2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar randevum vardı bugün doktor nst çektirdi. Düzenli sancı çıktı 5 dakikada bir gelen doğum sancısı dedi doktor yatırdılar
Hadi hayırlı haberler ver canım ya , inşallah durdurulur ama durdurulmasa da çok şükür artık geçtik riskli zamanları. Bir erkenci kuş daha 🥰

Tek tek alıntılayamadım. Sancıyı ben nst çekilirken hafif hafif hissettim ama ebe normalde diğer hastalar tekerlekli sandalyede geliyor bu sancıda dedi. Ben ayakta hissetmiyorum

Tek tek alıntılayamadım. Sancıyı ben nst çekilirken hafif hafif hissettim ama ebe normalde diğer hastalar tekerlekli sandalyede geliyor bu sancıda dedi. Ben ayakta hissetmiyorum
Normal doğum mu bekleyeceksiniz ,igne falan yaptılar mı

Acı eşiğiniz baya yüksekmiş demekki bizide haberdar edin dualarimiz sizin ve bebisinizle 🙏🌺🌺

Canım valla ciğer geliştirici oldum. Doğumu durdurmaya çalışıyoruz dediler
Onu da yaptılarsa korkma ,Allahin izniyle hicbir şey olmaz.Doğarsa da doğmazsa da Allah yardımcınız olsun ama korkma artik korkulacak zaman gecti

Aiiiyy aşırı heyecanlanıyorum mayıs bebelerine bak yaaaa Nisanı bile beklemiyorlar 🤩

Aiiiyy aşırı heyecanlanıyorum mayıs bebelerine bak yaaaa Nisanı bile beklemiyorlar 🤩
Ay ben de artık bir korkmuyor değilim😅
Yarın ilk defa nstye gireceğim. Daha eksiklerim bitmedi, inşallah her şey normaldir de sürprizle karşılaşmam🙏🏻💆🏻‍♀️🥲

Yarın ilk defa nstye gireceğim. Daha eksiklerim bitmedi, inşallah her şey normaldir de sürprizle karşılaşmam🙏🏻💆🏻‍♀️🥲

Hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel canım🌸
Sanırım Artık toparlanmamız lazım🥴 gördükçe bende korkuyorum haftaya çantamı hazırlayacağım aklımdan çıksın artık 🤲

Valla artık biri bişey desin hastanede ya. Korkuyorum gelip gidip kan alıyorlar serum takıyorlar iğne yapıyorlar hap yutturdular ama doğurursun doğurmazsın gram yorum yok.

Valla artık biri bişey desin hastanede ya. Korkuyorum gelip gidip kan alıyorlar serum takıyorlar iğne yapıyorlar hap yutturdular ama doğurursun doğurmazsın gram yorum yok.
Her şeyin hazır mıydı canım? Bebiş de korkulcak haftaları geçti çok şükür ya. İnşallah durur yine de açılma yoksa sancıyı idare ediyolar heralde bi şekilde. Ay çok heyecanlı 🙈 sen stres yapma sakın hastanedesin emin ellerdesin 🙏🏼

Benim de bitmedi son eksiklerr 🙄 hiç bitmiyo sanki ya hiççç. Kapı süsünü sipariş verdim bu sabah, sırada çikolata var ve vinoşun odasının bi kaç eksiği. Kirli sepeti,beşik içi yatağı vs. Sende durumlar ne 😂

Benim de bitmedi son eksiklerr 🙄 hiç bitmiyo sanki ya hiççç. Kapı süsünü sipariş verdim bu sabah, sırada çikolata var ve vinoşun odasının bi kaç eksiği. Kirli sepeti,beşik içi yatağı vs. Sende durumlar ne 😂
Ay benim eksikler burdan hastaneye yol olur🙈🤣
İsimli 3lü hastane çıkışı siparişi verildi.
Kapı süsü, yastık ve çikolatayı bugün sipariş vereceğim.
Depend, emzirme sütyeni, süslü gecelik, normal pijama takımı, bebişe kirli sepeti gibi gibi daha ne olsun🥲🥲🥲🥲
Allahımm bugün hepsini alıcam artık🤯🤯💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Ay benim eksikler burdan hastaneye yol olur🙈🤣
İsimli 3lü hastane çıkışı siparişi verildi.
Kapı süsü, yastık ve çikolatayı bugün sipariş vereceğim.
Depend, emzirme sütyeni, süslü gecelik, normal pijama takımı, bebişe kirli sepeti gibi gibi daha ne olsun🥲🥲🥲🥲
Allahımm bugün hepsini alıcam artık🤯🤯💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Ay şu fatma ana otunu da ekleyelim listeye 😂 erhancılar bilirrr 😂😂
Ben depend+lohusa pedi aldım bi de kuzu hiç açmadım daha dependi ama belki yoğun bişiler gelirse ilk günlerde kurtarıcı olsun.
Bi de kırmızı taçla süslü tacım eksik kalmış hemen tedarikleyelim 😂😂
O süslü gecelik de bir daha asla inmedi aslaaa 🥺

Back