Ah çok teşekkür ederim canımEvet evet alacaksan m değil l beden al sen onlardan o zaman konulur. M beden almıştım ben çok küçük geldi. Ekledim fotoları.
Ay inşallah heyecanla bekliyorum o günleri. Burdan hepimizin güzel haberlerini paylaşmanın duygusallığını yaşıyorumAh çok teşekkür ederim canımiçleride dolmuşş çok yakında kullanacağız inşallah az kaldııı
Oooy benm sülale üzümcü kuzum annem tek tek tazesini eliyle toplayıp basıyor yaprakları şöyle yakın olsakta göndersem sanaYa canim günlerdir yaprak sarması istiyor.Benim yaprak bitti ,karsi komsum sagolsun kardeş gibi defalarca söyledi al benim yapraktan diye ,hem almak istemedim hem de biraz kalındı onun yaprak.Sonra bugün yaprak aldırdım bir heves zeytinyağını da boca ettim guzel bir iç hazirladim ama yaprak iğrenç cikti ,cok kartsonra mecburen komsunun yolunu tuttum onunkini aldim .O da cok yogun calisiyor ,saramiyor.Demisti bak benimkini sar benimkide çürüyecek, bunuda aldimki elime buda çürümüş Özene bezene yaptığım ic elimde patladı, belimin agrisi ile kaldim.Hevesimde kursağımda kaldı, sadece 1 sıra kart yapraklardan sardım oda kac saatte pişer, pişer mi bilmem
Ben de kendime ayrı duygulanıyorum sizlere ayrıAy inşallah heyecanla bekliyorum o günleri. Burdan hepimizin güzel haberlerini paylaşmanın duygusallığını yaşıyorumhazırladım dolabını falan. O kadar güzel ki. Günde birkaç kez uğrayıp odasini izleyip, duygulanıp çıkıyorum
Satıyorlar mı canım yoksa kendinize kadar mı?Oooy benm sülale üzümcü kuzum annem tek tek tazesini eliyle toplayıp basıyor yaprakları şöyle yakın olsakta göndersem sana
Yok canım kendimize kadarSatıyorlar mı canım yoksa kendinize kadar mı?
Canim benimOooy benm sülale üzümcü kuzum annem tek tek tazesini eliyle toplayıp basıyor yaprakları şöyle yakın olsakta göndersem sana
Olur olur , bir gazla yaparsınız siz de :) benim de şu son 1 haftada birden tamamlandı her şey yoksa çok eksik vardı bir doğum yaptım rüyası ile gaza gelip hazırlandımBen de kendime ayrı duygulanıyorum sizlere ayrıtahmin edebiliyorum. Hayırlısıyla ben de bir eşyalarını dolabında hazır görseydim eşimin sonsuz rahatlığı yüzünden bir sürü eksikle doğurcam az kaldı
Ohh tazecik tazecik ne güzeelYok canım kendimize kadarüzümlerni fln satıyorlar kuru, yaş olarak. Yaprakla uğrasmak zor. Sdce yılda bir hafta falan uygun oluyor. ilaçlamadan önce toplandğmızı yiyoruz biz. Sonra ilaç vs oluyor yada kartlaşıyor.
Ben şimdilik şifonyer almayacağım dolabının bir gözünde ya da askıların altındaki rafta kullanacağım canım. Bu da çok güzelmiş buna da bakacağım teşekkür ederim
Valla rüyada gördüm ama tık yok stres yaptığımla kaldımOlur olur , bir gazla yaparsınız siz de :) benim de şu son 1 haftada birden tamamlandı her şey yoksa çok eksik vardı bir doğum yaptım rüyası ile gaza gelip hazırlandım
Gözümü karartıp bu hafta ben de saracağımCanim benimsağolasın, sana afiyet olsun. Buda yetti beni oyalamaya, pek olmadı ama
Ben de şifonyer almadım canım aynen oda da pek yerde yok benim, dolabın içine çekmece yaptrdım, gömme dolap vardı da oda da onun askılık kısımlarından birini iptal edip 4 tane çekmece yaptrdım, kutuların ölçüleri yazıyor çekmecene göre mutlaka mutlaka bulursun ,rica ederimBen şimdilik şifonyer almayacağım dolabının bir gözünde ya da askıların altındaki rafta kullanacağım canım. Bu da çok güzelmiş buna da bakacağım teşekkür ederim
Ya kuzu senin bu minik kahverengi hep karda oluyo he acaba üşütüyo musun yaKızlar minik kahverengi akıntı gelmişdoktoruma yazdım bakalım ne diyecek
Bizi de haberdar et önemli bir şey değildir umuyorum bu haftadan sonra artık normalde hiç olmayan şeyler oldu bende ağrılar kramplar batmalar bir bende olmuyordur diye avutuyorum kendimi 38’e kadar dayansın miniklerKızlar minik kahverengi akıntı gelmişdoktoruma yazdım bakalım ne diyecek
Kahverengi olunca eskiden kalmıştır diye düşünüyorum, umarim canim inşallah sorun olmazKızlar minik kahverengi akıntı gelmişdoktoruma yazdım bakalım ne diyecek
Ah bilsem kaç gündür evden çıkmamıştım çoraplarımda hep ayağımdaYa kuzu senin bu minik kahverengi hep karda oluyo he acaba üşütüyo musun yabakalım ne dicek doktorun umarım ciddi bi şey değildir merakta bırakma bizi
Ben de 2-3 ay ayda 1 defa olmuştu ama artık burda erken doğumlara ve erken doğum risklerine denk gelince ben de bi tedirgin oldum. İnşallah dayanırlarBizi de haberdar et önemli bir şey değildir umuyorum bu haftadan sonra artık normalde hiç olmayan şeyler oldu bende ağrılar kramplar batmalar bir bende olmuyordur diye avutuyorum kendimi 38’e kadar dayansın minikler
Kahverengi için hep öyle diyorlar, neden oluyor bilmiyorum. Ultrasonda her şey normal gözüküyor ama bunu yaşıyorumKahverengi olunca eskiden kalmıştır diye düşünüyorum, umarim canim inşallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?