2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Belim ve dizim ağrıyor ama o da ilk günden beri ağrıyor. İğneden oluyor sanırım. Hayırlısı olsun. Sabır ve dua ile bekliyorum
Benim de ilk günden beri var önce piskolojik sandım sonra baktım arada geçiyor geri geliyor bugün 8. Günüm sanki tuvalete otursam adet kanamam gelicek gibi hissediyorum Allah'ım çabalarımızın karşılığını nasip etsin

Kızlar benim lekelenmem gittikçe kırmızıya dönmeye başladı doktorumla görüştüm kan sulandiriciyi kesti ve proluton depot iğne yaptir bugün yat dinlen başka yapabileceğimiz birsey yok herseyi yaptik bazen bazı hamileliklerde böyle olabiliyor stres yapma dedi ama işte kolaysa gelde yapma

Çok zor ama rahat hissetmeye çalış canım benim. İnşallah bebeğin seninle olur.

Çok doğru canım Allah kolaylıklar versin hepimize de Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Evet hep diyordu adet olucam korkuyorum diye biz beraber tedavi olduk 1 gün var aramızda bende de onda da sancı batma oluyor du inşallah benimki de pozitiftir benim eşim gününü bekle diye söz verdirdi bekliyorum maalesef
Offf hiç sorma canım yaa benimkide öyle diyo bende şimdi batmalar hissediyorum sanki içimden bir his tutmadı diyor. Yarın test var benimde ama korkuyorum yine kötü sonuç alırız diye

Evet hep diyordu adet olucam korkuyorum diye biz beraber tedavi olduk 1 gün var aramızda bende de onda da sancı batma oluyor du inşallah benimki de pozitiftir benim eşim gününü bekle diye söz verdirdi bekliyorum maalesef
Bir sağdan bi soldan bende de batma oluyor , inşallah hayırlara çıkar Allahım

Selam kızlar. Elinde climara bant olan var mı? Kocaeli’deyim. Gelip alabilirim
İlaçları bulamamak beni çok strese sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…