Çok geçmiş olsun canım benim. Kan sulandırıcı başlaması iyi olmuş bence önlem amaçlıCanım kızlar bugün itibariyle bende covid pozitif çıktım. Bir sürü kan testi verdim yarın sonuçları göstereceğim doktora, tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı enfeksiyon uzmanı. Burada da geçiren arkadaşlarımız vardı varsa tavsiyelerini alırım.
Canım benim çok geçmiş olsuunCanım kızlar bugün itibariyle bende covid pozitif çıktım. Bir sürü kan testi verdim yarın sonuçları göstereceğim doktora, tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı enfeksiyon uzmanı. Burada da geçiren arkadaşlarımız vardı varsa tavsiyelerini alırım.
Geçmiş olsun canımCanım kızlar bugün itibariyle bende covid pozitif çıktım. Bir sürü kan testi verdim yarın sonuçları göstereceğim doktora, tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı enfeksiyon uzmanı. Burada da geçiren arkadaşlarımız vardı varsa tavsiyelerini alırım.
Bir ay sonra da uyku diye ağlayacağızHer geceki halim
Öyle canım öyle sağlıklı olsunlar yeter kiAyy maşallahhiiç takma bile kilosunu bencede bunların hepsi tahminii, ayrıca minyon bi kız olcak belki yaniii. Hem dünyaya gelen büyüyo valla annesinin sütüyle beslenmek istemiştir minnak kız
Normalde hep öyle oluyor ama bu hastalık zamanı çok yanlışKızlaaar arkdşm doğum yaptı. Dün beş dk uğradım. Ev mevlüt evi gibi herkes vardı. Heryerden insan çıkıyordu. Bebek bi akrabanın elinde başka bi odadaydi akrabanın 8 yaşındaki oğluyla fotoğraf çekiyorlardı. Arkdaşm zaten sezolu ağrısı vardı sütüde gelmemiş. Görünce çok üzüldüm. Eşime diyorm ben kesin lohusayken herkese bağırıp çağırcam. Ben böyle bi ev istemiyorum. Şimdiden gerildimiki günlük çocuk kucak kucak gezermi ya gurk tavuklar gibi saldırcam sanırım bende herkese
Canım çok geçmiş olsunCanım kızlar bugün itibariyle bende covid pozitif çıktım. Bir sürü kan testi verdim yarın sonuçları göstereceğim doktora, tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı enfeksiyon uzmanı. Burada da geçiren arkadaşlarımız vardı varsa tavsiyelerini alırım.
Uyuyamamak
Valla ben şimdiden herkese diyorum kendime gelene kadar annem dışında kimseyi istemem. Annemde iyi olursam 1 hafta sonra gitsin. Ihtiyacim olursa ben çağrırım. Bi de kucaktan kucağa gezmez çocuk hastanede de ben gelene kadar kimse dokunmasın her şey yolunda giderse diyeKızlaaar arkdşm doğum yaptı. Dün beş dk uğradım. Ev mevlüt evi gibi herkes vardı. Heryerden insan çıkıyordu. Bebek bi akrabanın elinde başka bi odadaydi akrabanın 8 yaşındaki oğluyla fotoğraf çekiyorlardı. Arkdaşm zaten sezolu ağrısı vardı sütüde gelmemiş. Görünce çok üzüldüm. Eşime diyorm ben kesin lohusayken herkese bağırıp çağırcam. Ben böyle bi ev istemiyorum. Şimdiden gerildimiki günlük çocuk kucak kucak gezermi ya gurk tavuklar gibi saldırcam sanırım bende herkese
Canım çok geçmiş olsunCanım kızlar bugün itibariyle bende covid pozitif çıktım. Bir sürü kan testi verdim yarın sonuçları göstereceğim doktora, tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı enfeksiyon uzmanı. Burada da geçiren arkadaşlarımız vardı varsa tavsiyelerini alırım.
