2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
O zaman magnet diyorum :) teşekkür ederim kızlar :)

Ben şahsi olarak makrome olayını sevmiyorum canım, diğerleri olabilir

Anaaam şu bebeiklerin kilosunu duyunca bi tuhaf oluyor içim nstyee erken girenlerden bakalım bizimki nasıl olacak geriden gelmek bende ayrı bi heyecan yaratıyor
Evet valla ne güzel mucize gibi büyüyorlar içimizdebanada nst erken geldi ama doktorum bu hafta başlıyorum dedi
Ohh maşallah ben de salı günü ilk kez nstye gireceğim.
Bantın yok olmasına çok sevindim canım çok şükür rahat bir nefes alabilirsin artık.
Çok sağol canım evet içim rahatladı gercekdenNst tam bir saat sürdü ilk girdim doktor beğenmedi tekrargirdim olmadı en son düzeldi sana tavsiyem bol cikolata tatlı şeyler yiyip gitmen yoksa hareket etmeyince bebek düzenli çıkmıyor nst
Maşallahhh ay çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine ve bantın da kaybolmasına. Sağlıkla gelsin güzel kızzz, görüntü vermedi mi
Çok teşekkürler canım amin herkesin evladı sağlıkla gelir inşallah malesef bu konuda çok istikrarlı cadı kızım benim elini yüzüme kapatmisti foto alamadık doğum pozisyonunuda almış elimiz boş döndük yine ama herşeyin yolunda olması beni rahatlattı en azından

Bir şeylerin yolunda gitmediğini görünce illa ki el atarlar diye düşünüyorum
Daha sıktan kastım gün aşırı düzenli gelmesi
Kocaya iş yaptırma duasına benim de çok ihtiyacım var ya bebek bakcaklar ya işler yapılcak kararlarını vercekler artık

Ayyy 2 hafta oldu daha 10 nisana kadar benim kontrol yok.Gittigimde resmen doğuma ramak kala olacak merak ediyorum cokkkkk

Ay neye elimizi atsak fiyatlar gerçekten korkunç yüksek. İnsanın hevesini kaçırır cinsten
Zamanda daralıyor bir yandan

Ay neye elimizi atsak fiyatlar gerçekten korkunç yüksek. İnsanın hevesini kaçırır cinsten
Zamanda daralıyor bir yandan
Canım daha öncede yazdi çiserenin bebekleri sayfasına bir bak

Magnet kesinlikle

Kızlar benim kız hep göbek deliğinin altında hıçkırırdı bugün bildiğin göbek deliğimin sağında hıçkırdı napıyor dönmeye mi çalışıyor bilmiyorum ama inşallah dönmez uslu uslu durur kızım

Yolunda gitmeyen şey benm psikolojim olacak gibi valla kadın gün aşırı gelse biz batarız günlüğü 300 tl zaten.. haftada bir bi şekilde ödeniyor. Bak o zaman eşim iş yapmaya başlayabilir yıldırıcı bir yöntem.

Geldiğinde hangi işleri yapıyor canım 300 TL’ye

Geldiğinde hangi işleri yapıyor canım 300 TL’ye
Kuzum evi silip süpürüyor ama vileda falan değil eliyle siliyor.kapıları vs. 4+1 bizim ev. İki banyo üç tuvalet var. Cam siliyor her geldiğinde. Bazen yetiştiremediğinde birkaç odayı haftaya bırakıyor. Dolap içi, fırın vs söylersem ekstra onu siliyor. Eşimin ve benm gömleklermizi ve ütü izli pantolonlarımızı ütülüyor. Kalan kolay ütülenen kıyafetleri ben ütülüyorum. Balkonlarıda yıkıyor. Her geldiğinde. Çiçeklerimi bile suluyor

Baya iş yapıyormuş aslında iyi yani

Oh icim açıldı valla ,ben de burdan gidince insallah evime geçip yerleşik bir hayata geçersem her hafta düzenli birini alacağım. Kadin düzenli gelince her is daha kolay oluyor hem kadın için, hem ev sahibi icin

Ya bir duş aldım dayak yemiş gibi oldum. Artık duşta bile yoruluyorum yani yok artık

Baya iş yapıyormuş aslında iyi yani
Yetiştirebildiği şeyleri yapıyor kalanlar haftaya kalıyor. Çarşamba günleri geliyor bende haftasonu en azından yine bi silip süpürüyorum çoğu kez robotla.Tozlanıyor heryer. Banyo wc günaşırı temizliyorm. Bi de çamaşırla kolay ütüler bana kalıyor. o gelmese biz bitiklerdeyiz kesin kuzum. Evlnediğimz ilk hafta bi evi temizledik eşimle eşimin bel fıtığı var adam fizik tedaviye başladı temizlikten snra dedik böyle olmayacak fizik tedavi masrafımız daha çok çıkacak

Oh icim açıldı valla ,ben de burdan gidince insallah evime geçip yerleşik bir hayata geçersem her hafta düzenli birini alacağım. Kadin düzenli gelince her is daha kolay oluyor hem kadın için, hem ev sahibi icin
Ay her hafta yada iki haftada bir gelse bile olur O bile yetiyor inan. Bazen kadın hasta vs oluyor gelemiyor. Ev üstüme üstüme geliyor öyle durumlarda

Canım süt içiyorum hafif ılıtıp evet iyi geldi biraz dün akşam

Merhaba çok geçmiş olsun
Benim doktorum bana panto diye bir hap yazdı. Hep onu kullandım çok şükür Çok rahat ettim. Sabah 1 tane aç karna alıyorsun bütün gün rahat ettiriyor. Bi deneyin isterseniz
Sağol canım doktoruma sorayım haftaya söylediğin iyi oldu

Geçen covid olurken üst bacaklarım beni kivrandirmisti simdi de alt bacaklarım inanılmaz ağrıyor, duştan çıktım başladı, resmen sızım sızım sızlıyor, ayyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…