- 24 Mayıs 2017
- 7.476
- 14.637
- 33
UmarimUmarım çok güzel bi mucize olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UmarimUmarım çok güzel bi mucize olur
Bence biraz daha bekle keseyi göremedi mi rahim içindeCok kucuk emin olamadi doktor. Ama saglikli bi gebelik degil dedi. Kan aldi kan sonucuna gore karar vericek. Dis gebelikse bi igne varmis onu yapip dusmesini beklicez dedi. Kimyasal gebelikse kendi de dusebilir bi ilac da verebiliriz dedi.
Hatrlamiorum ki ama cok uzun uzun bakti. Sol tarafa aleti getirip burda agri var mi diye sordu. Saglikli gorunmuyo deyince zaten aglamaya basladm sonrasinda ne dedi cok net degilBence biraz daha bekle keseyi göremedi mi rahim içinde
Dış gebelik olsaydı göremezdiki keseyi. Kimyasaldada kese oluşmuyor.Hatrlamiorum ki ama cok uzun uzun bakti. Sol tarafa aleti getirip burda agri var mi diye sordu. Saglikli gorunmuyo deyince zaten aglamaya basladm sonrasinda ne dedi cok net degil
Keseyle ilgili bisey dedi mi hatrlamiorumDış gebelik olsaydı göremezdiki keseyi. Kimyasaldada kese oluşmuyor.
Anladım ama canını sıkma lütfen neler okuyoruz burda sağlıklı değil diyip aslında sağlıklı gebelik yaşayanlar çok var eğer öyle bir durum varsa bile her şey kader, ben de 5.haftamda görmüştüm keseyi doktorum rahim içinde kesen var dış gebelik değil dedi o yüzden sordum keseyi tüpte mi gördü de öyle dedi ama hatırlamıyorsun. Her yaşadığımız şeyin bir anlamı, sebebi var emin ol hakkında hayırlısı ne ise o olacaktır zaten üzülmemeye çalışHatrlamiorum ki ama cok uzun uzun bakti. Sol tarafa aleti getirip burda agri var mi diye sordu. Saglikli gorunmuyo deyince zaten aglamaya basladm sonrasinda ne dedi cok net degil
Sagol canim sizler saglikla alin insallah kucaginizaAnladım ama canını sıkma lütfen neler okuyoruz burda sağlıklı değil diyip aslında sağlıklı gebelik yaşayanlar çok var eğer öyle bir durum varsa bile her şey kader, ben de 5.haftamda görmüştüm keseyi doktorum rahim içinde kesen var dış gebelik değil dedi o yüzden sordum keseyi tüpte mi gördü de öyle dedi ama hatırlamıyorsun. Her yaşadığımız şeyin bir anlamı, sebebi var emin ol hakkında hayırlısı ne ise o olacaktır zaten üzülmemeye çalış
Ah canım benim.. İnşallah mucize olur. Daha henüz tüpte de rahimde de görmesi için çok erken. İnşllah tembel bir miniktir birden artar değerlerin.Hatrlamiorum ki ama cok uzun uzun bakti. Sol tarafa aleti getirip burda agri var mi diye sordu. Saglikli gorunmuyo deyince zaten aglamaya basladm sonrasinda ne dedi cok net degil
Insallah o kadar isterim kiAh canım benim.. İnşallah mucize olur. Daha henüz tüpte de rahimde de görmesi için çok erken. İnşllah tembel bir miniktir birden artar değerlerin.
Tabiki ekliyorum hemenBeni de eklermisiniz:)
yaş 28
İlk gebelik
Kese görme (6+2) Altıncı haftada gitmeyi tercih ettim
Kalp atılı (6+2)
Şehir İstanbul
Tabiki ekliyorum hemen
Tahmini doğum tarihiniz nedir
Ay beklenen doğum tarihini unutmuşum . 2 mayısTabiki ekliyorum hemen
Aa çok ayıp ekliyorum hangi şehir birdee
Ayy en önce sizsiniz listede çok heyecanlıııAy beklenen doğum tarihini unutmuşum . 2 mayıs
Yaa evetttAyy en önce sizsiniz listede çok heyecanlııı
Topik e ekleyince ne oluyor affedersiniz bilmediğim için soruyorum kısmetse bende 23 Mayıs'ta bebeğime kavuşucamSevgili mayıs annelerii
inşallah topiğimiz hepimize uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Tablomuzu oluşturup eklemeye başlıyorum
HAMİLE ADI YAŞ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI ŞEHİR CİNSİYET K kendimiseviyorummm 28 02.05.2022 1. 6+2 6+2 İSTANBUL @maviben 38 10.05.2022 2. 5+0 7+0 ÇANAKKALE @Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 6+2 ADANA L Larissa 29 11.05.2022 1. 4+2 6+6 İSTANBUL @Atalanteda 25 17.05.2022 2. 5+4 6+3 ANKARA @ilaydaylm2 26 21.05.2022 1. 4+3 5+6 ANTALYA Kadindiyorki 29 24.05.2022 1. 4+6 6+0 Z Zynpada 28 25.05.2022 1. 4+5 DİYARBAKIR