2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

İlac bulabildin mi canım ne yaptın? Ben estradiol alıyorum o da östrojen hormonu, gunde 3 tane içiyorum sabah-ogle- aksam
Günde 6 tane içiyorum cnm bir kutu 5 gün bile gitmiyor depoları boşalttık tanıdık soktuk araya öyle bulduk ilacı bulmak çok zor umarım bulursunuz

Hiç önemli değil 12. Günde 173 çıkmıştı 14. Günde 315 çıktı yani iki katı değil 18. Günde 1853 çıktı keseyi gördük bugünde kalp sesini duymaya gidiyoruz endişe etmeyin iki gün sonra tekrar kan verin

Kızlar transferin 7.günundeyim ve az önce peçeteye sildigimde çok açık pembe lekelenmem oldu çamaşırıma bulaşmamış sildigimde peçeteye bulaştı. Diğer pozitif transferlerimde ki aynı süreci yaşıyorum şuan lekelenme oluyor sonuc pozitif cikiyor ama sonra beta düşüp devam etmiyor inşallah bu sefer devam eder hep böyle olduğu için sevinemiyorum bu duruma

İnşallahhhhh devam ederDualarım seninle we bizimle…

Ne yaptın canım güzel haberler var inşallah

Baştan az artıp sonradan hızlanan da var. Hiç belli olmuyor sen hemen moralini bozup strese girme bence varsa bebeğin de üzülmesin

Olumlu düşünmeye çalış canım inşallah bu sefer sağlıkla devam eder

Günde 6 tane içiyorum cnm bir kutu 5 gün bile gitmiyor depoları boşalttık tanıdık soktuk araya öyle bulduk ilacı bulmak çok zor umarım bulursunuz
Rabbim kolaylık versin canım zor bi durum, ben yurtdışındayim burda ilacını sürece göre sayılı veriyorlar bitti bitecek sorunu olmuyor. İnshallah sende sorunsuz sürecini tamamlarsin

Belki de zamanı şimdidir. Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
İnsallah canim artık 4.transfer oldu maddi manevi çok yıprandık. bir yandanda kizim benim niye kardeşim yok okulda herkesin kardeşi var diyor içim gidiyor onada rabbim hayırlısını versin ne diyeyim yapacak birsey yok

Ne güzel hepimize nasip olsun inşallah o gümbürtü
Baştan az artıp sonradan hızlanan da var. Hiç belli olmuyor sen hemen moralini bozup strese girme bence varsa bebeğin de üzülmesin
Çift embriyo olunca yüksek olur diye düşünmüştüm üzülmüştüm ama şimdi geçti. İnşallah cuma daha güzel değerler görürüm, herkes hatta umarım kat kat artışlar

Bize de dua et canım benim hiç ağrın oldu mu adet gibi 7. Günüm ağrım var kasıklarım da sızlıyor rahmim sanki
Bende 7.gundeyim seninle aynı belirtim var canim kasıklarimda ağrı basınç var gibi. Ve benim bugün 1 damla kadar çok açık pembe lekelenmemde oldu

İnşallah Allah kızının gönlüne göre verir. Çok zor bir süreç insan maddi manevi tükeniyor valla hiç kolay değil iğneler almış başını gitmiş. Rabbim hepimize kolaylıklar versin

Selam kızlar. 16 mayısta transferim oldu. (5.gün 4aa kalite embriyo)
23 mayıs beta 63
25 mayıs beta 139
27 mayıs beta 407
31 mayıs beta 1994
Yarın kese randevum var çok heyecanlıyım.
Kalp atışını duyar mıyım sizce. Yarın değerim 4binin üzerine çıkmış olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…