Annem mesela 4 çocuk doğurdum bir kere oturmadım, hamile miyim farkında bile olmadim diyor.Gerci doğumlar da cok travmatik şeyler yaşadı ,o ayrı ama .Bazen benim abarttigimi düşünüyor, hic anlayamıyor ne kadar zorlandığımı.Benim de aksi gibi 2 hamileligimde ful yatışSağol canım
Aaa 900mü olmuş ben 400de bırakmışım en sonAhhh evet geçen sene bile muayene ücreti 900 tlydi bu sene kaç oldu acaba + bi de doğum ücreti+ yoll bizi imkansıza sürükledi
Ben bugün çok kötü oldum belim koptu sankiAyy evettt ki bi de iş yapmadım yürüdüm biraz, toplasan 5 parça ütü yapmışımdır gerisini annem yaptı. Yemek yaparken belim sırtım kopucaktı sankiev işi bile yok içinde. Gece zaten facia sağdan sola dönerken bile göbüşümün ağırlığını hissediyorum, bi de tekmeler yüzünden acıyo içi allahım son trimester ilk trimesterdan farksız
Çok geçmiş olsunKızlar iyisinizdir umarım mesajları okuyamadım, ikinci doz bionte aşsı beni fena çarptı. Halsizlik eklem ağrıları ateş . En çok da ateş korkuttu, doktorun 39un üzeri sıkıntı dedi, çok şükür en yüksek 37.7 yi gördüm ama kırılıyo bütün vücudun,günde 6 taneye kadar parol alabilrsin dedi ikinciyi aldım. Korona veya aşı yan etksi olarak ateşi çkanınız oldmu ne gibi yöntemler uyguladnız, ıslak tülbent koydum alnıma , üşümeme rağmen üstmü örtmyorum, başka önereblceğiniz bişey varmıinsan kendi içind eğil bebeği için endşlenyormuş, olmasamıydım bu sın dozu diyorum ama inşallah uzun sürmez 38lerşn üzerne çkmaz
Ah allah korumuş canım. Ben de 2 defa yürüyüş yaparken ayağım burkulcaktı son anda toparladım çok kötü hissediyor insan.Kızlar verilmiş sadakam varmış ,sırf boğaz derdine başıma iş açıyordum.Canım ilk defa cips istedi bir de yarın hastaneye giderken çikolatam olsun dedim.Önce sanal marketten sepete ekledim sonra neyse ya hem yürümüş olurum kendim gideyim dedim.Bizim apartmanın giriş merdiveni baya yüksek, elim kirlenmesin diye korkulukları da tutmuyorum artist gibi .İlk merdivenden ayağımı çok atmışım birden boşluğa gitti ayağım,zor toparlandım.Allah korudu.Yediğime içtiğime o kadar dikkat ediyorum, resmen boğaz derdine bugün başıma iş açıyordum. Ordan düşsem bebek durmazdı.Aman cok dikkat edelim hareketlerimize.
Ay bana bugün geldi ne kadar zorlandımO güncelleme bana geçen hafta geldi kuzumbel ağrısı yüzünden eşime günde üç defa krem/yağ sürdürüyorum. Öyle öyle ayaklandım biraz. Yoksa iki gün yatalak gibi kaldım.
Belimi zorlamasam da ayakta durmak bile yetiyor resmenO güncellleme bana geleli 2 hafta oldu ,adım atamaz hale gelmiştim doktor agırlık merkezi değiştiği için bel fıtığı tarzı agrı yapar bel fıtıgından bıle suphelendıler neyseki hamileliğe baglı mekanik ağrıymış,belini asla zorlama ben zorlamışım 2 hafta yattım agrıdan canım
Bel ağrısı çok çok kötü gerçekten. Şu son iki aydan gözüm korktu inanki. Düşünüp düşünüp geriliyorum. Nasıl bitircez diye. Hayır doğum yapcak hal kalmayacak bendeAy bana bugün geldi ne kadar zorlandımallah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba tam olarak nasıl bir ağrı,benimde vajinanin uç kısmında baya hassasiyet var 3 gündür sanki üstüne çok oturdum da ezildi gibi normal mi acaba bilen var mı?Durduk yere kasıklarımda tuhaf bi ağrı hassasiyet var gibi bundan sonra böyle mi olacak sizlerde de oluyor mu
Evet canım ya ,sabahtan beri etkisinden çıkamadım, geçen de 1dakikalik teğet ile önümüzde zincirleme bir kaza oldu ,o gün de aynı gün boyu ya denk gelseydi korkusu ile geçti, rabbim kaderimize güzel şeyler nasip etmiş olsun inşallah.Ah allah korumuş canım. Ben de 2 defa yürüyüş yaparken ayağım burkulcaktı son anda toparladım çok kötü hissediyor insan.
