2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

2 tüpüm de 1 yıl ara ile dış gebelikten alındı malesef normal yolla şansım yok
Bilmiyordum kusura bakma yine de kalbini ferah tut bir evladın var bu çok çok güzel bir şey bence. Hem tek çocuk olmak da bazı açılardan çok güzel. Ben hep bir kızım olsun istemişimdir. Çok şanslısın Tabi bu süreçleri yaşayınca sağlıkla kavuşmaktan başka bişey istemiyorum şimdi. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Kesinlikle haklısın kuzum Allah sağlık wersin bişeylerinde bize geleceği zaman bellidir mutlakaBugün iğneye gittiğimde hemşire ile sohbet ettik oda geçen yıl tüp bebek tedavisi görmüş bebek tutunamamış diyorki ;birkaç ay sonra annemi kanserden kaybettim we iyiki tutmamış dedim yoksa düşerdi üzüntüden dedi…nasıl üzüldüm ve çıkınca dedim ki çok şükür ailem sağlıklı Allahım hayırlısını wer…

Merhaba kızlar 30 mayısta opu oldum 8 yumurtadan 2 si döllendi ve dün 2 Side transfer edildi birinin kalitesi iyi diğeri bi tık geride dedi dr inşallah ikiside tutunur böyle olan var mı arkadaşlar yaş 34
Ben 3 kez opu oldum 4 embryom oldu donduruldu. 2si transfer edildi sonuç pozitif yaş 37. Yani neden olmasın

Ben 3 kez opu oldum 4 embryom oldu donduruldu. 2si transfer edildi sonuç pozitif yaş 37. Yani neden olmasın
Ah canım inşallah ya değişik duygular içindeyim içim rahat ama birazda korkuyorum ya yine tutmazsa diye Allahım inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum

Korkma inşallah hayırlısıyla bebeğin sana gelsin. Test günün ne zaman

Kızlar buğün dolmuşa binmem gerekti ve dolmuş şöförü deli gibi araba kullandı. Çok moralim bozuldu transferimin 7. Günü . Neden böle bişey yaptım diye kendimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…