- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Canm ne olmuştu ben kaçırmışım sanrm?Yani ciddi ciddi kızmadı da ,abartıyorsun gereksiz dedi ,bir daha bir sey görünce de demeyecem dedi ,bunlar basit şeyler dedi .Valla ben bir haftadır uyumuyorum hocam dedim ,onemsemedi ama ben öyle rahat bir tip değilim iste
Canım geçen hafta kontrolde dediki öbür ay geldiğinde hatırlat, sağ ayağına bir daha bakacağım dedi ,ben ne oldu dedim.Plasentaya dayamış, eğik duruyor ,dayadığı içindir büyük ihtimal ama bir daha bakalim dedi.Ama bir kere kurt düştü içime, bir hafta dayanabildimCanm ne olmuştu ben kaçırmışım sanrm?
Allahtan izmirdeyim kar olmaz buralarda da soğuğunu çekeriz bizde artıkCanm hangi ildesin bilmiyorum ama ctesi kar geliyormuş yine istanbulaBen randevuyu bu bahaneyle aldım yarınaptesi salıya kdr devam etcekmiş ay valla dayamam artık
Canım geçen hafta kontrolde dediki öbür ay geldiğinde hatırlat, sağ ayağına bir daha bakacağım dedi ,ben ne oldu dedim.Plasentaya dayamış, eğik duruyor ,dayadığı içindir büyük ihtimal ama bir daha bakalim dedi.Ama bir kere kurt düştü içime, bir hafta dayanabildim
Evet canım, onlar için sıradanana yüreği dayanamaz. Onlarda içinden düşüneceğine dışından söylüyor herşeyi
Çok şükür canım gözünaydınKızlar şükür ayaktaki şüphe kalktı ortadan ,doktor bir haftadır bunu mu takıyorsun diye kızdı bana.E takarim tabi ,çok şükür mübarek gün güzel haber aldım o heyecanla kilo bile sormadik
Ten tene temas için şimdiden çok heyecanlıyımmKaç olsa alırsın senin için takip edeyim
Sezo da tentene teması içerde yapacağız. Kordondaki kan bitinceye kadar kordonu kesmeyeceklermiş, o kordondaki kan çok önemliymiş. 6 aylık kansızlığını gideriyormuş birde kök hücre vs anlattı bişeylero sırada temas halinde olacakmışız sonra çocuk doktoru muayene edip giydireceklermiş kızımı. Önden göndereceklermiş. Benide dikerken uyutacaklarmış 10-15 dk. Biraz dinlenmem için bir de dikerken hissetmeyeyim diye. Sonra benide göndereceklermiş odaya. Böyle anlattılar bana
Canım bunu doktorunla konuşabilirsin sen odaya gitmeden bebeği odaya getirmesinlerAy bunu çok istiyorum ya. Hatta şu an en büyük takıntım . Ben bebek ben gelene kadar kimsenin kucağına gitmesin istiyorum. Eşim tarafına da soyledim. Biraz gereksiz takıntı yapmışsın nolacak modundalar daha çok hırslandım. Gerçi en son bem böyle istiyorum o güne dair içime batan bir şeyler olursa ben de o zaman onu unutmam gibi küçük bir gözdağı verdim ama . Yine de düşününce sinirleniyorum. Mantıklı ya da saçma takıntı yaptım işte. Çocuk beni iyice hissetmeden kimseye gitsin istemiyorum. Kime ne.buna bir çözüm bulmam lazım
Canım yüksek derecede yıkamazsan akmaz diye düşünüyorum. İçin rahat etmiyorsa renk koruyucu mendiller var onlardan alıp kullanabilirsin.Kızlar koyu renkli müslin örtülerim var yıkatırken boyası akar mı ki sizde öyle bir durum oldu mu
Sezeryande 5,6 saat giyinmiyorsun zaten ama normal doğumu bilmiyorumYa bir de doğumdan ilk çıktığınızda normal bir gecelik mi giyeceksiniz yoksa şu süslü geceliklerden mi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Ben önce normal giyicem hatta şu penye olanlardan. Biraz kendime gelince diğerini giyerim hatta foto çekimi yaptırırsam ertesi gün giyerim direkYa bir de doğumdan ilk çıktığınızda normal bir gecelik mi giyeceksiniz yoksa şu süslü geceliklerden mi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Canım önemli olan psikolojin nasıl rahat edeceksen öyle yap çoğu acı psikolojik acılardan daha soyut ve zor değilBen doğum yaklaştıkça genel anesteziye kayıyorum galiba ya ,kaygılarım iyice artıyor. Aslında spinalin konforlu olduğunu biliyorum ,genelde canıma okuyacak ama sanırım ameliyathane ortamına dayanamayacağım kendi ruhsal dayanıksızlığımdan ötürü(cok ameliyat olduğum icin)tabi .Bir de kabul ederler mi bilmem ,belden uyuşturup biraz da kafamı güzel yaparlarsa onada okeyim ama bilmiyorum ne diyecekler.
Öyle kesinlikle o yüzden zaten kararım yüksek ihtimal bu yönde olacakCanım önemli olan psikolojin nasıl rahat edeceksen öyle yap çoğu acı psikolojik acılardan daha soyut ve zor değil
32 ye veda ederken, bir göbek güncellemesi gelsin benden
Teşekkür 3dederiz canımmAyy maaşallah nasıl güzelsiniz
Ay inşallah kısmet olurda dolaşırızz
Benim aklımda da emzirme sütyeni ve emzirme atleti varBu ara alacağım inşallah, korseyle birlikte karar verelim ne iyi olur
Ben de onu favorilemiştim canımCanım ben bir tane pentiden aldım denemek için bir tane baya beğendim. Çok rahat oldu, açılınca da baya açılıyor rahat rahat kullanılır gibi. Penti Mama Hamile Seamless Cotton Sütyen Diye geçiyor bir bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?