2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Annem mesela 4 çocuk doğurdum bir kere oturmadım, hamile miyim farkında bile olmadim diyor.Gerci doğumlar da cok travmatik şeyler yaşadı ,o ayrı ama .Bazen benim abarttigimi düşünüyor, hic anlayamıyor ne kadar zorlandığımı.Benim de aksi gibi 2 hamileligimde ful yatış pertim valla.Ama bu haftalardan sonra her şey mübah bence

Kızlar bu arada lohusa tacımı ani bir fikir değişikliği ile inci dizili sade bir taç aldım, neden bilmiyorum hiccccc süslü şeyler çekmedi beni ,eskiden çok tasarım şeyler seçmiştim. Simdi karnim ve rahatsizliklarim büyüdükçe galiba aman öf falan oldum hem sade daha güzel durur dedim.Eger bir fön ile gitmeyi başarırsam fazlasıyla yeter

Ahhh evet geçen sene bile muayene ücreti 900 tlydi bu sene kaç oldu acaba + bi de doğum ücreti+ yoll bizi imkansıza sürükledi
Aaa 900mü olmuş ben 400de bırakmışım en son aman iyi ki uzakta en büyük bahanemiz o o kadar masrafa yürek dayanmaz
Ben bugün çok kötü oldum belim koptu sanki ortada bir şeyde yok neden böyle oldu
Evi toparladım, yemek yaptım, makine boşalttım, elde yıkancakları yıkadım, makineye kirlileri yerleştirdim. Neyse ki bugün annem geldi gerçi oda temizliğe, bebek kıyafetlerini hazırlamaya geldi. Bakalım dinlencek miyim yoksa daha mı çok yorulacağım
Ay gece dönmeleri benim içinde facia böyle bir zorlanma, kötü hissetme yok son trimester daha mı zor sanki benim bugünden sonra gözüm korktu artık

Çok geçmiş olsun Ben minosetle idare etmiştim. Günde 6 tane içtiğimde oldu. O şekilde kontrol edebildim canım. İlaçlarını iç, beslenmene dikkat et hemen toparlarsın inşallah

Ah allah korumuş canım. Ben de 2 defa yürüyüş yaparken ayağım burkulcaktı son anda toparladım çok kötü hissediyor insan.

O güncelleme bana geçen hafta geldi kuzum bel ağrısı yüzünden eşime günde üç defa krem/yağ sürdürüyorum. Öyle öyle ayaklandım biraz. Yoksa iki gün yatalak gibi kaldım.
Ay bana bugün geldi ne kadar zorlandım allah hepimizin yardımcısı olsun

Belimi zorlamasam da ayakta durmak bile yetiyor resmen artık böyle olcak demek ki canım. Sağlıkla bitirelim inşallah bu süreci

Ay bana bugün geldi ne kadar zorlandım allah hepimizin yardımcısı olsun
Bel ağrısı çok çok kötü gerçekten. Şu son iki aydan gözüm korktu inanki. Düşünüp düşünüp geriliyorum. Nasıl bitircez diye. Hayır doğum yapcak hal kalmayacak bende bu hafta eşim il dışında annemlere yerleştim bende full bakım yeme içme sınırsız masaj sürekli yatış biraz toparlarım sanırım.

Durduk yere kasıklarımda tuhaf bi ağrı hassasiyet var gibi bundan sonra böyle mi olacak sizlerde de oluyor mu
Merhaba tam olarak nasıl bir ağrı,benimde vajinanin uç kısmında baya hassasiyet var 3 gündür sanki üstüne çok oturdum da ezildi gibi normal mi acaba bilen var mı?

Ah allah korumuş canım. Ben de 2 defa yürüyüş yaparken ayağım burkulcaktı son anda toparladım çok kötü hissediyor insan.
Evet canım ya ,sabahtan beri etkisinden çıkamadım, geçen de 1dakikalik teğet ile önümüzde zincirleme bir kaza oldu ,o gün de aynı gün boyu ya denk gelseydi korkusu ile geçti, rabbim kaderimize güzel şeyler nasip etmiş olsun inşallah.

Ben de bu akşam hep içimden geçiriyorum, kesinlikle erken doğuma amin dediğimden, çağırdığımdan değil ama hayırlısıyla artık şu bir ay geçsin ,doğsun diyorum ,nefes alamıyorum ,özellikle bu akşam.Maşallah aileye yakın olmak büyük bir lütuf ,yalnızlıktan ve devamlı evde olmaktan da çok bunaldım galiba

Kuzum idrar yolu enfeksiyonu olabılır bnde cıddı agrı kasıklarda ve yanma olmustu vajınada eger varsa acılen tedavı edılmesi gerek dye blıyorum bence doktorunla hemen konuş bekleme..
Cumartesi gittiğimde söyleyeceğim canım ama inşallah bir şey yoktur

Bende bundan aldım canım dün geldi biraz ağır ama güzel uzun süre takılmaz beni sıkarda o gün için idare ederiz.

Eklentiler

• 3EEF46F2-55CD-48EE-9E16-3652815BDF6B.png
    718,7 KB · Görüntüleme: 59
Ya kızlar ben gecelik olarak açık renk olsun dedim şunu aldım iyi güzel kumaş süper beden de oldu ama kollar geniş oldu şuanki bedenim L göbüş memeler tam oldu ama kollar S olunca benim napsam ya kolları daraltsam bozulur mu sizce?

Eklentiler

• 70AF09DA-C742-4B7C-B40E-CC49B8AC5CA6.png
    376 KB · Görüntüleme: 56
Bende bundan aldım canım dün geldi biraz ağır ama güzel uzun süre takılmaz beni sıkarda o gün için idare ederiz.
Çok güzel canım, foto çekinip fırlatırım zaten ,hiç çekemem. Esime kac tane gecelik gosterdiysem hepsine bir kulp buldu ,derdi giymeyim gecelik.Ya dedim kadin doğum katı zaten ne olacak ,e diyor herkesi kocası yürütecek. Normalde böyle kıskanç ya da yobaz biri değildir ama anlamadım değişik bir sekilde gecelik istemiyor.2 tane pijama aldim zaten bir gece kalacağım inşallah, gene de dogumdan sonrada seveceğim bir gecelik olursa alırım

Sizin haftalar benden ilerde bi de ben şimdiden böyle bi garip oldum takatsizim erkende gelmesinler kuzular ama analarınıda aşırı bekletmesnler aileye yakın olmak gerçekten çok güzel. Ve bi kere daha anladım insan kaç yaşında olursa olsun annesine ihtiyacı var

Evet ,valla anne

Ay ben de bugün onu düşündüm hazırlıklar bitince huzurla oğluşumu bekleyeceğim dedim ama bu ağrılarla doğurcak hal kalmayacak gerçekten
Oohh tadını çıkar canım çok iyi geleceğine eminim

1 dakika önce 1 dakika sonra neler teğet geçiyor hayatımızda kim bilir. Amin canım hepimize inşallah

Ben de iki isim hiç hoşlanmıyorum ikisine de koymadım, kullanıldığını çok cok nadir gördüm ama tercih meselesi.Koyanlar da cok fazla ,herkesin gönlünce olsun.
Ben de sevmiyorum iki isim kullanılmıyor dediğin gibi bir de tek isim daha özel geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…