- 20 Şubat 2022
- 320
- 187
Yani meyve sebze ve bol protein şeklinde besleniyorum ama tuvalete gitme isteği bile gelmiyor. 2litre su çok rahat içerim ki hep öyleydim. Hayatımda ilk defa böyle
Küçüğe de mi çıkamıyorsunuzYani meyve sebze ve bol protein şeklinde besleniyorum ama tuvalete gitme isteği bile gelmiyor. 2litre su çok rahat içerim ki hep öyleydim. Hayatımda ilk defa böyle
Ama semizotu çok yenirse düşüğe sebep olur diye biliyorum ben. Sizde bir zararı olmadı mı inşallah olmazCanim ben yoğurtlu semizotu salatası yapip gunde 1 kase yiyorum bağırsaklarımi çok güzel çalıştırıyor her gün mutlaka büyük tuvalete çıkarıyor hatta eşim sebze çok sevmez özelikle semizotunu kabız olunca zorla zorla gunde 1 kase yedi dünya varmış bundan hep yapsana yiyeyim diyor
benimde 3. Gün emriyosu 2 tane 28 mayısda transfer oldumBen yarın akşam yapıcam kan testi dayanamayacağım10. Gün olacak, 3. Gün embriyosu ve 2 adetti, inşallah güzel haberler alırız her beraber Burda yükselenleri gördüm çok sevindim tebrik ederim hepinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet kefirde çok iyi geliyorakşam yatarken kefir içmekte çok iyi gelir.
Yok canım bende biraz araştırdım ama düşük tehlikesi olduğuna dair bir yazı bulamadım tam tersine çok güzel omega3 kaynağı olduğu için tüketilmesi tavsiye ediliyor ama tabi hersey gibi kararınca tüketilmelidir.Ama semizotu çok yenirse düşüğe sebep olur diye biliyorum ben. Sizde bir zararı olmadı mı inşallah olmaz
Hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürüzbenimde 3. Gün emriyosu 2 tane 28 mayısda transfer oldumTransfer gününü 1. Gün diye sayıyor musunuz
Olabilir canımYok canım bende biraz araştırdım ama düşük tehlikesi olduğuna dair bir yazı bulamadım tam tersine çok güzel omega3 kaynağı olduğu için tüketilmesi tavsiye ediliyor ama tabi hersey gibi kararınca tüketilmelidir.
Evet canım. Genelde 3 ay devam ediliyormuşKızlar bu testte pozitif çıkarsa ondan sonra ne oluyor bu iğnelere devam ediyor muyuz acaba
Canim değeri güzel artmis böyle en az 2 kati şeklinde artarsa inşallah bebiş vardırKızlar merhaba benden bı gün önce transfer olan arkadaşımın değerlerini atmıştım 6. Gün emriyosu onunki
5. Gün 11.11
6. Gün 26.34
Dün gece de vermiş aradı 7. Gün gecesinde 285 çıkmış
Bu iyi birşey demi dedim yükselmiş gözün aydın bende forumu gördü beraber okuduk burda üye yapamadık benim için sorarmisin dedi
En az 2 katı değil canım, en az %60 artma beklenir. En az 2 katı dersen paniğe sebep olursunCanim değeri güzel artmis böyle en az 2 kati şeklinde artarsa inşallah bebiş vardır
Gününe göre değeri gayet iyi. Arkadaşınızın gözü aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba benden bı gün önce transfer olan arkadaşımın değerlerini atmıştım 6. Gün emriyosu onunki
5. Gün 11.11
6. Gün 26.34
Dün gece de vermiş aradı 7. Gün gecesinde 285 çıkmış
Bu iyi birşey demi dedim yükselmiş gözün aydın bende forumu gördü beraber okuduk burda üye yapamadık benim için sorarmisin dedi
Evet hep diyordu adet olucam korkuyorum diye biz beraber tedavi olduk 1 gün var aramızda bende de onda da sancı batma oluyor du inşallah benimki de pozitiftir benim eşim gününü bekle diye söz verdirdiGününe göre değeri gayet iyi. Arkadaşınızın gözü aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallahbelirtisi var mıydı acaba
Bu nerdeyse 10 katı artmış iyi birşeydir demiEn az 2 katı değil canım, en az %60 artma beklenir. En az 2 katı dersen paniğe sebep olursun
Ben de hiç batma yok. Sanırım olmadı yineEvet hep diyordu adet olucam korkuyorum diye biz beraber tedavi olduk 1 gün var aramızda bende de onda da sancı batma oluyor du inşallah benimki de pozitiftir benim eşim gününü bekle diye söz verdirdibekliyorum maalesef
Batma dan kastım bildiğiniz adet sancısı gibi belini ağrıtan kasığında olan sızı kötü düşünmeyin lütfen daha bende bilmiyorum her kadın aynı olmaz ki bı umut bizimkiBen de hiç batma yok. Sanırım olmadı yineben de test gününe kadar bekleyeceğim. Bugün 6.günüm
Belim ve dizim ağrıyor ama o da ilk günden beri ağrıyor. İğneden oluyor sanırım. Hayırlısı olsun. Sabır ve dua ile bekliyorumBatma dan kastım bildiğiniz adet sancısı gibi belini ağrıtan kasığında olan sızı kötü düşünmeyin lütfen daha bende bilmiyorum her kadın aynı olmaz ki bı umut bizimki