2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Eller neyse de ayaklar ödem olursa o daha zor sanki inşallah elle kalırız kuzucum
Benim ayaklar da oldu kuzu daha doğrusu ayak parmaklarıydı önce bugün sanki bacaklara doğru geliyor gelmekte olan
Ay kabızlık önemli değildi ama simdi umarım başka bir sorunla uğraşmak zorunda kalmam ,iğrenç bir sey ,doktora da gidemem bu yüzden umarım geçicidir
İlla muayene olman gerekmez belki canım doktoruna danış bence daha büyümeden belki krem vs bi şey verir. İllaki daha önce birilerinin başına gelmiştir mutlaka o yüzden doktorun yönlendirirr çekme boşuna çileyi

Evet canım, bakalım sabaha gecmis olmasını umuyorum ,inşallah

Geçmiş olsun canım ya çok zordur o
Hep derlerdi de hic duymazliktan gelirdim basima gelmeyince, bir de normalde sindirim problemlerim yoktu ,oda bula bula şimdiyi buldu.Benim oğlanın da gene boğaz enfeksiyonu başlıyor, bugün resmen ağlama duvariyim.Nefesi kokunca direkt anlıyorum, bir de opmezsem, sarmaş dolaş oturmazsam küsüyor bir ay kaldı bir boğaz enfeksiyonu daha da istemiyorum ,rabbim yardim etsin. Oyyy oy sinirim bozuldu bugün

Bozde ayni durumdayiz canim tutturdu kardesimin kuvetinde oynicam diye babasi biraz oynatti mecburen dis bilemesin diye bende ilgilenemeyince usutmus cocugu ertesi gun bogaz enfeksiyonu ve grip oldu bugun 5.gunumuz o topluyor ama beni salya sucuk grip yapti cok kotu durumdayim burunlarimdan nefes almam imkansiz hapsurup duruyorum 2 gundur bende zaten burun tikanikligi yasiyordum bu grip hic iyi olmadi cok kotu durumdayim ya agliycam o derece

Çok geçmiş olsun canım. En çok korktuğum durum da bu ,surda son aya girdik.Bebek doğunca da devamli sirkülasyon olacak aralarında, napicaz bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun canım. En çok korktuğum durum da bu ,surda son aya girdik.Bebek doğunca da devamli sirkülasyon olacak aralarında, napicaz bilmiyorum.
Cokntesekkur ederim Vallahi sormayin nasil yapicaz bende hic bilmiyorum buzamana kadar hasta olmadan geldim diyordum beni salya sucuk yapti cocuk umarim benden tekrar ona gecmez dip dibe yatiyoruz hergun

Cokntesekkur ederim Vallahi sormayin nasil yapicaz bende hic bilmiyorum buzamana kadar hasta olmadan geldim diyordum beni salya sucuk yapti cocuk umarim benden tekrar ona gecmez dip dibe yatiyoruz hergun
Ben de daha covid etkisini tam atamadım

Benim de yukardan aşağıya doğru incek heralde daha neler göreceğiz bakalımm

Eşim yanımda kalıyor horul horul uyuyor ay nasıl bileniyorum. Adamın uyumasına taktım ben uyuyamıyorum diye. Neyse nst çekildi yine hiç sancı çıkmadı gayet iyiyim şu an. Saat 3.00da 7.00da çekilecek sonra 9 10 gibi eve gideceğim. Yani bir daha sancı olmazsa. İnşallah olmaz sanmıyorum ya geçti artık sanırım. Gelmez geri.

Canim hangi magnezyumu kullanıyorsun bu arada
Magnorm kullanıyorum canım. Ve günde üç kez kan hapı içiyorm magnezyum kullanmasaydım kesin kabızlık çekerdim. Kan hapı beni acayip kabız yapıyor. Magnezyumu hele aç karna içersen direk etki ediyor bağırsaklara ben sabah aç akşam tok içiyorum.

Teşekkürler canım bugüne kadar böyle bir sorunum yoktu o yuzden sanırım doktor hic yazmadi.Agrim ve kasılmam da yoktu.Dun cok kötü oldum ,acisi bir yana boyle bir hastalık beni gerdi.Muaynesi ayri dert ,tedavisi ayrı dert.Ama bugün şükürler olsun iyi uyandım. Umarim tekrarlamaz.Doktorq mesaj atacağım simdi

Kuzular selam. Doktoru bekliyorum 9 gibi gelir herhalde. Eşim işe gitti babam 9da gelecek. Yalnızım şimdi. Gececi ebe çok mükemmeldi. Muhabbet sohbet bilgisi vs. Benim memelere baktı kesin göğüs ucu çıkartıcı silikonlardan al dedi. Kaşık biberon al dedi. Aldım hemen trendyoldan. Gece 00.00 da 20 dakikalık nst çok iyi çıktı. Gece 03.00dan 04.00a 1 saat nstde kaldım 0 sancı sevindim. Sabah 07.00da nst 30 dakika durdu başta çocuk uyuyor dedi ebe beni sola hafif döndürdü uyandı sıpa bir ara kalp atışı tavan yaptı ebe sakin ol diye konuş dedi. Benim sesimi duydu sakinledi. doktoru bekliyorum şimdi sanırım nidicard yazıp göndercek eve

Cok sevindim, isini doğru düzgün yapan herkese selam olsun

Kozlar eve geldim nidicard yazdı doktor. 2 gün sonra kontrole çağırdı.
Hadi gözün aydın canım. Çok şükür şu minikleri 3 hafta daha durdurabilsek iyi olacak nidicard bana çok iyi geldi ama saatlerini aksatma. Ben gece bile alarm kurdum kalkıp içiyorum. Doktor o yüzden çok etkili olmuş saatine uymak önemli demişti

Aynen canım dün 5. Nidicarddan sonra düzeldi zaten sancılarım doktor 6 saatte 1 yazmış alcam en son hastanede 9da içtim.

Dün artık nasıl korktularsa 20 dakikada bir nidicard verdiler hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…