2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çok geçmiş olsun canım benim. Kan sulandırıcı başlaması iyi olmuş bence önlem amaçlı Bol bol C vitamini ve su bence. İnşallah bi an önce geçer gider semptomsuz atlatırsın

Canım benim çok geçmiş olsuunben gebelikten önce geçirdim ama bol c vitamini, bol sıvı tüket ve boğaz ağrısı, öksürük vs varsa mutlaka zencefil bal limon karışımı macun hazırlayıp her gün 1 tatlı kaşığı tüket çok iyi geliyor

Geçmiş olsun canım

Kızlaaar arkdşm doğum yaptı. Dün beş dk uğradım. Ev mevlüt evi gibi herkes vardı. Heryerden insan çıkıyordu. Bebek bi akrabanın elinde başka bi odadaydi akrabanın 8 yaşındaki oğluyla fotoğraf çekiyorlardı. Arkdaşm zaten sezolu ağrısı vardı sütüde gelmemiş. Görünce çok üzüldüm. Eşime diyorm ben kesin lohusayken herkese bağırıp çağırcam. Ben böyle bi ev istemiyorum. Şimdiden gerildim iki günlük çocuk kucak kucak gezermi ya gurk tavuklar gibi saldırcam sanırım bende herkese

Normalde hep öyle oluyor ama bu hastalık zamanı çok yanlış Allah aşkına insanlari rahat bıraksınlar ya.Bebege virüs bulaşsa al başına belayı.Allahtan ben memlekette değilim de daha az olacak.Hastaneye de istemiyorum valla kimseyi.Okuldan birisi ben geleceğim şerbetini içmeye dedi,diyende hic maske takmayan ,sigara içen biri.Ben de dedimki maskeni tak gel ,şerbetini de odanın dışında iç dedim ,açıkça. Esimin arkadaslari eskiden hastaneye ziyaret yapıyorlardı sağolsunlar iyi niyetle ama covidde onlarda ara vermiş.Simdi azaldi diye gelirler mi bilmem. Benim hastanede cok arkadasim var ,onlari napacam bilmem, onlara da maskesiz kimse girmesin diye duyuracağım artık ,covid olmasa iyi hoş ama hastalık benim hassas çizgim.

Bugün yürüyüş yapmadım, oğlanın okulda bitmek tükenmek bilmeyen partilerden biri var gene ,avm ye gidip kostüm almam lazım, inşallah bulurum.Avm de zaten baya yorulacağım o yüzden yürümedim.Hemen saat 10 gibi gideyim kalabalık olmadan diyorum

Canım çok geçmiş olsun gripten hafif kolayca atlatırsın inşallah vitamin alımına dikkat et beslenmene. İğneye başlamanda iyi olmuş

Banada iyi bişey oldu bikaç gündür gece 1 kere wc kalkmaya başladım bu bile mucize şuan onun dışında bi uyumak ki sorma maaşallah diyim şoklardayım kaç gün sürecek bakalım

Valla ben şimdiden herkese diyorum kendime gelene kadar annem dışında kimseyi istemem. Annemde iyi olursam 1 hafta sonra gitsin. Ihtiyacim olursa ben çağrırım. Bi de kucaktan kucağa gezmez çocuk hastanede de ben gelene kadar kimse dokunmasın her şey yolunda giderse diye

Canım çok geçmiş olsun
Doktor tedbirini almış, grip gibi hafif geçirirsin inşallah.
Ben kan sulandırıcı kullanmadım ona rağmen geçti gitti çok şükür.
Bol bol sıvı ve meyve tüketmelisin. Onun dışında ben ev yapımı turşu, sarımsaklı yoğurt, tavuk suyuna çorba, tarhana çorbası, limonlu ıhlamur, ballı limonlu ılık su, kefir tükettim.
Hemen geçer gider inşallah

Canım önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Kilo bir şekilde hallediliyor. Çok şükür her şey yolundaymış
Doktorun ne güzel açıklamış içini rahatlatmış.
Ben de epidural ve spinalin kombine uygulanmasının sebebini merak ediyordum onu da öğrenmiş oldum gerçekten de kombine olduğunda ağrı sorunu yaşamayanları okumuştum demek ki o yüzdenmiş.

Geçmiş olsun

Kızlar emzik zinciri aldınız mı gerekli mi kararsız kaldım bir de çok uzun oluyorlar

Öyle canım çok şükür sağol evet ben de hiç bilmiyodum, epidural de daha büyük bir iğne yaplyormuş o zaman da risk artıyormuş kaçak yapma ihtimali oluyomuş, spinal de daha küçük bir iğne yaplyomış bide yapldğı anda hemen uyuşma başlıyomuş, epidural de acı olmasa da birşeyler yapldğnı hissetme durumu varken spinal epidural kombine olunca tamamen uyuşuyormuş hissetme olmuyomuş falan filan baya ben hiç tek başna epidural yaplması taraftarı değilim yaptrtmam hastalarma dedi. Buarada yazmışmıyım unuttum benim minnoş hala baş yukarda ayaklar aşağıda , keyfi böyle çok yerinde hiç dönmeyedebilir , darlık sorunun olmasaydı da pozsyondan normal doğm yapamayablrdn dedi, son hafta bile tabi döneblr ama hiç dönmeyedeblr dedi , minnoşun böyle keyfi yerinde

33+1 den merhaba teyzelerrr. 2140gr boy da 45cm olmuşş. Gelişimi gayet güzel dedi. Yaramaz kızım elleriyle yüzünü bi güzel kapattı onun dışında da plasentaya dayamış zaten görüntü falan yokk nazar değdirdim tühhh kafası hala aşağıda, bi de ultrasondayken hıçkırık tuttu ayy o nasıl görüntüydü ısırıcam ısırııcaamm bi dahaki randevu 2 hafta sonra. Ondan sonra da haftada 1 e düşcez. Yine nst ye girdim bu arada her gelişte giriyoruz. Bizden haberler böyle

Maşallah Vina hanıma biz de pazartesi görüşcez kızımla heyecan başladı şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…