- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Emzik kullanilacaksa kesinlikle gerekli ,yoksa durmadan kayboluyor ve kirleniyorKızlar emzik zinciri aldınız mı gerekli mi kararsız kaldım bir de çok uzun oluyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzik kullanilacaksa kesinlikle gerekli ,yoksa durmadan kayboluyor ve kirleniyorKızlar emzik zinciri aldınız mı gerekli mi kararsız kaldım bir de çok uzun oluyorlar
Leeeeen ısırırım ben onu. Bu kızlar yüzünü göstermeyecekmi ya bende hiç göremedim kızımın yüzünü. Eşim yüz görümlüğü istiyor diyor33+1 den merhaba teyzelerrr. 2140gr boy da 45cm olmuşş. Gelişimi gayet güzel dedi. Yaramaz kızım elleriyle yüzünü bi güzel kapattı onun dışında da plasentaya dayamış zaten görüntü falan yokk nazar değdirdim tühhhkafası hala aşağıda, bi de ultrasondayken hıçkırık tuttu ayy o nasıl görüntüydü ısırıcam ısırııcaamm
bi dahaki randevu 2 hafta sonra. Ondan sonra da haftada 1 e düşcez. Yine nst ye girdim bu arada her gelişte giriyoruz. Bizden haberler böyle
![]()
Ben emzik tutacağı almıştım şu tarz. Eğer emzik emerse çeşitlendirebilirimKızlar emzik zinciri aldınız mı gerekli mi kararsız kaldım bir de çok uzun oluyorlar
Ah yaramazlık sırası vinoşta sanırım33+1 den merhaba teyzelerrr. 2140gr boy da 45cm olmuşş. Gelişimi gayet güzel dedi. Yaramaz kızım elleriyle yüzünü bi güzel kapattı onun dışında da plasentaya dayamış zaten görüntü falan yokk nazar değdirdim tühhhkafası hala aşağıda, bi de ultrasondayken hıçkırık tuttu ayy o nasıl görüntüydü ısırıcam ısırııcaamm
bi dahaki randevu 2 hafta sonra. Ondan sonra da haftada 1 e düşcez. Yine nst ye girdim bu arada her gelişte giriyoruz. Bizden haberler böyle
![]()
Evet sadece epidural uygulananlar her şeyi hissettiğinden bahsediyorlar hepÖyle canım çok şükür sağolevet ben de hiç bilmiyodum, epidural de daha büyük bir iğne yaplyormuş o zaman da risk artıyormuş kaçak yapma ihtimali oluyomuş, spinal de daha küçük bir iğne yaplyomış bide yapldğı anda hemen uyuşma başlıyomuş, epidural de acı olmasa da birşeyler yapldğnı hissetme durumu varken spinal epidural kombine olunca tamamen uyuşuyormuş hissetme olmuyomuş falan filan baya ben hiç tek başna epidural yaplması taraftarı değilim yaptrtmam hastalarma dedi. Buarada yazmışmıyım unuttum benim minnoş hala baş yukarda ayaklar aşağıda , keyfi böyle çok yerinde hiç dönmeyedebilir , darlık sorunun olmasaydı da pozsyondan normal doğm yapamayablrdn dedi, son hafta bile tabi döneblr ama hiç dönmeyedeblr dedi , minnoşun böyle keyfi yerinde
![]()
Ben de yiceemEvet sadece epidural uygulananlar her şeyi hissettiğinden bahsediyorlar hepBen de doktorumla konuşacağım bakalım hangisini uyguluyor.
Ah ben onların keyiflerini yicemm
Benim doktorum 37.haftaya kadar dönebilir yine de ihtimal var demiştibakarsın döner canım annesine sürpriz yapar
![]()
Yedide kalktm benKızlar ben bu saate kadar uyumuşum valla. Dün de böyleydim zahmet edip uyanmıyorum yaçocuk doğunca halimi çok merak ediyorum. Sizler de benim gibi uykucu musunuz?
Vay maşallahYedide kalktm benasla uyku yok bende aylardır gözlerm yanıyor uykusuzluktan. Bebek doğduğunda asla bocalamayacağım
![]()
Ben de uyuyorum canım sadece tuvalet için gece sık sık kalkıyorum diğer türlüKızlar ben bu saate kadar uyumuşum valla. Dün de böyleydim zahmet edip uyanmıyorum yaçocuk doğunca halimi çok merak ediyorum. Sizler de benim gibi uykucu musunuz?
