2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canm ne olmuştu ben kaçırmışım sanrm?

Canm ne olmuştu ben kaçırmışım sanrm?
Canım geçen hafta kontrolde dediki öbür ay geldiğinde hatırlat, sağ ayağına bir daha bakacağım dedi ,ben ne oldu dedim.Plasentaya dayamış, eğik duruyor ,dayadığı içindir büyük ihtimal ama bir daha bakalim dedi.Ama bir kere kurt düştü içime, bir hafta dayanabildim

Canm hangi ildesin bilmiyorum ama ctesi kar geliyormuş yine istanbula Ben randevuyu bu bahaneyle aldım yarınaptesi salıya kdr devam etcekmiş ay valla dayamam artık
Allahtan izmirdeyim kar olmaz buralarda da soğuğunu çekeriz bizde artık

ana yüreği dayanamaz. Onlarda içinden düşüneceğine dışından söylüyor herşeyi

Kızlar şükür ayaktaki şüphe kalktı ortadan ,doktor bir haftadır bunu mu takıyorsun diye kızdı bana.E takarim tabi ,çok şükür mübarek gün güzel haber aldım o heyecanla kilo bile sormadik
Çok şükür canım gözünaydın
Doktorlara göre hiçbir şey takılmıyor zaten ama annelik

Ten tene temas için şimdiden çok heyecanlıyımm nasıl bir mucizeye tanık olduk, olacağız allahımmm

Canım bunu doktorunla konuşabilirsin sen odaya gitmeden bebeği odaya getirmesinler Hiç stres olma mümkün olan durumlarda anne ne isterse o oluyor

Ya bir de doğumdan ilk çıktığınızda normal bir gecelik mi giyeceksiniz yoksa şu süslü geceliklerden mi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz

Ben doğum yaklaştıkça genel anesteziye kayıyorum galiba ya ,kaygılarım iyice artıyor. Aslında spinalin konforlu olduğunu biliyorum ,genelde canıma okuyacak ama sanırım ameliyathane ortamına dayanamayacağım kendi ruhsal dayanıksızlığımdan ötürü(cok ameliyat olduğum icin)tabi .Bir de kabul ederler mi bilmem ,belden uyuşturup biraz da kafamı güzel yaparlarsa onada okeyim ama bilmiyorum ne diyecekler.

Canım önemli olan psikolojin nasıl rahat edeceksen öyle yap çoğu acı psikolojik acılardan daha soyut ve zor değil

Ay inşallah kısmet olurda dolaşırızz
Benim aklımda da emzirme sütyeni ve emzirme atleti var Bu ara alacağım inşallah, korseyle birlikte karar verelim ne iyi olur

Canım ben bir tane pentiden aldım denemek için bir tane baya beğendim. Çok rahat oldu, açılınca da baya açılıyor rahat rahat kullanılır gibi. Penti Mama Hamile Seamless Cotton Sütyen Diye geçiyor bir bak istersen.

Ben de onu favorilemiştim canım Bir de e bebekte babymom marka basic kapsız emzirme sütyeni diye geçeni çok önermişlerdi.
Bedenini nasıl, neye göre seçtin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…