2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Transfer çok güzeldi aldım bebişleri geldim doktorumla enerjimiz çok güzel uyuyor zaten neşeli bi transfer di acıda olmadı öyle 20 Mayıs test tarihim
Cok sevindim. Simdi guzelce dikkatlice ilk gunlerimizi gecirelim. Ilk haber senden olacak. Benim 24 mayis 4gun embiryosuydu.

Insallah bu arada cay kahve iciyormusun ? Doktor nelere dikkat et dedi ?
Şekerden ekmekten uzaklaş dedi özellikle paketli gıdalardan kızartma yeme dedi karbonhidrat yeme dedi protein ve sebze ağırlıklı beslen her gün yumurta ye dedi bol bol su iç kabızlıpa dikkat et dedi uzanma ani hareket yapma eğilme kalkma ev işi ev süpürmek yok dedi ama kesinlikle yatak istirahat i de önermedi sakın test gününe kadar yatma dedi yürü biraz hareket et dedi çay kahve de Yok onlardan da uzağız

Acik cay sabah aksam 1 bardak ictim. Caysiz hayat cok tadsiz hic icmim bende o zaman. Diger dediklerini benim klinikte dedi.
Pazartesi ise baslicam bende tutunmuş olurlar o zaman a kadar inşllah.

Acik cay sabah aksam 1 bardak ictim. Caysiz hayat cok tadsiz hic icmim bende o zaman. Diger dediklerini benim klinikte dedi.
Pazartesi ise baslicam bende tutunmuş olurlar o zaman a kadar inşllah.
Tutmuşlardır inşallahhhhh test günü inanıyorum güzel çıkacak

Merhabalar ben de adet olunca tup bebeğe baslicam çok heycanli insallah bebisleriniz sizinledir

Bende senin gibi hissediyorum. ❤❤❤❤

Selam kizlar bugün nasılsınız ilaclarimi buldum şükür bende hala beliryi yok diye biraz endiseliyim

Selam kizlar bugün nasılsınız ilaclarimi buldum şükür bende hala beliryi yok diye biraz endiseliyim
Valla ben dünden beri hastayım gece kustum vucüdum böyle ateş basması gibi değişik oldu şimdide gaz sancısı gibi sancılarım var öyle

Valla ben dünden beri hastayım gece kustum vucüdum böyle ateş basması gibi değişik oldu şimdide gaz sancısı gibi sancılarım var öyle
Gecmis olsun cnm kustuysam ilik sivi tuket ayaklarina sicak su torbasi koyki hem gaza hem mideye iyi gelsin

Karin agrisi ve kasikta batma var. Pazartesi transfer. Senin 11 gunmu bugun? Hic belirti olmadimi sende ?
Transveri saymasak 7. Gün cnm ilk gunler diskinlik gaz simdi normal arads hafif bacagima vuran kasik agridi oda sadece uzaninca oluyor onu anlamadım kakinca yok hic bise

Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırız bol bol dua edelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…