2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar normalde çıkıp manava ve kasaba gitcektim dedim dur getire yemeksepetine bakayım. Kuponlarım varmış toplamda 45 TL indirimli aldım herşeyi. Sevindim. Şimdi yemek yapacağım kendimi karlı sayıyorum 😂😂 bu arada emzik biberon vs kaynattınız mı steril etmek için? Kayınvalidem aradı dedi kaynat hazır dursun sen pimpiriklisin erken doğurursun dedi moralimi bozdu. Yahu neden erken doğurayım ya 🥺

Kızlar normalde çıkıp manava ve kasaba gitcektim dedim dur getire yemeksepetine bakayım. Kuponlarım varmış toplamda 45 TL indirimli aldım herşeyi. Sevindim. Şimdi yemek yapacağım kendimi karlı sayıyorum 😂😂 bu arada emzik biberon vs kaynattınız mı steril etmek için? Kayınvalidem aradı dedi kaynat hazır dursun sen pimpiriklisin erken doğurursun dedi moralimi bozdu. Yahu neden erken doğurayım ya 🥺
Ben yarın kaynatıcam kuzum. Sonra kilitli poşetlerde saklayacağım toz vs olmasın diye. Çnkü biraz erken aynı zamanda. Ama ne olur ne olmaz😃 kv yi boşver ya ne kafan takıyorsun. En iisi bile bana göre iyi değil😄

Ben yarın kaynatıcam kuzum. Sonra kilitli poşetlerde saklayacağım toz vs olmasın diye. Çnkü biraz erken aynı zamanda. Ama ne olur ne olmaz😃 kv yi boşver ya ne kafan takıyorsun. En iisi bile bana göre iyi değil😄
Ya normalde iyidir benimki ama benim hamileliğimi beğenmedi benim adımı nazlıya çıkardı. Ağrım oluyor Naz yapıyorsun diyor falan. Amann neyse takmayacağım. Varsın Naz yapıyorum sansın.

Esim onu da pompanin aparatları da her şeyi kaynattı,sonra hepsini buzdolabı poşetine sardı, tekrar kutulara yerleştirdi. Evde kalacaklar evde ,hastaneye gidecekler valizde

Erken doğurmak kısmını bilmem ama artık her şeyimiz hazır olmalı bence de .Hani canta olmasa bile sterilizasyon işlemlerinin bitmesi ve evde belli bir yerde olması iyi olur.

Bugün paso uyukluyorum kızlaar:KK43: nasıl boş birgün geçirdim anlatamam, iyiki sabah biraz yürümüşüm..
Yarın da kızımla randevu günümüz:KK76:

Erken doğurmak kısmını bilmem ama artık her şeyimiz hazır olmalı bence de .Hani canta olmasa bile sterilizasyon işlemlerinin bitmesi ve evde belli bir yerde olması iyi olur.
Ya beni arasa hazır et dese anlarım ama erken doğuracan demesine kızdım açıkçası

Kızlar resmen karnımın içi acıyor ya çocuk durup durup kaskatı kesiliyor taş gibi oluyor karnım. Sonra da içi acıyor etim çürümüş gibi sanki 🥺

Ya normalde iyidir benimki ama benim hamileliğimi beğenmedi benim adımı nazlıya çıkardı. Ağrım oluyor Naz yapıyorsun diyor falan. Amann neyse takmayacağım. Varsın Naz yapıyorum sansın.
Çünkü kv bu😆😆 banada sürekli bende senin gibi zayıftım doğursan kilo alırsın diyordu sonra çok almayınca son aylarda alırsın demeye başladı şimdide çok kilo almadm diye yeni furyamız çok dikkat ediyorsun ya ondan almıyorsun. Dikkat etmiyorum ben diyorum bu seferde emzirirken alırsın diyor😃😆 deliriciğim. Ama iyiliğine iyidir benmki. Ama işte en iisi bile bu.

