2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay inşallah kısmet olurda dolaşırızz
Benim aklımda da emzirme sütyeni ve emzirme atleti var Bu ara alacağım inşallah, korseyle birlikte karar verelim ne iyi olur
Ben de nbb den balensiz olandan aldım kuzu 1 beden büyük aldım ama sırtım genişlediği için memeden tam sırttan azcık sıktı. Onun için de uzatma aparatı aldım diğer sütyenlerimde de kullanırım şimdilik emzirme sorunum olmadığı için onlar da felaket sıkıyo da beni hamilelikte

Ben 30. Hafta resmini bugün çektimm öncekilerle yanyana koydumresmen devleşiyorum

N Neess bende nbb aldım kuzum. Bir siyah bir beyaz aldım şimdilik.Yıkayınca azıcık yamuldular. Normalde pentinin sütyenlerini kullanıyorum makineden taş gibi çıkıyor. Belki daha fazla almam gerekirse penti alırım.
Laricim benm aldğm yerde uzatma aparatıyla yollamışlar sütyenleri.

Benim gidicek ağzı burnu yok balensiz ya o yüzden yamulcak bi yeri yoktu. Ooh iyi öyleyse gerçi sana oluyodur dar gelmemiştirr kg almadın sen fazla

Geçen hafta güzel güzel sütüm geliyordu bu hafta kesildi

Benim gidicek ağzı burnu yok balensiz ya o yüzden yamulcak bi yeri yoktu. Ooh iyi öyleyse gerçi sana oluyodur dar gelmemiştirr kg almadın sen fazla
Evet canım balenli olduğu için benm beden sıkıntım yok hala eski sütyenlerimi en dar kopçada kullanıyorum

N Neess ben de 2 hafta önce suwenden deneyerek almıştım dantelli az kendimi dişi hissetmeye ihtiyacım vardı balensiz gayet güzeller bakabilirsin

Nbb hiç bakmamıştım, teşekkür ederim oda aklımda kuzular
Balensiz olarak tercih etmek daha mantıklı sanki hem çok rahat gözüküyorlar hem de malum yaz sıcağında sütyen takmak ne kadar rahat ve yok gibi olursa o kadar iyi olur bence

Kızlar bebiklerin eşyalarını asmak için nasıl askı tercih ettiniz?
Minik ahşaplara baktım biraz pahalılar sanki. Plastikler çok basit gibi duruyor ama belki kalitelileri de vardır. Genelde fiyonk ya da kalpli denk geldim onlarda kız bebeklere daha uygun gibi
İkeanın renkli askılarını beğendim inceler, bir de metal olanlardan beğendim. Ama karar veremedim.

Eklentiler

• 145E2D85-880C-4796-B71B-AD558773820C.png
    307,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 783C4598-94C9-4CEA-A962-2A5FE5201F53.png
    194,2 KB · Görüntüleme: 53
Benm memikler çok dağınık kol altımdan başlıyor resmen o yüzden balensiz sütyen sevmiyorm. Bana çok dağınık geliyor. Öyle hiç rahat edemiyorm ama benm gibi bir derdin yoksa tabiki balensiz olanı tercih edebilirsn kuzum. Daha rahat gibi.
evde sütyensiz gezerm ben zaten. Birileri olduğunda yda dışarı da olduğumda takarım diye düşünüyorum.

Ya ne güzel. Sezeryan olsa bile doğal olan her şeyi yapıyor doktorunuz. Hangi hastane hangi doktor bu

Kızımı bu saatte hıçkırık tutmuş ya kıyamam
Uyandım sanki sırtım 2ye ayrılıyo geri de uyuyamıyorum

Ben bundan aldım nesciğiim ama dediğin gibi tam kız işi çok daha güzelleri var araya da onlardan serpiştiricem. Her şeyi asmayı seviyorum ben öyle bi takıntım var

Eklentiler

• 69144879-115D-4B24-83F4-62870689DA4D.png
    484,6 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın kızlar ben zaten oğlanı okula gönderip yürüdüğüm için her gün erkenciyim.Hoş öyle olmasa da uyuyamam ,zira gece uyuyamıyorum zaten.Bugün çocuğu çıkardığımda kar yağıyordu, yürüyemedim de ama biraz temizlik yapacağım, umarım dengeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…