Maşallah Vina hanımabiz de pazartesi görüşcez kızımla heyecan başladı şimdiden
![]()
Leeeeen ısırırım ben onu. Bu kızlar yüzünü göstermeyecekmi ya bende hiç göremedim kızımın yüzünü. Eşim yüz görümlüğü istiyor diyorkilosu fln gayet iyi kuzum çok sevindim
![]()
Sağolun teyzoşlarrAh yaramazlık sırası vinoşta sanırım
Neyse ki en azından başı aşağıda o konuda annesini üzmüyor
Maşallah her şey yolundaymış canım çok şükür![]()
Ben de gece geç uyuyabiliyorum, eşimin sabahçı olduğu hafta sabah alarmlarla uykum bölündüğü için tekrar uyumakta zorlanabiliyorum. Onun dışında mesela bu hafta uyuma haftası eşim öğlen mesaisindeNasil uyuyorsunuz yahu ben 6 da uyanıyorum, gecede kac defa kalkıyorum.Zaten 1 de ancak uyku tutuyor.Ben uyusam bile zaten kız uyutmaz ,tepiniyor.Sizin bebekler uykucu olacak desenize .Benim oğlan da hic uykuyu sevmez ,muhtemelen bu da öyle olacak.Ama hamileliğin 3.trimestrinde uyuyan bir sizi duydum![]()
Gecmis olsun canim. Nasil oldun iyi misin?Kızlar eve geçmeden bir seyler yiyeyim avm de dedim.Üst katta sipariş verdim oturdum,siparis hazir dediler kalktım, tutuldumbelim kilitlendi resmen, ayyyy cok kötü oldum, bir de yalnızım.5 dakika durdum öyle, sonra yavaş yavaş yürüdüm ama çok kötü oldum ya
bir de utandım vallahi.
Iyi maşallah maşallah ,yok valla ben de ilk zaman bile uyku olmadı ,bulantidan ağlamaktan, ilk zaman bile uyumadım, simdi de ortalama 4 saat uyku ile geçiriyorumBen de gece geç uyuyabiliyorum, eşimin sabahçı olduğu hafta sabah alarmlarla uykum bölündüğü için tekrar uyumakta zorlanabiliyorum. Onun dışında mesela bu hafta uyuma haftası eşim öğlen mesaisindeNormalde lavaboya 4-6 arası mutlaka 1 defa kalkıyorum ama bazen ona da kalkmıyorum
Aksine uykum çok hafif ve oğlumda çok hareketli ama ona rağmen uyuyabiliyorum
Sanırım bebeklerin duruşlarıyla ilgili bilemedim![]()
Teşekkürler canım simdi iyiyim ama birden kilitlendim ay korktum , hem ne olduğunu anlamadım hem mahcup oldum çevreme, kadın karşımda bekliyor sipariş hazır diyeGecmis olsun canim. Nasil oldun iyi misin?
Karinlar buyudu artik belimize cok yuk biniyor yavas yavaa oturup kalkmak lazim galiba.
Ben hamile bel destek korsesi kullaniyorum hamileler icin satiliyor. Doktorum tavsiye etmisti belim agridigi zamanlar icin. Surekli takilmiyor ama boyle kisa sureli yuruyuslerde vs takiliyor. Bi bak istersen belki destekler belini iyi gelir.Teşekkürler canım simdi iyiyim ama birden kilitlendim ay korktum , hem ne olduğunu anlamadım hem mahcup oldum çevreme, kadın karşımda bekliyor sipariş hazır diyeneyse şükür eve döndüm.Fıtık yok ama başlangıcım vardı ,daralma demişti, muhtemelen artık fazla geldi yüküm
![]()
Ay mantıklıymış canım, teşekkür ederim, bakayımBen hamile bel destek korsesi kullaniyorum hamileler icin satiliyor. Doktorum tavsiye etmisti belim agridigi zamanlar icin. Surekli takilmiyor ama boyle kisa sureli yuruyuslerde vs takiliyor. Bi bak istersen belki destekler belini iyi gelir.