Ben de bu akşam hep içimden geçiriyorum, kesinlikle erken doğuma amin dediğimden, çağırdığımdan değil ama hayırlısıyla artık şu bir ay geçsin ,doğsun diyorum ,nefes alamıyorum ,özellikle bu akşam.Maşallah aileye yakın olmak büyük bir lütuf ,yalnızlıktan ve devamlı evde olmaktan da çok bunaldım galibaBel ağrısı çok çok kötü gerçekten. Şu son iki aydan gözüm korktu inanki. Düşünüp düşünüp geriliyorum. Nasıl bitircez diye. Hayır doğum yapcak hal kalmayacak bendebu hafta eşim il dışında annemlere yerleştim bende full bakım yeme içme sınırsız masaj sürekli yatış biraz toparlarım sanırım.
Cumartesi gittiğimde söyleyeceğim canım ama inşallah bir şey yokturKuzum idrar yolu enfeksiyonu olabılır bnde cıddı agrı kasıklarda ve yanma olmustu vajınada eger varsa acılen tedavı edılmesi gerek dye blıyorum bence doktorunla hemen konuş bekleme..
Kızlar bu arada lohusa tacımı ani bir fikir değişikliği ile inci dizili sade bir taç aldım, neden bilmiyorum hiccccc süslü şeyler çekmedi beni ,eskiden çok tasarım şeyler seçmiştim. Simdi karnim ve rahatsizliklarim büyüdükçe galiba aman öf falan oldumhem sade daha güzel durur dedim.Eger bir fön ile gitmeyi başarırsam fazlasıyla yeter
Çok güzel canım, foto çekinip fırlatırım zaten ,hiç çekemem. Esime kac tane gecelik gosterdiysem hepsine bir kulp buldu ,derdi giymeyim gecelik.Ya dedim kadin doğum katı zaten ne olacak ,e diyor herkesi kocası yürütecek. Normalde böyle kıskanç ya da yobaz biri değildir ama anlamadım değişik bir sekilde gecelik istemiyor.2 tane pijama aldim zaten bir gece kalacağım inşallah, gene de dogumdan sonrada seveceğim bir gecelik olursa alırımBende bundan aldım canım dün geldi biraz ağır ama güzel uzun süre takılmaz beni sıkarda o gün için idare ederiz.
Sizin haftalar benden ilerde bi de ben şimdiden böyle bi garip oldum takatsizimBen de bu akşam hep içimden geçiriyorum, kesinlikle erken doğuma amin dediğimden, çağırdığımdan değil ama hayırlısıyla artık şu bir ay geçsin ,doğsun diyorum ,nefes alamıyorum ,özellikle bu akşam.Maşallah aileye yakın olmak büyük bir lütuf ,yalnızlıktan ve devamlı evde olmaktan da çok bunaldım galiba
Evet ,valla anneSizin haftalar benden ilerde bi de ben şimdiden böyle bi garip oldum takatsizimerkende gelmesinler kuzular ama analarınıda aşırı bekletmesnler aileye yakın olmak gerçekten çok güzel. Ve bi kere daha anladım insan kaç yaşında olursa olsun annesine ihtiyacı var
Ay ben de bugün onu düşündüm hazırlıklar bitince huzurla oğluşumu bekleyeceğim dedim ama bu ağrılarla doğurcak hal kalmayacak gerçektenBel ağrısı çok çok kötü gerçekten. Şu son iki aydan gözüm korktu inanki. Düşünüp düşünüp geriliyorum. Nasıl bitircez diye. Hayır doğum yapcak hal kalmayacak bendebu hafta eşim il dışında annemlere yerleştim bende full bakım yeme içme sınırsız masaj sürekli yatış biraz toparlarım sanırım.
1 dakika önce 1 dakika sonra neler teğet geçiyor hayatımızda kim bilir. Amin canım hepimize inşallahEvet canım ya ,sabahtan beri etkisinden çıkamadım, geçen de 1dakikalik teğet ile önümüzde zincirleme bir kaza oldu ,o gün de aynı gün boyu ya denk gelseydi korkusu ile geçti, rabbim kaderimize güzel şeyler nasip etmiş olsun inşallah.
Ben de sevmiyorum iki isim kullanılmıyor dediğin gibi bir de tek isim daha özel geliyor banaBen de iki isim hiç hoşlanmıyorum ikisine de koymadım, kullanıldığını çok cok nadir gördüm ama tercih meselesi.Koyanlar da cok fazla ,herkesin gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?