• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Merhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah

Masallah gözünüz aydın sağlıkla büyüsün minik inşallah 🧿🥰

Benim doktorumda her şey yolundaysa 15 gün içinde yaptırabilirsiniz dedi. Araştırınca haberleşelim o zaman canım🥰
Benim çevremde hiç yenidoğan sünneti olan olmadı o yüzden sana sormak istedim hastanelerimizde aynı olunca belki orda yaptırmayı düşünüyorsundur diye☺️
Tamamdır kuşum haberleşelim mutlaka 🥰❤️

Merhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah
maşallah bebişimize. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsn:nazar:

Hoş geldi canım. Gözün aydın. Ne güzel sağlıkla kavuştun bebeğine çok şükür 🙏 geçmiş olsun yasadigin durumdan dolayı da . Inşallah çözülmüştür her şey

bundan sonra olacak olan kazadan sayılmaz :KK70: sil gitsin.
9 aydır yapmadığım işi 2 saatte yaptım valla ,sandalyeye in çık, eğil kalk,sadece sandalyeye çıkarken düşersem diye korktum ,çok şükür bir sey olmadı, simdi bir kahve içip devam edeceğim, oh be icim rahatladı valla ,bundan sonra her gün böyle, işine gelirse Ela hanım :halay:

Ah bunca zaman çektiğin sıkıntılar belki de o yüzdendi canım çok geçmiş olsun. Neyse ki yavrunla kavuştunuz gözünaydın😍😍

9 aydır yapmadığım işi 2 saatte yaptım valla ,sandalyeye in çık, eğil kalk,sadece sandalyeye çıkarken düşersem diye korktum ,çok şükür bir sey olmadı, simdi bir kahve içip devam edeceğim, oh be icim rahatladı valla ,bundan sonra her gün böyle, işine gelirse Ela hanım
gelmeye niyeti olmayan bebeleri dize getiririz :halay:

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Her işte bir hayır var diyorlar ya normal doğum olsa bu sıkıntılarından hala haberin bile olmayacaktı. Neyseki hepsi hallolmuştur şimdi 🙏🏼 Sağlıkla büyüsün inşallah hoşgeldii Arya kuzusuu 💓💓

9 aydır yapmadığım işi 2 saatte yaptım valla ,sandalyeye in çık, eğil kalk,sadece sandalyeye çıkarken düşersem diye korktum ,çok şükür bir sey olmadı, simdi bir kahve içip devam edeceğim, oh be icim rahatladı valla ,bundan sonra her gün böyle, işine gelirse Ela hanım :halay:

Ohh gelmiş enerjide bir son gürlüüğü sana desene😜 Eloş un keyfi yerinde bence gününü bekleyecek öyle hissediyorum 😉
İnşallah benim kızımda beklesin ekşın istemiyorum😆

Hayır canım nasıl bir hastanedeyim özel mi devlet mi ben anlamadım. Sözde özel hastane olacak ben daha dün sezaryen oldum benim yanımda ne annem ne kocam kimsenin kalmasına izin vermediler tek başıma çabalıyorum eğer hastaları gelse yanımdaki yatağı başka hastaya verecekler. Allahtan kimse gelmedi de o yatağı da kullanabiliyorum. Bebeğimi makine bozuk olduğu için 3 saat dışarda tuttular yani 24 saat fototerapi alamayacak ekstra zaman verirler mi bilmem. Benim emzirmem sorun oluyor. Hayır benim anlamadığım benim bebemi emzirmem çok önemli sarılık değerinin düşmesi için. Aynı zamanda mama alması iyi değil çünkü mememi seviyor ve emiyor şu an.
Emmesi cok guzel canim ne guzel en kisa zamanda toparlar cikarsiniz insallah. Bebegi baska hastaneye mi gotursen acaba oradaki muameleden memnun degilsen. Seni bu kadar zor durumda birakmamalari lazim.

Suan durumunuz nasil peki son durum nedir

Ohh gelmiş enerjide bir son gürlüüğü sana desene😜 Eloş un keyfi yerinde bence gününü bekleyecek öyle hissediyorum 😉
İnşallah benim kızımda beklesin ekşın istemiyorum😆
Ay bugün gelmesin o kadar yoruldum ki hiçbir şey yapacak halim yok 🤭🤣 iyi gibi duruyor bakalım 🥰 enerjim olduğundan değil de gözümü kararttım,belim falan tutuldu gibi ,yatıyorum şimdi, dinlenmem lazım

Aiiy bugün astroloji yorumlarında dinledim
Boğa kızı olanın sırtı yere gelmez dedi❤️
İki boğa kızımla çok şükür bin şükür diyim ne diyim😁😁
Benim kizkardesim boğa şu an 20 yaşında bizim evi çekip çeviriyor ,cok güzel yemek yapar ,damak tadı çok gelişmiş. Annem diyor ki o benim annem gibi oldu ,annemi mutfağa sokmuyor ,çıkarıp kapıyı kapatıyor, tam cadı. Bir de boğayı Venüs yönetiyor, güzel olurlar

Sabah nasıl olcak bilemiyorum heyecandan ölücem sanki 😁 sabah 10 da nasipse kavusucaz kızımla bize dua edin kızlar 🥰😇
Yazmıştım tabloya yarın için 😍 ayyy çok heyecanlı her birinizin doğumu kavuşmasıı. Kendine geldiğinde mutlaka yaz bize canım benim yarın için dualarımız seninle 💓 venüs hanım sağlıkla gelsin 💓

Yazmıştım tabloya yarın için 😍 ayyy çok heyecanlı her birinizin doğumu kavuşmasıı. Kendine geldiğinde mutlaka yaz bize canım benim yarın için dualarımız seninle 💓 venüs hanım sağlıkla gelsin 💓

Mutlaka yazicam 🥰 Aminn canimm hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰💜💚🤍

Back
X