Evet kasik biberon emzik ve mochi pompayi kaynatip kuruttum oyle koydum dogum cantasina bende canm

Vallahi benim karın sertlesmeleri,bebegin bi yerde top gibi olma olayi baya artti hafif kasik agrisida oluyo beraberinde 5 saniyelik 3 4 gundur napicam bilmiyorm coknrahatsz oluyorm oglumda hic olmamisti

Çünkü kv bu😆😆 banada sürekli bende senin gibi zayıftım doğursan kilo alırsın diyordu sonra çok almayınca son aylarda alırsın demeye başladı şimdide çok kilo almadm diye yeni furyamız çok dikkat ediyorsun ya ondan almıyorsun. Dikkat etmiyorum ben diyorum bu seferde emzirirken alırsın diyor😃😆 deliriciğim. Ama iyiliğine iyidir benmki. Ama işte en iisi bile bu.
Ha doğru bir de o konu var bebek beslenemiyormuş tutturdu. Ben yemiyormuşum çünkü tüp mide ameliyatı olmuşum ne gerek varmış da olmuşum bebek benim yüzümden aç kalıyormuş. Ulan sen bana demedin mi çok şişmansın şöyle kilolusun böyle kilolusun. Ben depresyonlara girmedim mi? Senin yüzünden ameliyat olmadım mı? Vallahi kafayı yicem 😡

Vallahi benim karın sertlesmeleri,bebegin bi yerde top gibi olma olayi baya artti hafif kasik agrisida oluyo beraberinde 5 saniyelik 3 4 gundur napicam bilmiyorm coknrahatsz oluyorm oglumda hic olmamisti
Ooo 28 29.haftalardan itibaren yaşıyorum 29.haftada gidip zorla nstye girdim 😄erken doğuruyorum sandım da hiçbir şey çıkmadı normal normal dedi yolladı doktor şimdi gene aynı kasık ağrısı oluyor bel ağrısı oluyor kasılma oluyor cuma gideceğim eminim gene normal diyecek doktorum alıştım artık böyle umursamaya umursamaya erkenden doğurmam inşallah 😂

Seni illa kilolu göresi var kadının 🤣

Seni illa kilolu göresi var kadının 🤣
Kendisi doğumlardan sonra aldıklarnı verememiş öyle kalmış kilosu. Ha normal anne ebatında bir kadın. Şişman falan değil herkes doğum sonrasını kilosunada dönmek zorunda değil. Km nasıl mutluysa öyle kalsın. ama ben bunları söyledkçe içinde bi uhte kaldığını düşünüyorum🙈
Ha doğru bir de o konu var bebek beslenemiyormuş tutturdu. Ben yemiyormuşum çünkü tüp mide ameliyatı olmuşum ne gerek varmış da olmuşum bebek benim yüzümden aç kalıyormuş. Ulan sen bana demedin mi çok şişmansın şöyle kilolusun böyle kilolusun. Ben depresyonlara girmedim mi? Senin yüzünden ameliyat olmadım mı? Vallahi kafayı yicem 😡
bebeği besleyen damarları doktor gösterirken videoya alıp kv izletmece😆😆 tüp mide ameliytı olmuşsunuz tabi dikkat edersnz o kdar eziyeti boşunamı çektiniz🤩 kv çok şişmansın diyenide çok zayıfsın diyenide oğlunu düşünüyor sanrm😆

En iyi kaynana ölü kaynana 😝😝😝

Kendisi doğumlardan sonra aldıklarnı verememiş öyle kalmış kilosu. Ha normal anne ebatında bir kadın. Şişman falan değil herkes doğum sonrasını kilosunada dönmek zorunda değil. Km nasıl mutluysa öyle kalsın. ama ben bunları söyledkçe içinde bi uhte kaldığını düşünüyorum🙈

bebeği besleyen damarları doktor gösterirken videoya alıp kv izletmece😆😆 tüp mide ameliytı olmuşsunuz tabi dikkat edersnz o kdar eziyeti boşunamı çektiniz🤩 kv çok şişmansın diyenide çok zayıfsın diyenide oğlunu düşünüyor sanrm😆
Hayır eşim 110 kilo boylu poslu olsa da şişman yani beni bırak oğlunun kilosuna takıl diyecem olmayacak. 😂

