• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar nst iyi çıkmadı bebişin kalp atışları bazen 110 a kadar düşmüş. Yatışım yapıldı sanırım sezaryen olucam bir kaç saate. Nst çekiliyor tekrar. Ama sezo olcakmış gibi kanlar alındı pcr verdik hem stresliyim hem heyecanlı. Dualarınızı eksik etmeyin🙏🏼 Galiba 23 nisan bebesi geliyor ☺️

Aaaaiy ben şokkk😱
Vinoşuma bak sen gelicem artık diyor
Hayırlısı olsun canım bugünse bugün gelsin minnoş hadi kolaylıklar bizi habersiz bırakmaaa❤️❤️❤️

Kızlar nst iyi çıkmadı bebişin kalp atışları bazen 110 a kadar düşmüş. Yatışım yapıldı sanırım sezaryen olucam bir kaç saate. Nst çekiliyor tekrar. Ama sezo olcakmış gibi kanlar alındı pcr verdik hem stresliyim hem heyecanlı. Dualarınızı eksik etmeyin🙏🏼 Galiba 23 nisan bebesi geliyor ☺️
Ayy hadi gozun aydin saglikla gelsin inşallah 😊 guzel haberlerini bekliyoruz

Şuanlık sezo iptal oldu teyzeler🐣 vinoşa ilk şekerli serum vız gelse de 2.de kendine geldi biraz😅 şuanlık beklemedeyiz en ufak bi şeyde alırım dedi doktor. 39 falan olsa şuan alır hiç riske girmezdim dedi. Ebe yine de açıklık muayenesi yaptı açıklık yok çok yumuşama varmış ama. Normal doğum olmayacak muhtemelen her sancı kalp atışını riske sokarmış. Kordon dolanmış olabilirmiş. Nst ye bağlı yaşıyorum şuan 🙄 her şey iyi olursa yarın taburculukk ptesi tekrar nst

Şuanlık sezo iptal oldu teyzeler🐣 vinoşa ilk şekerli serum vız gelse de 2.de kendine geldi biraz😅 şuanlık beklemedeyiz en ufak bi şeyde alırım dedi doktor. 39 falan olsa şuan alır hiç riske girmezdim dedi. Ebe yine de açıklık muayenesi yaptı açıklık yok çok yumuşama varmış ama. Normal doğum olmayacak muhtemelen her sancı kalp atışını riske sokarmış. Kordon dolanmış olabilirmiş. Nst ye bağlı yaşıyorum şuan 🙄 her şey iyi olursa yarın taburculukk ptesi tekrar nst

Hayirlisiyla sağlıkla kavus insallah canim nasıl geldiği hiç önemli değil görünce dünya senin 😁😇

Vinoşum küçük bir şakalaştı bizimle kuzum heyecan yarattı 😅 doğduğunda bu şakası için bizim yerimize de minik minik ısırılsın annesiii 😍😍🐣

Yeni gördüm ben. Geçmiş olsun canımm. Neyse ki durmuş aceleci kuş, birkaç gün daha idare etse yeter bence 🥰🥰 inşallah bir an önce toparlarsınız

Geçmiş olsun canım😍Bak sen vinos hanima az annesiyle oyun oynamak istemiş😂😂haftan iyi canım merak etme sezeryan olması belki daha hayırlıdır sağlıklı olsunda önemli olan o

Hayirlisiyla sağlıkla kavus insallah canim nasıl geldiği hiç önemli değil görünce dünya senin 😁😇
Vinoşum küçük bir şakalaştı bizimle kuzum heyecan yarattı 😅 doğduğunda bu şakası için bizim yerimize de minik minik ısırılsın annesiii 😍😍🐣
Yeni gördüm ben. Geçmiş olsun canımm. Neyse ki durmuş aceleci kuş, birkaç gün daha idare etse yeter bence 🥰🥰 inşallah bir an önce toparlarsınız
Geçmiş olsun canım😍Bak sen vinos hanima az annesiyle oyun oynamak istemiş😂😂haftan iyi canım merak etme sezeryan olması belki daha hayırlıdır sağlıklı olsunda önemli olan o
Şakacı bir hanımefendi 😅 doğduğunda hepinizin yerine mutlaka bir ısırık olacak 😍
Güncel kilo 3128gr 51cm çıktı mutlaka sapma olur ama ne kadar 🤷🏻‍♀️

2 gündür gene tuvalete çıkamadım o yüzden korkudan tartılmadım, inşallah ben de almamışımdır bakalım, merak ediyorum
wc problemim yok çok şükür. O çok zorlayıcı oluyor🤐 progesteron kullanırken kabızlık olmuştu hayattan soğumuştum🤐🤐
Kontrolümüz vardı bugün kızlar. Çok şükür ger şey yolunda 🥰 cuma günü tahliller ve son nst yapilacak. Cumartesi sabah 7 de doğumdayız inşallah 🥰 sabah ilk saatlere ben istedim bu arada ameliyathane daha hijyenik olur kimse girmeden diye düşündüm. Gün de 10 kez hareketini sayacaksın 2 saatte bir çok küçük bir kıpırdama bile olsa bize yeter aksi durumda direkt ara dedi doktor , bunun dışında yapabileceğimiz başka bir şey yokmuş. Bu arada bende çok öksürüyorum. Onu da sorduk. Bebek baskısından dolayı artıyor doğumdan sonra bise kalmaz dedi
Bir nisan bebesi daha geliyor.
Şakacı bir hanımefendi 😅 doğduğunda hepinizin yerine mutlaka bir ısırık olacak 😍
Güncel kilo 3128gr 51cm çıktı mutlaka sapma olur ama ne kadar 🤷🏻‍♀️
3000 altına düşmez kuzum için rahat olsun🥰 vinoş az daha son günlerinin tadını çıkarmaya karar verdi anlaşılan🥰😅

İnanılmaz yoruldum 23 Nisan koşuşturmasında,duzensiz sancılarım var ,muhtemelen yorgunluktan.Sitenin tesisatında bir sorun olmuş ,suya toprak karışmış tadilat var, bugün duşta alamadım, şu an yattım, mümkünse duş almadığım bir gün doğurmak istemiyorum, su şimdi düzeldi ama ben bittim.Azıcık yatayım bakalım belki düzelirim

Dün ağdaya gittim, bugün annem geldi evi temizleyip topladık. Artık hazırım. Bakalım pazartesi sezeryan günü için hangi tarihi verecek.

Bu arada doğum yapan, bebeklerini kucaklarına alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun, hepinizin adına çok mutlu oldum. Darısı başımıza inşallah🙏🏻🌼

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar gecelik mi yoksa pijama mı kullandınız? Pijama takımlarım hazır ama gecelik almam gerekir mi bilmiyorum o yüzden tavsiyenize ihtiyacım var

Back
X