Haftaya kontrolüm var o zamana kadar elimdekini kullanıcam. Umarım sonrasında gerek kalmaz. Öncelerde ısrarla bulun diyolardıEvet o bant burda da yok yakın illerde de yokmuş onu kullanmasanda olur dediler bana
Teşekkür ederim, haftaya kadar kullanıp bulamadığımı söyleyeceğim.piyasadan kaldırılmış o bant. benim merkez bulamazsınız zaten biz de kullanmayı bıraktık dediler
Onlar da gebelik belirtisi olabiliyor canım. İnşallah öyledirBenimde kasıklarım we belim ağrıyor yarın adet günüm …
İnşallah kuzum inşallah hayırlısı ile sağlıkla…Onlar da gebelik belirtisi olabiliyor canım. İnşallah öyledir
Benimde negatif ben hiç mutlu değilimBenim negatif çıktı arkadaşlarhayırlısı böyleymiş demek ki.. size iyi şanslar inşallah pozitif haberi alırsınız
Test gününmüydü bugün canim eğer öyleyse ve negatif çıktıysa maalesef pozitife dönmezKızlar benimde negatif dediler maesefKesin yok demek mi şimdi negatif çıkıp sonra hamile olan oldu mu..
Amiinn inşallah canım aynen öyle elden bişey gelmez.. Zor bir imtihandan geçiyoruz maalesefTest gününmüydü bugün canim eğer öyleyse ve negatif çıktıysa maalesef pozitife dönmezMayıs ayı kimseye yaramadı nekadar çok negatif oldu. Elden birsey gelmiyor vardir bundada bir hayır rabbim en hayirli zamanda hepimize nasip etsin insallah
Geçmiş olsunKızlar benimde negatif dediler maesefKesin yok demek mi şimdi negatif çıkıp sonra hamile olan oldu mu..
Aaa senin test günün bugün değildi ama kuzum…Benimde negatif kızlar sizlere bol şans diliyorum toparlanmam zaman alicak kendime tanıdığım sabrıma maddiyatima son şans dı çok yoruldum benden bu kadar...
Çok üzgünüm canım bizim transfer tarihlerimiz aynıydı bende yarın iğne yapmaya giderken kan verecegim ama benimde pek ümidim yok lekelenmem var ve 4.denememdi bu artık çok hirpalandigimi yorulduğumu hissediyorum negatif alırsam bende uzun süre dinlenmeyi düşünüyorumBenimde negatif kızlar sizlere bol şans diliyorum toparlanmam zaman alicak kendime tanıdığım sabrıma maddiyatima son şans dı çok yoruldum benden bu kadar...
Canım çok üzüldüm işte elden bir şey gelmiyor ne desek boş. Bazısına çok kolay olan bizlere zor oldu. Allah büyük sıkma canını. Senin çocuğun vardı ama dimi yanlış hatırlamıyorsamBenimde negatif kızlar sizlere bol şans diliyorum toparlanmam zaman alicak kendime tanıdığım sabrıma maddiyatima son şans dı çok yoruldum benden bu kadar...
Yani yapacak bir şey yok ben aşırı üzülmedim hayırlısı buymuş dedim, doktorumla konuştum 2 ay sonra denicez tekrar.. sende yıpratma kendini lütfen hayat bu ne ağır hastalar var nelerle uğraşıyorlar Allah öyle dertler vermesin sağlıklı olalım bu da olur inşallahBenimde negatif ben hiç mutlu değilim
Vardı o gün boyunca ve bir önceki gün kıpır kıpır kramp gibi şeyler vardı.Ağrı sızı var mıydı adet olacak gibi ben öyleyim ve negatif olacak sanıyorum
Çok sağol canım Aminn inşallah cümle isteyen herkese hayırlısından nasip eylesin RabbimGeçmiş olsunrabbimin bir bildiği vardır inşallah en hayırlı zamanda evladına kavuşursun
Haklısın canım bende öyle diyorum zaten kendime de herkes heveslenmişti bende çok ümitliydim o yüzden üzüldüm sanırım. Biz doktorları bile göremiyoruz kiYani yapacak bir şey yok ben aşırı üzülmedim hayırlısı buymuş dedim, doktorumla konuştum 2 ay sonra denicez tekrar.. sende yıpratma kendini lütfen hayat bu ne ağır hastalar var nelerle uğraşıyorlar Allah öyle dertler vermesin sağlıklı olalım bu da olur inşallah
Benimde 9 tane sağlıklı vardı 4 ünü dölledik dediler 3 gün bekleyip bakıcaz dediler 3 gün sonra 1isi öldü 3ünüde dondurduk dediler bana. Sonra transfer günü biri kararmış feshedicez dediler 2 tanesi transfer yapıldı. O da malesef negatif çıktı bugünMerhaba kızlar 30 mayısta opu oldum 8 yumurtadan 2 si döllendi ve dün 2 Side transfer edildi birinin kalitesi iyi diğeri bi tık geride dedi dr inşallah ikiside tutunur böyle olan var mı arkadaşlar yaş 34
Evet canım bir kızım var 7 yaşında elhamdülillahCanım çok üzüldüm işte elden bir şey gelmiyor ne desek boş. Bazısına çok kolay olan bizlere zor oldu. Allah büyük sıkma canını. Senin çocuğun vardı ama dimi yanlış hatırlamıyorsam