2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evet evet alacaksan m değil l beden al sen onlardan o zaman konulur. M beden almıştım ben çok küçük geldi. Ekledim fotoları.
Ah çok teşekkür ederim canım içleride dolmuşş çok yakında kullanacağız inşallah az kaldııı

Ah çok teşekkür ederim canım içleride dolmuşş çok yakında kullanacağız inşallah az kaldııı
Ay inşallah heyecanla bekliyorum o günleri. Burdan hepimizin güzel haberlerini paylaşmanın duygusallığını yaşıyorum hazırladım dolabını falan. O kadar güzel ki. Günde birkaç kez uğrayıp odasini izleyip, duygulanıp çıkıyorum

Oooy benm sülale üzümcü kuzum annem tek tek tazesini eliyle toplayıp basıyor yaprakları şöyle yakın olsakta göndersem sana

Ben de kendime ayrı duygulanıyorum sizlere ayrı tahmin edebiliyorum. Hayırlısıyla ben de bir eşyalarını dolabında hazır görseydim eşimin sonsuz rahatlığı yüzünden bir sürü eksikle doğurcam az kaldı

Satıyorlar mı canım yoksa kendinize kadar mı?
Yok canım kendimize kadar üzümlerni fln satıyorlar kuru, yaş olarak. Yaprakla uğrasmak zor. Sdce yılda bir hafta falan uygun oluyor. ilaçlamadan önce toplandğmızı yiyoruz biz. Sonra ilaç vs oluyor yada kartlaşıyor.

Oooy benm sülale üzümcü kuzum annem tek tek tazesini eliyle toplayıp basıyor yaprakları şöyle yakın olsakta göndersem sana
Canim benim sağolasın, sana afiyet olsun. Buda yetti beni oyalamaya, pek olmadı ama

N Neess ben de trendyoldan 6 lı çekmece düzenleyici almıştım rek home diye bi mağzadan, bütün 0-3 aylıklar bir çekmeceye sığdı ,ama benim çekmecem biraz geniş olabilir standart çekmecelere göre , marangoza yaptrmıştım .en küçük boş olana da çorapları koydum sonradan

Eklentiler

• 4D83D14C-1087-4B8C-8F0B-FFB6B33B60B7.jpeg
    108,6 KB · Görüntüleme: 65
Olur olur , bir gazla yaparsınız siz de :) benim de şu son 1 haftada birden tamamlandı her şey yoksa çok eksik vardı bir doğum yaptım rüyası ile gaza gelip hazırlandım

Ohh tazecik tazecik ne güzeel

Ben şimdilik şifonyer almayacağım dolabının bir gözünde ya da askıların altındaki rafta kullanacağım canım. Bu da çok güzelmiş buna da bakacağım teşekkür ederim

Olur olur , bir gazla yaparsınız siz de :) benim de şu son 1 haftada birden tamamlandı her şey yoksa çok eksik vardı bir doğum yaptım rüyası ile gaza gelip hazırlandım
Valla rüyada gördüm ama tık yok stres yaptığımla kaldım rüyayı eşimin görmesi gerekiyordu sanırım

Ben şimdilik şifonyer almayacağım dolabının bir gözünde ya da askıların altındaki rafta kullanacağım canım. Bu da çok güzelmiş buna da bakacağım teşekkür ederim
Ben de şifonyer almadım canım aynen oda da pek yerde yok benim, dolabın içine çekmece yaptrdım, gömme dolap vardı da oda da onun askılık kısımlarından birini iptal edip 4 tane çekmece yaptrdım, kutuların ölçüleri yazıyor çekmecene göre mutlaka mutlaka bulursun ,rica ederim

Kızlar minik kahverengi akıntı gelmiş doktoruma yazdım bakalım ne diyecek

Ya kuzu senin bu minik kahverengi hep karda oluyo he acaba üşütüyo musun ya bakalım ne dicek doktorun umarım ciddi bi şey değildir merakta bırakma bizi

Bizi de haberdar et önemli bir şey değildir umuyorum bu haftadan sonra artık normalde hiç olmayan şeyler oldu bende ağrılar kramplar batmalar bir bende olmuyordur diye avutuyorum kendimi 38’e kadar dayansın minikler

Kahverengi olunca eskiden kalmıştır diye düşünüyorum, umarim canim inşallah sorun olmaz

Ya kuzu senin bu minik kahverengi hep karda oluyo he acaba üşütüyo musun ya bakalım ne dicek doktorun umarım ciddi bi şey değildir merakta bırakma bizi
Ah bilsem kaç gündür evden çıkmamıştım çoraplarımda hep ayağımda Bi şubat ayında gelmemişti artık gelmicek heralde dedim ama gelcekmiş meğer
Gece eşimin rahatlığına üzülüp ağlamıştım ondan mı oldu denk mi geldi bilmiyorum
Bizi de haberdar et önemli bir şey değildir umuyorum bu haftadan sonra artık normalde hiç olmayan şeyler oldu bende ağrılar kramplar batmalar bir bende olmuyordur diye avutuyorum kendimi 38’e kadar dayansın minikler
Ben de 2-3 ay ayda 1 defa olmuştu ama artık burda erken doğumlara ve erken doğum risklerine denk gelince ben de bi tedirgin oldum. İnşallah dayanırlar

Kahverengi olunca eskiden kalmıştır diye düşünüyorum, umarim canim inşallah sorun olmaz
Kahverengi için hep öyle diyorlar, neden oluyor bilmiyorum. Ultrasonda her şey normal gözüküyor ama bunu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…