- 9 Aralık 2013
- 132
- 132
- 34
Benim de ilk günden beri var önce piskolojik sandım sonra baktım arada geçiyor geri geliyor bugün 8. Günüm sanki tuvalete otursam adet kanamam gelicek gibi hissediyorum Allah'ım çabalarımızın karşılığını nasip etsinBelim ve dizim ağrıyor ama o da ilk günden beri ağrıyor. İğneden oluyor sanırım. Hayırlısı olsun. Sabır ve dua ile bekliyorum
Çok zor ama rahat hissetmeye çalış canım benim. İnşallah bebeğin seninle olur.Kızlar benim lekelenmem gittikçe kırmızıya dönmeye başladı doktorumla görüştüm kan sulandiriciyi kesti ve proluton depot iğne yaptir bugün yat dinlen başka yapabileceğimiz birsey yok herseyi yaptik bazen bazı hamileliklerde böyle olabiliyor stres yapma dedi ama işte kolaysa gelde yapma
Hmm teşekkürler canımEvet canım. Genelde 3 ay devam ediliyormuş
Çok doğru canım Allah kolaylıklar versin hepimize deKızlar benim lekelenmem gittikçe kırmızıya dönmeye başladı doktorumla görüştüm kan sulandiriciyi kesti ve proluton depot iğne yaptir bugün yat dinlen başka yapabileceğimiz birsey yok herseyi yaptik bazen bazı hamileliklerde böyle olabiliyor stres yapma dedi ama işte kolaysa gelde yapma
Insallah canimÇok zor ama rahat hissetmeye çalış canım benim. İnşallah bebeğin seninle olur.
Offf hiç sorma canım yaa benimkide öyle diyo bende şimdi batmalar hissediyorum sanki içimden bir his tutmadı diyor. Yarın test var benimde ama korkuyorum yine kötü sonuç alırız diyeEvet hep diyordu adet olucam korkuyorum diye biz beraber tedavi olduk 1 gün var aramızda bende de onda da sancı batma oluyor du inşallah benimki de pozitiftir benim eşim gününü bekle diye söz verdirdibekliyorum maalesef
Aminn canım benim inşallah tekrar düzelir sen yat dinlen kalkma hiç benceInsallah canimgidip ignemi de yaptırdım artık gerisi rabbime kaldı hakkımda hayırlısı neyse
Yok canım transferden sonra 10 gün rapor aldım zaten yatıp dinleniyorum bol bolAminn canım benim inşallah tekrar düzelir sen yat dinlen kalkma hiç bence
Bir sağdan bi soldan bende de batma oluyor , inşallah hayırlara çıkar AllahımEvet hep diyordu adet olucam korkuyorum diye biz beraber tedavi olduk 1 gün var aramızda bende de onda da sancı batma oluyor du inşallah benimki de pozitiftir benim eşim gününü bekle diye söz verdirdibekliyorum maalesef
Kargo ile de alabilirim. Elimde şimdilik tek bant varSelam kızlar. Elinde climara bant olan var mı? Kocaeli’deyim. Gelip alabilirim
İlaçları bulamamak beni çok strese sokuyor
Sanki öyle görünüyorBu nerdeyse 10 katı artmış iyi birşeydir demi2 emriyo aynı oda bence ikiz bebekleri ben öyle hissediyorum
Iyi yapmışsın canım aynen yanında biri olsun hiç bir iş yapmaYok canım transferden sonra 10 gün rapor aldım zaten yatıp dinleniyorum bol bol
Evet o bant burda da yok yakın illerde de yokmuş onu kullanmasanda olur dediler banaKargo ile de alabilirim. Elimde şimdilik tek bant var
piyasadan kaldırılmış o bant. benim merkez bulamazsınız zaten biz de kullanmayı bıraktık dedilerSelam kızlar. Elinde climara bant olan var mı? Kocaeli’deyim. Gelip alabilirim
İlaçları bulamamak beni çok strese sokuyor
Ağrı sızı var mıydı adet olacak gibi ben öyleyim ve negatif olacak sanıyorumBenim negatif çıktı arkadaşlarhayırlısı böyleymiş demek ki.. size iyi şanslar inşallah pozitif haberi alırsınız
Kalbini ferah tutmaya çalış inşallah hayırlısıyla bebeğin en doğru zamanda sana gelecektirBenim negatif çıktı arkadaşlarhayırlısı böyleymiş demek ki.. size iyi şanslar inşallah pozitif haberi alırsınız
Benimde kasıklarım we belim ağrıyor yarın adet günüm …Ağrı sızı var mıydı adet olacak gibi ben öyleyim ve negatif olacak sanıyorum