- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Ay evet ya bizim sipalar nisani biraktilar martta doguyolarBebeleri içerde nidicard la zor tutuyoruz resmenne aceleci çıktı bu mayıs bebeleri.
Nisan anneleriyle mayıs anneleri aynı zamanda doğurcaz mayıs boş geçecek gerçektenAy evet ya bizim sipalar nisani biraktilar martta doguyolarbiraz nisan bebelerini ornek alsalar keske bizim grup nisanda full doguracak heralde
Simdi haziran anneleri dusunsunNisan anneleriyle mayıs anneleri aynı zamanda doğurcaz mayıs boş geçecek gerçekten
Ben de dün farkettim parmaklarım biraz şiş gibi yüzüklerim rahat oluyordu şimdi parmağıma tam olmuşlarHava azcık daha ısınsa da crocsları giysek yabenim ellerim ayaklarım falan tombullaşmaya başladı ödem oluyo sanırım alyansı da çıkardım artık mecbur
Bu hafta benim de ödem başladı. Işe başladım diye düşünüyordum genel olarak öyle o zamann. Bacaklarım şiş şiş duruyor Hiç öyle değildi şu ana kadarHava azcık daha ısınsa da crocsları giysek yabenim ellerim ayaklarım falan tombullaşmaya başladı ödem oluyo sanırım alyansı da çıkardım artık mecbur
Hava azcık daha ısınsa da crocsları giysek yabenim ellerim ayaklarım falan tombullaşmaya başladı ödem oluyo sanırım alyansı da çıkardım artık mecbur
Bende ne zaman ödem olacağız diye düşünüyordm tamamdırBen de dün farkettim parmaklarım biraz şiş gibi yüzüklerim rahat oluyordu şimdi parmağıma tam olmuşlarben sadece dışarı çıkarken takıyorum zaten. Ödem için suyu arttırıp tuzu kesmek lazım sanırım bol bol da yürüyüş
magnezyum kullandğmdan beri bu sorunlarımın hepsi ortadan kalktı.Yaaaa arkadaşlar ben çok fenayım
Afedersiniz bir kaç gün wc konusunda sıkıntı yaşadım, o kadar dikkat etmeme rağmen, hem yürüyüşe hem suya.Hem de devamli erik ,kayısı falan tüketmeme rağmen. Dün akşamdan beri arka tarafta bir acı hissediyorum ,meğersem şişmiş, herhalde hemoroid dedikleri bu olsa gerek ,inanılmaz canım yanıyor. Bir bu eksiktimigrenim de tuttu gene ,hangisine ağlayacağım şaşırdım, başımı sardım, dogru düzgün oturamıyorum da ,hey Allah im ya.
Tuzu hiç kesemiyorum hiiiççç evet yüzüklere artık veda ettikBen de dün farkettim parmaklarım biraz şiş gibi yüzüklerim rahat oluyordu şimdi parmağıma tam olmuşlarben sadece dışarı çıkarken takıyorum zaten. Ödem için suyu arttırıp tuzu kesmek lazım sanırım bol bol da yürüyüş
Seninle günlerimiz bile aynı 1 gün varmışşBu hafta benim de ödem başladı. Işe başladım diye düşünüyordum genel olarak öyle o zamann. Bacaklarım şiş şiş duruyor Hiç öyle değildi şu ana kadar
hahahahaha evet kuzuuu gelecekten bildiriyorum hepsi bi anda olduBende ne zaman ödem olacağız diye düşünüyordm tamamdıriki üç hafta içinde ödemleneceğim anlaşılan gelecekten bilgi geldi
magnezyum kullandğmdan beri bu sorunlarımın hepsi ortadan kalktı.
Nasıl çıktı sonuç canımYine nstye bağlandım. Bakalım bunun sonucu iyi çıkarsa 21.00 gibi bir daha 01.00 gibi bir daha 03.00 05.00 da bir daha sonra sabah 9-10 gibi eğer sıkıntı yoksa özgürlük♀
İkna ettiler Laçin hanımı sancı yok bunda. Artık diğerlerinde de çıkmazsa eve giderim sabahNasıl çıktı sonuç canım
Ah son trimester bir kenara son ay gerçekten zor geçecek sanırımBende ne zaman ödem olacağız diye düşünüyordm tamamdıriki üç hafta içinde ödemleneceğim anlaşılan gelecekten bilgi geldi
Eller neyse de ayaklar ödem olursa o daha zor sankiTuzu hiç kesemiyorum hiiiççç evet yüzüklere artık veda ettikinşallah doğumdan sonra hemen iner hepsi
Seninle günlerimiz bile aynı 1 gün varmışşbenim en çok parmaklar ya tam bir tombul kuş
hahahahaha evet kuzuuu gelecekten bildiriyorum hepsi bi anda oldu
Hadi inşallah canımİkna ettiler Laçin hanımı sancı yok bunda. Artık diğerlerinde de çıkmazsa eve giderim sabah
Ay kabızlık önemli değildi ama simdi umarım başka bir sorunla uğraşmak zorunda kalmam ,iğrenç bir sey ,doktora da gidemem bu yüzdenBende ne zaman ödem olacağız diye düşünüyordm tamamdıriki üç hafta içinde ödemleneceğim anlaşılan gelecekten bilgi geldi
Canım kabızlık tetikliyormuş aslında. Nisan annelerinde de aynı sorunu yaşayanlar olmuş doktorları ilaç vermiş. Bir bak istersen. Doktoruna mutlaka bahset illa ki bir yol gösterecektir sanaAy kabızlık önemli değildi ama simdi umarım başka bir sorunla uğraşmak zorunda kalmam ,iğrenç bir sey ,doktora da gidemem bu yüzdenumarım geçicidir
Evet kabızlıktan olmus canım orası muhakkak ama basima böyle bir şey geleceğini hic düşünmezdimCanım kabızlık tetikliyormuş aslında. Nisan annelerinde de aynı sorunu yaşayanlar olmuş doktorları ilaç vermiş. Bir bak istersen. Doktoruna mutlaka bahset illa ki bir yol gösterecektir sana
Canim hangi magnezyumu kullanıyorsun bu aradaBende ne zaman ödem olacağız diye düşünüyordm tamamdıriki üç hafta içinde ödemleneceğim anlaşılan gelecekten bilgi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?