Ay benim bir çantam var bundan sonra ne olursa olsun o yanımda. Allah nasip etsin hepsini kullanmayı. Cesit çeşit çanta mi hazirliycaz ayolKuzumhaftası 33+2 flndır 34. Haftanın içinde arkadaş ctesi ilk kez nst ye gircekmiş birden bire evdeyken suyu gelmiş haftası küçük bu durumda neler götürmek gerekir? Kıyafet giyemez ztn di mi küveze girer bebek , ayy Allahım beni panikler basıyo hıc aklımıza getırmeyelım
Ay benim bir çantam var bundan sonra ne olursa olsun o yanımda. Allah nasip etsin hepsini kullanmayı. Cesit çeşit çanta mi hazirliycaz ayol
Yok zaten ekstra çanta hazırlayalım demedim M Mvikdn biz yine hazırlayalım normal gbi ama galba kıyafet fln götürsektw istemıyorlar hastaneden erken doğum durumunda demek istedim..neyse hepimize hayırlısı ile vakti saatinde doğurmak nasip olsun L Larissatalena zaten bebek eşyaları çok az yer tutuyo en çok bizim eşyalar yer kaplıyo her duruma karşı hazırlıklı olmak lazım bence. Hepimize zamanında doğumlar kısmet olsun inşallah
Hava pek güzelAyyy pek sıkıldım yahu ,sizler neler yapıyorsunuz.
Ben sabahları yürüyorumHava pek güzelBence ckıp yürüyün , en kötü acık havada vakit gecırmek daha keyifli hem su doğum hikayeleri evham panik olmamak adına güne dışarda geçirmeyi tercih ediyorum
Yumurtlama günü ve 1 gün öncesi olmuştu erkek oldu. Alâkalı mıdır bilememPlanlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
Peki öncesi veya sonrasında oldu mu denemelerYumurtlama günü ve 1 gün öncesi olmuştu erkek oldu. Alâkalı mıdır bilemem
Şimdi evdeyim ya bakıyorum şişiyor toplaşıyor ama şükür sancı yokYaşadığınız şeyler hiç kolay değil iki gündür hastanelerdesiniZ,ama evham panik yapmamaya çalışın kendinizi sakin tutmaya mümkünse uyuyarak dinlenmeye sakin müzikler bebeğinizle konuşun sizi dinler sakin ol deyin oda stresss oluyor siz oldukca tekrar geçmiş olsun .. böyle böyle atlatacaksınız inşallahdua edıcem size 35. Haftayı gectıkten sonra hıc korkmayın demisti doktorum
İnşallah kuzum 37yi geçsin başka bir şey istemiyorum vallaBize yüksek ihtimal sezeryan dedi doktor. 38i görsek yeter o yüzden diyorumsayarken 1 aydan düştük artık o yüzden . Senin kız da 10 mayisa kadar bekler mi bilmem ama böyle böyle normal zaman aralığında gelecek inşallah sen merak etme
Ay yok kuzum bebeyi prangalarla bağlıcam resmenAyy sukur yarabbim ses soluk cikmayinca dedik dogurdu bu sefer
Yumurtlamadan önceki gün ilişki oldu, bir daha da olmadı. Yumurtlamanın ertesi günü de çatlama oldu. Cinsiyet erkekPlanlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
Yani çatlamadan 1 gün önce mi oldu ilişki testle mi takip yaptınızYumurtlamadan önceki gün ilişki oldu, bir daha da olmadı. Yumurtlamanın ertesi günü de çatlama oldu. Cinsiyet erkek
Ertesi sabahı çok fena hastalanıp 10 gün tedavi gördüm olmadı bir şeyPeki öncesi veya sonrasında oldu mu denemeler
Öncelikle size de merhaba ,sanırım ilk defa buraya yazıyorsunuz.Planlı gebeligi olanlar ve cinsiyeti erkek olan kızlar biseyi merak ediyorum ben yabazi konular vardı cinsiyet üzerine kurulan falan görmusdum.yumurtlama günü birlikte olunduğunda cinsiyetin erkek olduğu yönünde paylaşımları vardı. Yumurtlamadan 2 3 önce olunca ilişki kız oluyor deniyor . x kromozomu yavaş ve çok yaşıyor, y kromozomu hızlı ve az yaşıyor bu sebeple yumurtlama günü hızlı spermler önce dolleyip erkek olma ihtimali varmış falan.cinsiyet fark etmezde ben bu tutuyormu gercekden merak ettim bayağı grupları var çünkü deneyenler. planlı olanlardan yorum bekliyorum
Artık iğne tamamen etki etmiştir, ben senden yana rahatım artık, bir şeycik olmazAy yok kuzum bebeyi prangalarla bağlıcam resmen
Kayinpeder ne yapacakmış yahuKızlar çok sinirliyim şu anda eşimin annesi aradı annem şu an Ankara’da eğer annen gelmeyecekse biz gelelim dedi. Ben bi annemle konuşayım dedim kapattım telefonu annemle konuştum annem tutturdu gelsinler onlar diye. Bir işin ucundan tutsunlar diyor iyi dedim. Kayınvalidemi aradım kadın sanki biz gelelim diye kendi teklif etmemiş gibi ben gelemem ama kayınpederini yollarım dedi. Yahu 60 yaşındaki adamın bana ne faydası olacaksa. Annemi aradım hayır kadın da gelsin adam tek gelmesin diyor. Babamı aradım dedim annem gelsin babam annemi ikna edememiş ortalık karıştı anlayacağınız. Şimdi ben de sinirim bozuldu eğer bi kişi daha arayıp gelme gitme lafı ederse hayır ben kimseyi evimde istemiyorum dicem. Yardımınızı isteyen mi oldu dicem. Ben mi gelin dedim ya teklifi eden sizsiniz geri adım atan da. Sinirim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?