Canım kızlar bugün itibariyle bende covid pozitif çıktım. Bir sürü kan testi verdim yarın sonuçları göstereceğim doktora, tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı enfeksiyon uzmanı. Burada da geçiren arkadaşlarımız vardı varsa tavsiyelerini alırım. ❤️🥰

Canım kızlar bugün itibariyle bende covid pozitif çıktım. Bir sürü kan testi verdim yarın sonuçları göstereceğim doktora, tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne başladı enfeksiyon uzmanı. Burada da geçiren arkadaşlarımız vardı varsa tavsiyelerini alırım. ❤️🥰
Cok gecmis olsun. Bende 2 hafta once gecirdim.
Grip gibi gecti insallah sizinde hafif gecer.
Doktorum coraspirine devam et dedi bana. c vit. Ic demisti. Bir de agri olmasi durumunda parol icebilirsin demisti. Vitaminlerini aksatma ve bol su ic demisti.

Kızlar selam 34. Hafta kontrolümüz vardı bugün. Çok şükür herşey yolunda , ama kilosu çok değil benim minnoşumun 2100 . Sağolsun doktorum hiç ben birşey sormadan herşeyin açıklamasnı yapıyor, az almış gibi düşünme kordonda kan akışı gayet iyi ekstra birşeyler yemene gerek yok o yediklerin sana kilo olarak döner , bebek alcağı kadarını herşekilde alıyor zaten, anca kan akışında problem olsaydı beslenemiyo diye düşünürdük o da yok dedi, çok fazla ayakta kalma , aktif halde olma gün içinde , yürüyüşünü yap ama onun dışında uzanarak dinlenerek geçir günü , kan akşı uzanınca çok daha iyi oluyo daha güzel besleniyo bebek dedi. Benimkinin kafa yapısı küçük bana çekmiş benimde çok küçüktür , o yüzden de bu makneler oran hesaplaması yaparak tahmni bir kilo söylyor bize , bebeği tartıya koyamyoruz anne karnında sonuçta dedi, kafa küçük olunca da otomatkman kiloyu daha düşük hesaplıyo şuan 100-200 gram daha fazla olabilir gerçekte bebeğinin kilosu dedi. Aynı şekilde kafası büyük olan bebeklerde de daha fazla hesaplanabiliyor bebeğin kilosu normalde olduğundan dedi, o yüzden doğduklarında söyledğimiz kilonun aynısı çıkmıyo genelde dedi. Ben zaten herşey normal dediği için çok takılmıyorum kiloya ama sağolsun kendisi çok güzel açıkladı zaten🙏🏻Eğer aranızda kilosu az bebeğimin diye düşünen varsa belki sizi de biraz rahatlatr diye anlattım :) bir daha iki hafta sonra randevumuz bir skıntı olmazsa inşallah🙏🏻 Buarada tek başna epidurali önermiyorum ben sezeryanda dedi epidural ve spinal kombine öneriyorum , tek başna epiduralde riskler daha fazla olablyor , baş ağrısı bel ağrısı gibi skntlae yaratablyor dedi . Nst de ben de bir sıkıntı olmadıkça yapmıycak heralde hiç bahsetmedi , bizde durumlar böyle 🙏🏻
Ayy maşallah 😍 hiiç takma bile kilosunu bencede bunların hepsi tahminii, ayrıca minyon bi kız olcak belki yaniii. Hem dünyaya gelen büyüyo valla annesinin sütüyle beslenmek istemiştir minnak kız 😍

Back