Kullandığın iğneler ilaçlar sebep oluyor. İlaçlarını kullanırken adet olamazsın zatenBugün 6. Gün…modum düştü biraz ama herşey Allahtan deyip kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum…
Günde 6 tane içiyorum cnm bir kutu 5 gün bile gitmiyor depoları boşalttık tanıdık soktuk araya öyle bulduk ilacı bulmak çok zor umarım bulursunuzİlac bulabildin mi canım ne yaptın? Ben estradiol alıyorum o da östrojen hormonu, gunde 3 tane içiyorum sabah-ogle- aksam
Hiç önemli değil 12. Günde 173 çıkmıştı 14. Günde 315 çıktı yani iki katı değil 18. Günde 1853 çıktı keseyi gördük bugünde kalp sesini duymaya gidiyoruz endişe etmeyin iki gün sonra tekrar kan verinKızlar ptesi transferin 7. Günüydü 42 çıkmıştı beta. Bugün yani 9. Gün tekrar verdim 75 çıkmış. Tam ikiye bile katlamamış. Çift embriyoydu 5.gün embriyoları. Demoralize oldum biraz, sağlıklı gitmeyecek mi diye düşündürdü... Hemşire cuma tekrar kan verin takipte kalalım demiş
İnşallahhhhh devam ederKızlar transferin 7.günundeyim ve az önce peçeteye sildigimde çok açık pembe lekelenmem oldu çamaşırıma bulaşmamış sildigimde peçeteye bulaştı. Diğer pozitif transferlerimde ki aynı süreci yaşıyorum şuanlekelenme oluyor sonuc pozitif cikiyor ama sonra beta düşüp devam etmiyor inşallah bu sefer devam eder hep böyle olduğu için sevinemiyorum bu duruma
Hiç önemli değil 12. Günde 173 çıkmıştı 14. Günde 315 çıktı yani iki katı değil 18. Günde 1853 çıktı keseyi gördük bugünde kalp sesini duymaya gidiyoruz endişe etmeyin iki gün sonra tekrar kan verin
Sonucunuz çıktımıBugün transferin 9.gunu kan verdim yarım saate çıkar bu ikinci transferimdi ilkini 8.gun kandan öğrendim negatif olduğunu sanırım bu kezde negatif hiç pozitif gibi gelmiyor ama yine umut ediyorum
Baştan az artıp sonradan hızlanan da var. Hiç belli olmuyor sen hemen moralini bozup strese girme bence varsa bebeğin de üzülmesinKızlar ptesi transferin 7. Günüydü 42 çıkmıştı beta. Bugün yani 9. Gün tekrar verdim 75 çıkmış. Tam ikiye bile katlamamış. Çift embriyoydu 5.gün embriyoları. Demoralize oldum biraz, sağlıklı gitmeyecek mi diye düşündürdü... Hemşire cuma tekrar kan verin takipte kalalım demiş
Olumlu düşünmeye çalış canım inşallah bu sefer sağlıkla devam ederKızlar transferin 7.günundeyim ve az önce peçeteye sildigimde çok açık pembe lekelenmem oldu çamaşırıma bulaşmamış sildigimde peçeteye bulaştı. Diğer pozitif transferlerimde ki aynı süreci yaşıyorum şuanlekelenme oluyor sonuc pozitif cikiyor ama sonra beta düşüp devam etmiyor inşallah bu sefer devam eder hep böyle olduğu için sevinemiyorum bu duruma
Insallah canimOlumlu düşünmeye çalış canım inşallah bu sefer sağlıkla devam eder
Belki de zamanı şimdidir. Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinInsallah canimvalla artık pozitif negatif sonucu değil devam edecek mi etmeyecek mi onu daha çok merak ediyorum
Rabbim kolaylık versin canım zor bi durum, ben yurtdışındayim burda ilacını sürece göre sayılı veriyorlar bitti bitecek sorunu olmuyor. İnshallah sende sorunsuz sürecini tamamlarsinGünde 6 tane içiyorum cnm bir kutu 5 gün bile gitmiyor depoları boşalttık tanıdık soktuk araya öyle bulduk ilacı bulmak çok zor umarım bulursunuz
İnsallah canim artık 4.transfer oldu maddi manevi çok yıprandık. bir yandanda kizim benim niye kardeşim yok okulda herkesin kardeşi var diyor içim gidiyor onada rabbim hayırlısını versin ne diyeyim yapacak birsey yokBelki de zamanı şimdidir. Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Güzel haberle geldim canım kalp sesini duyduk çok şükür her şey yolunda tekrar dinlemek için can atıyorum iki hafta sonra çağırdı şimdilik her şey tolunca çok şükür cnmNe yaptın canım güzel haberler var inşallah
Bize de dua et canım benim hiç ağrın oldu mu adet gibi 7. Günüm ağrım var kasıklarım da sızlıyor rahmim sankiGüzel haberle geldim canım kalp sesini duyduk çok şükür her şey yolunda tekrar dinlemek için can atıyorum iki hafta sonra çağırdı şimdilik her şey tolunca çok şükür cnm
Ne güzel hepimize nasip olsun inşallah o gümbürtüHiç önemli değil 12. Günde 173 çıkmıştı 14. Günde 315 çıktı yani iki katı değil 18. Günde 1853 çıktı keseyi gördük bugünde kalp sesini duymaya gidiyoruz endişe etmeyin iki gün sonra tekrar kan verin
Çift embriyo olunca yüksek olur diye düşünmüştüm üzülmüştüm ama şimdi geçti. İnşallah cuma daha güzel değerler görürüm, herkes hatta umarım kat kat artışlarBaştan az artıp sonradan hızlanan da var. Hiç belli olmuyor sen hemen moralini bozup strese girme bence varsa bebeğin de üzülmesin
Bende 7.gundeyim seninle aynı belirtim var canim kasıklarimda ağrı basınç var gibi. Ve benim bugün 1 damla kadar çok açık pembe lekelenmemde olduBize de dua et canım benim hiç ağrın oldu mu adet gibi 7. Günüm ağrım var kasıklarım da sızlıyor rahmim sanki
İnşallah Allah kızının gönlüne göre verir. Çok zor bir süreç insan maddi manevi tükeniyor valla hiç kolay değil iğneler almış başını gitmiş. Rabbim hepimize kolaylıklar versinİnsallah canim artık 4.transfer oldu maddi manevi çok yıprandık. bir yandanda kizim benim niye kardeşim yok okulda herkesin kardeşi var diyor içim gidiyor onada rabbim hayırlısını versin ne diyeyim yapacak birsey yok
Benim hala ara ara oluyor o ağrı. 17.günüm transfer günü dahil.Bize de dua et canım benim hiç ağrın oldu mu adet gibi 7. Günüm ağrım var kasıklarım da sızlıyor rahmim sanki