Ben nişanımda makrome anahtarlık dağıtmıştım, o yüzden oğlum için açacak magnet dağıtacağım. Anahtarlığı yakın çevrem kullanıyor. Kuzenim açacak magnet dağıtmıştı onu da herkes kullanıyor. Hatta eşim dedi biz de nişanda magnet yaptırsaydık keşke diye.
Ben şahsi olarak makrome olayını sevmiyorum canım, diğerleri olabilir
Panto mide koruyucu. Bende düşündüm onuda midem hergün kötü değil bi ileri bi geriçok kötü olduğu günler alınabilinir dün bgn iyiyiz mesela iki üç gündür berbattı.
ben düğünümde dağıtmıştm magnet açacak. Şimdi kimin evine gitsem görüyorumkullanıyor herkes. 500 tane yaptırmıştk bana sadece iki tane kalmış kendimde kullanıyorum keşke daha çok ayırsaymışım kendime
Evet valla ne güzel mucize gibi büyüyorlar içimizdeAnaaam şu bebeiklerin kilosunu duyunca bi tuhaf oluyor içimnstyee erken girenlerden bakalım bizimki nasıl olacak geriden gelmek bende ayrı bi heyecan yaratıyor
Çok sağol canım evet içim rahatladı gercekdenOhh maşallahben de salı günü ilk kez nstye gireceğim.
Bantın yok olmasına çok sevindim canımçok şükür rahat bir nefes alabilirsin artık.
Çok teşekkürler canımMaşallahhhay çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine ve bantın da kaybolmasına. Sağlıkla gelsin güzel kızzz, görüntü vermedi mi
Bir şeylerin yolunda gitmediğini görünce illa ki el atarlar diye düşünüyorumEvet ya yapıyordu ne güzel ben söylemeden yapardı. aşırı hamarattı nazar değdirdim adamaama böyle gitmez aç kalırız vallahi. Temizlik neyse abla ve robot bi şekilde ama yemek oluyor çamaşır oluyor. Abla gelesiye kadar banyo wc günaşırı temizliyorum. İş bitmiyorki kuzum kocaya iş yaptırma duası varsa okuyayım ben biraz
Ay neye elimizi atsak fiyatlar gerçekten korkunç yüksek. İnsanın hevesini kaçırır cinstenEvet o yüzden video istedim aslında o anı daha sonrasında da görebilmek içinama içime sinen bi yer de bulamadım ya. Fotoğraflar bi şekilde halloluyor ama video biraz risk. Saçma sapan çekenlere denk geldim. Bi tane beğenmiştim söylemiştim ya sezo ayrı normal doğum ayrı fiyat veriyor o da saçmalık bi de yüksek yani baya fiyatı ay naapsam bilemedim valla
Canım daha öncede yazdi çiserenin bebekleri sayfasına bir bakAy neye elimizi atsak fiyatlar gerçekten korkunç yüksek. İnsanın hevesini kaçırır cinsten
Zamanda daralıyor bir yandan
Magnet kesinlikleKızlar kızlar :) kararsizim fikir istiyorumm. Sizce makrome anahtarlık mı, açacak magnet mi hediyeli.anahtarlık daha şık duruyor ama kartı atılacak , anahtarlık kullanılacak mı bilmemm:) magnet de kullanılırsa dolapta görmek güzel olur ama kullanılır mı basit mii. Sizcee ??
Yolunda gitmeyen şey benm psikolojim olacak gibiBir şeylerin yolunda gitmediğini görünce illa ki el atarlar diye düşünüyorum
Daha sıktan kastım gün aşırı düzenli gelmesi
Kocaya iş yaptırma duasına benim de çok ihtiyacım varya bebek bakcaklar ya işler yapılcak kararlarını vercekler artık
Geldiğinde hangi işleri yapıyor canım 300 TL’yeYolunda gitmeyen şey benm psikolojim olacak gibivalla kadın gün aşırı gelse biz batarız günlüğü 300 tl zaten.. haftada bir bi şekilde ödeniyor. Bak o zaman eşim iş yapmaya başlayabilir yıldırıcı bir yöntem.