Canım önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Kilo bir şekilde hallediliyor. Çok şükür her şey yolundaymışKızlar selam 34. Hafta kontrolümüz vardı bugün. Çok şükür herşey yolunda , ama kilosu çok değil benim minnoşumun 2100 . Sağolsun doktorum hiç ben birşey sormadan herşeyin açıklamasnı yapıyor, az almış gibi düşünme kordonda kan akışı gayet iyi ekstra birşeyler yemene gerek yok o yediklerin sana kilo olarak döner , bebek alcağı kadarını herşekilde alıyor zaten, anca kan akışında problem olsaydı beslenemiyo diye düşünürdük o da yok dedi, çok fazla ayakta kalma , aktif halde olma gün içinde , yürüyüşünü yap ama onun dışında uzanarak dinlenerek geçir günü , kan akşı uzanınca çok daha iyi oluyo daha güzel besleniyo bebek dedi. Benimkinin kafa yapısı küçük bana çekmiş benimde çok küçüktür , o yüzden de bu makneler oran hesaplaması yaparak tahmni bir kilo söylyor bize , bebeği tartıya koyamyoruz anne karnında sonuçta dedi, kafa küçük olunca da otomatkman kiloyu daha düşük hesaplıyo şuan 100-200 gram daha fazla olabilir gerçekte bebeğinin kilosu dedi. Aynı şekilde kafası büyük olan bebeklerde de daha fazla hesaplanabiliyor bebeğin kilosu normalde olduğundan dedi, o yüzden doğduklarında söyledğimiz kilonun aynısı çıkmıyo genelde dedi. Ben zaten herşey normal dediği için çok takılmıyorum kiloya ama sağolsun kendisi çok güzel açıkladı zatenEğer aranızda kilosu az bebeğimin diye düşünen varsa belki sizi de biraz rahatlatr diye anlattım :) bir daha iki hafta sonra randevumuz bir skıntı olmazsa inşallah Buarada tek başna epidurali önermiyorum ben sezeryanda dedi epidural ve spinal kombine öneriyorum , tek başna epiduralde riskler daha fazla olablyor , baş ağrısı bel ağrısı gibi skntlae yaratablyor dedi . Nst de ben de bir sıkıntı olmadıkça yapmıycak heralde hiç bahsetmedi , bizde durumlar böyle
Geçmiş olsunCanım kızlar bugün itibariyle bende covid pozitif çıktım. Bir sürü kan testi verdim yarın sonuçları göstereceğim doktora, tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı enfeksiyon uzmanı. Burada da geçiren arkadaşlarımız vardı varsa tavsiyelerini alırım.
Öyle canım çok şükür sağolCanım önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Kilo bir şekilde hallediliyor. Çok şükür her şey yolundaymış
Doktorun ne güzel açıklamış içini rahatlatmış.
Ben de epidural ve spinalin kombine uygulanmasının sebebini merak ediyordum onu da öğrenmiş oldumgerçekten de kombine olduğunda ağrı sorunu yaşamayanları okumuştum demek ki o yüzdenmiş.
Emzik zinciri değilde askısı aldım.birkaç tane. E bebekte var.Kızlar emzik zinciri aldınız mı gerekli mi kararsız kaldım bir de çok uzun oluyorlar
Maşallah Vina hanıma33+1 den merhaba teyzelerrr. 2140gr boy da 45cm olmuşş. Gelişimi gayet güzel dedi. Yaramaz kızım elleriyle yüzünü bi güzel kapattı onun dışında da plasentaya dayamış zaten görüntü falan yokk nazar değdirdim tühhhkafası hala aşağıda, bi de ultrasondayken hıçkırık tuttu ayy o nasıl görüntüydü ısırıcam ısırııcaamm bi dahaki randevu 2 hafta sonra. Ondan sonra da haftada 1 e düşcez. Yine nst ye girdim bu arada her gelişte giriyoruz. Bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?