum güzel çıkacak
Şekerden ekmekten uzaklaş dedi özellikle paketli gıdalardan kızartma yeme dedi karbonhidrat yeme dedi protein ve sebze ağırlıklı beslen her gün yumurta ye dedi bol bol su iç kabızlıpa dikkat et dedi uzanma ani hareket yapma eğilme kalkma ev işi ev süpürmek yok dedi ama kesinlikle yatak istirahat i de önermedi sakın test gününe kadar yatma dedi yürü biraz hareket et dedi çay kahve de Yok onlardan da uzağız
Bende senin gibi hissediyorum. ❤❤❤❤
Valla ben dünden beri hastayım gece kustum vucüdum böyle ateş basması gibi değişik oldu şimdide gaz sancısı gibi sancılarım var öyleSelam kizlar bugün nasılsınız ilaclarimi buldum şükür bende hala beliryi yok diye biraz endiseliyim
Karin agrisi ve kasikta batma var. Pazartesi transfer. Senin 11 gunmu bugun? Hic belirti olmadimi sende ?Selam kizlar bugün nasılsınız ilaclarimi buldum şükür bende hala beliryi yok diye biraz endiseliyim
Gecmis olsun cnm kustuysam ilik sivi tuket ayaklarina sicak su torbasi koyki hem gaza hem mideye iyi gelsinValla ben dünden beri hastayım gece kustum vucüdum böyle ateş basması gibi değişik oldu şimdide gaz sancısı gibi sancılarım var öyle
Belirtisi olmayip pozitifi gören de cok. Terside oluyor. Insallah pozitifi görürsünSelam kizlar bugün nasılsınız ilaclarimi buldum şükür bende hala beliryi yok diye biraz endiseliyim
Transveri saymasak 7. Gün cnm ilk gunler diskinlik gaz simdi normal arads hafif bacagima vuran kasik agridi oda sadece uzaninca oluyor onu anlamadım kakinca yok hic biseKarin agrisi ve kasikta batma var. Pazartesi transfer. Senin 11 gunmu bugun? Hic belirti olmadimi sende ?
Aynen sıcak su torbası benimde aklımdaGecmis olsun cnm kustuysam ilik sivi tuket ayaklarina sicak su torbasi koyki hem gaza hem mideye iyi gelsin
Ayaklarini katla uzaninca uzatma gerilmesin karninTransveri saymasak 7. Gün cnm ilk gunler diskinlik gaz simdi normal arads hafif bacagima vuran kasik agridi oda sadece uzaninca oluyor onu anlamadım kakinca yok hic bise
İlk basta hep fuz yattim simdi oyle yapiyorumAyaklarini katla uzaninca uzatma gerilmesin karnin
Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırız bol bol dua edelim .Kızlar 10 Mayıs'a transfer tarihi verildi çok heyecanlıyım2019 dan beri istiyoruz doktora da çok gittim kendi kendime süre de verdim ama sonuç yok 2021 de 2 aşılama oldum yine negatif kendime tekrar süre verdim yine bişey yok 2022 Şubat'ta bismillah diyip tüp bebeğe başladık üniversitesi Hastanesi'nde tam opu anı covit pozitif çıktım belirtisiz covit yaşadım başka doktor buldum tamam yaparım derken onun anlaşmalı olduğu hastane de kabul etmedi opu sabahı elim boş geri döndüm ve ertesi gün yumurtalar boşa gitmesin dedik ve aşılama yaptık yaaa yaaaa yine negatif ama ben durmadım adetin 3.günü bu sefer özel hastanede bi tüp Bebek merkezine gittim ve hemen tedaviye tekrardan başladım 12 martta opu oldum 12 yumurta toplandı 8 i olgun çıktı 5 i döllendi bir tanesi 5. Gün diğeri de 6. Gün donduruldu 4aa ve 4ab kalite olarak adeti bekledik adetle transfer olucaktım ama adet bitiminde hsg mi yeniledik ve polip çıktı 7 Nisan'da histeroskopi oldum tekrar dan adet olmayı bekledim 22 Nisan da adet oldum ve şimdi inşallah bu sefer transfer aşamasındayız 10 Nisan'da çift emriyo transferi olucak ben baya ilaç kullanıyorum benim gibi bunları kullanan var mı aranızda? Adetin 5. Günü ile günde 1 coraspirin ve dekort sabah akşam da cyclo-progynova içiyordum estrofem yerine bugün adetin 14. Günü transfer tarihini belirlemiş olduk ve bugünle sabah akşam progestan fitil günde bir oksapar 5 günde bi prulüton Depot onu da vuruldum bugün günde 3 kez dupaston sabah akşam prograf ve 3günlük bi antibiyotiğim var azitro siz neler kullanıyorsunuz