Kuzum evi silip süpürüyor ama vileda falan değil eliyle siliyor.kapıları vs. 4+1 bizim ev. İki banyo üç tuvalet var. Cam siliyor her geldiğinde. Bazen yetiştiremediğinde birkaç odayı haftaya bırakıyor. Dolap içi, fırın vs söylersem ekstra onu siliyor. Eşimin ve benm gömleklermizi ve ütü izli pantolonlarımızı ütülüyor. Kalan kolay ütülenen kıyafetleri ben ütülüyorum. Balkonlarıda yıkıyor. Her geldiğinde. Çiçeklerimi bile suluyorGeldiğinde hangi işleri yapıyor canım 300 TL’ye
Baya iş yapıyormuş aslında iyi yaniKuzum evi silip süpürüyor ama vileda falan değil eliyle siliyor.kapıları vs. 4+1 bizim ev. İki banyo üç tuvalet var. Cam siliyor her geldiğinde. Bazen yetiştiremediğinde birkaç odayı haftaya bırakıyor. Dolap içi, fırın vs söylersem ekstra onu siliyor. Eşimin ve benm gömleklermizi ve ütü izli pantolonlarımızı ütülüyor. Kalan kolay ütülenen kıyafetleri ben ütülüyorum. Balkonlarıda yıkıyor. Her geldiğinde. Çiçeklerimi bile suluyor
Oh icim açıldı valla ,ben de burdan gidince insallah evime geçip yerleşik bir hayata geçersem her hafta düzenli birini alacağım. Kadin düzenli gelince her is daha kolay oluyor hem kadın için, hem ev sahibi icinKuzum evi silip süpürüyor ama vileda falan değil eliyle siliyor.kapıları vs. 4+1 bizim ev. İki banyo üç tuvalet var. Cam siliyor her geldiğinde. Bazen yetiştiremediğinde birkaç odayı haftaya bırakıyor. Dolap içi, fırın vs söylersem ekstra onu siliyor. Eşimin ve benm gömleklermizi ve ütü izli pantolonlarımızı ütülüyor. Kalan kolay ütülenen kıyafetleri ben ütülüyorum. Balkonlarıda yıkıyor. Her geldiğinde. Çiçeklerimi bile suluyor
Yetiştirebildiği şeyleri yapıyor kalanlar haftaya kalıyor. Çarşamba günleri geliyor bende haftasonu en azından yine bi silip süpürüyorum çoğu kez robotla.Tozlanıyor heryer. Banyo wc günaşırı temizliyorm. Bi de çamaşırla kolay ütüler bana kalıyor.Baya iş yapıyormuş aslında iyi yani
Ay her hafta yada iki haftada bir gelse bile olurOh icim açıldı valla ,ben de burdan gidince insallah evime geçip yerleşik bir hayata geçersem her hafta düzenli birini alacağım. Kadin düzenli gelince her is daha kolay oluyor hem kadın için, hem ev sahibi icin
Ohhhh ne güzel canım sefan olsunAy her hafta yada iki haftada bir gelse bile olurO bile yetiyor inan. Bazen kadın hasta vs oluyor gelemiyor. Ev üstüme üstüme geliyor öyle durumlarda
Canım süt içiyorum hafif ılıtıp evet iyi geldi biraz dün akşamKuzu benm eşim işin yarısını yapan bir adamdı. Hani bi fırın siler görmen lazım bizim eve de gelsene dersiniki aydır evdeym ya resmen çoraplarnı bile ortada bırakıyor. Belasına okuyacağım az kaldı bebek oluncada ben evde olacağım diye aynısını yaparsa fena. Adamın ev hanımı eşi olsa demekki elini sürmeyecekmiş hiç bişeye
geçen bende öyle oldu artık mide ilacından midem kötü olduılık süt içtm geçti bi kere denemelisin. Hazımsızlıkta iyi gelmiyor ama mide yanmasında süt iyi geliyor.
Sağol canım doktoruma sorayım haftaya söylediğin iyi olduMerhaba çok geçmiş olsun
Benim doktorum bana panto diye bir hap yazdı. Hep onu kullandım çok şükür Çok rahat ettim. Sabah 1 tane aç karna alıyorsun bütün gün rahat ettiriyor. Bi deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?