Allah bağışlasın. Kendiliğinden bir bebek oluverir belki hiç belli olmazEvet canım bir kızım var 7 yaşında elhamdülillah
Allah bağışlasın. Kendiliğinden bir bebek oluverir belki hiç belli olmaz
2 tüpüm de 1 yıl ara ile dış gebelikten alındı malesef normal yolla şansım yokAllah bağışlasın. Kendiliğinden bir bebek oluverir belki hiç belli olmaz
Bilmiyordum kusura bakma2 tüpüm de 1 yıl ara ile dış gebelikten alındı malesef normal yolla şansım yok
Kesinlikle haklısın kuzum Allah sağlık wersin bişeylerinde bize geleceği zaman bellidir mutlakaYani yapacak bir şey yok ben aşırı üzülmedim hayırlısı buymuş dedim, doktorumla konuştum 2 ay sonra denicez tekrar.. sende yıpratma kendini lütfen hayat bu ne ağır hastalar var nelerle uğraşıyorlar Allah öyle dertler vermesin sağlıklı olalım bu da olur inşallah
Ben 3 kez opu oldum 4 embryom oldu donduruldu. 2si transfer edildi sonuç pozitifMerhaba kızlar 30 mayısta opu oldum 8 yumurtadan 2 si döllendi ve dün 2 Side transfer edildi birinin kalitesi iyi diğeri bi tık geride dedi dr inşallah ikiside tutunur böyle olan var mı arkadaşlar yaş 34
Ben 3 kez opu oldum 4 embryom oldu donduruldu. 2si transfer edildi sonuç pozitifyaş 37. Yani neden olmasın
Ah canım inşallah ya değişik duygular içindeyim içim rahat ama birazda korkuyorum ya yine tutmazsa diye Allahım inşallah bu sefer bebeğime kavuşurumBen 3 kez opu oldum 4 embryom oldu donduruldu. 2si transfer edildi sonuç pozitifyaş 37. Yani neden olmasın
14 ü canım daha çoook varKorkma inşallah hayırlısıyla bebeğin sana gelsin. Test günün ne zaman
O duygu değişimleri çok normal canım o kadar hormon alıyoruz vücuda. Geçiyor geçiyor ama günleri sayma o zaman yavaşlıyor sanki14 ü canım daha çoook vargün geçtikçe duygularımda sürekli değişiyor
Duanı esirgeme canım umarım bende anne olurumO duygu değişimleri çok normal canım o kadar hormon alıyoruz vücuda. Geçiyor geçiyor ama günleri sayma o zaman yavaşlıyor sanki
İnşallah canım sen ve isteyen herkes en yakın zamanda anne olurDuanı esirgeme canım umarım bende anne olurum
Amin canım inşallahİnşallah canım sen ve isteyen herkes en yakın zamanda anne olur
Minibuste bisi olucagini sanmiyorum uzulmeKızlar buğün dolmuşa binmem gerekti ve dolmuş şöförü deli gibi araba kullandı. Çok moralim bozuldu transferimin 7. Günü . Neden böle bişey yaptım diye kendimi yiyorum
Ben 28 mayıs da transfer oldum ama 3. Gün emriyosu27 mayista transfer olnlar hic test yapan oldumu
Bişiii olmamıştır Allah’a emanet…Kızlar buğün dolmuşa binmem gerekti ve dolmuş şöförü deli gibi araba kullandı. Çok moralim bozuldu transferimin 7. Günü . Neden böle bişey yaptım diye kendimi yiyorum
Benimde 27 mayıs transferim daha test yapmadım.5.gün embriyosu sadece göğüste şişlik var oda ilacın etkisidir27 mayista transfer olnlar hic test yapan oldumu
Benimde sadece gögüste şişlik varBenimde 27 mayıs transferim daha test yapmadım.5.gün embriyosu sadece göğüste şişlik var oda ilacın etkisidir