2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Maşallah iki kiloları da gördük aaaa çok ayıp annesi kızın ismi yarmagul kalacak biraz tombuluz o kadarbaksana herşey yolunda az birşey kilodan birşey olmaz

Kızlar son yarım saattir kızım sağımda toplaştı. Taş gibi oldu Allahım elimle itiyorum gitmiyor sıcak bişeyler içtim gitmiyor nefes alamıyorum karnım kasıldı sırtım ağrıdı. Canım yanıyor en son dayanamadım git kız şurdan demişim

Hahahaha flaşı ben de denedim ve aynı tepkiyi aldım eşimden.
Doktorlar rahat ama biz ne olacağız. Doula konusunda ben doktorumla konuşup ona göre görüşmelere başlayacağım. Belki kendisinin önerdiği vardır diye. Ama anlaştığınız içinize sinen olursa bizlere de söyleyin. Birkaç tane takip ettiğim var benimde eğer doktorun önerdiği ve içime sinen olursa yazarım bende.
Amiiiin amiiin inşallah sağlıkla kavuşalım oğluşlara

Genelde pozisyon değiştiriyorum ben bu tarz durumlarda geçiyor ama işte bazen bebek elini kolunu poposunu dayamış olabiliyorken bazen kasılma olabiliyor kasılma biraz daha zor geçiyor

Genelde pozisyon değiştiriyorum ben bu tarz durumlarda geçiyor ama işte bazen bebek elini kolunu poposunu dayamış olabiliyorken bazen kasılma olabiliyor kasılma biraz daha zor geçiyor
Canım ben de sağ tarafta toplaştı diye soluma yattım bir süre bekledim ama gitmiyor çok kötü oldum ya

Ay sormayın ya kabızlık çok zor ıkınmak zorunda kalmak daha da zor yok olmuyo ıkınmadan o kdr zorlamdım ki cok hafif bi kanamam bile oldu yani.. ılk defa hayatımda! Doktora gdince sorucam kesinlikle en cok ıste korktum rahimde kasılmaya sancıya fln sebep olurmu dıye belki probiyotik başlarız bu hafta bakalım.. inşallah işe yarar

Ben 2 kişiyle görüştüm. Birinin ücretini fazla bulduğum için eledim. Diğeri hem bütçemize bir tık daha uygun hem de içime daha çok sindi.
İnstagramda ‘ebemunevver’ diye aratırsan bulabilirsin canım.
Görüşmeyi düşündüğüm 2 kişi daha var. Ona göre karar verip bebeğimin dönmesini bekleyeceğim
Duruma göre yine haberleşelim o zaman

Senin yarmagül tam bir tontirik maşallah ona benim oğluşunda kafası 12 gün önde koca kafalarını yicem onların baş aşağı dönemiyorlar bir türlü

Bizim bebikler bebiklikten çıktılar sanırım
Bu kadar hareketi, çabayı dönmek için yapıyorlardır inşallah
Geçen o kadar hareketliydiki eşime dedim umarm dönüyordur bu kadar harekete. Eşimde o dönsede yine pozisyon değiştirir ona belli olmaz deli senin kızın diyor

Geçen o kadar hareketliydiki eşime dedim umarm dönüyordur bu kadar harekete. Eşimde o dönsede yine pozisyon değiştirir ona belli olmaz deli senin kızın diyor
Ay bu benim de bebem karnımın her yerini çok aktif kullanıyor hatta yeni yerler bile bulabiliyor sanmam dönüpte öylece bekleyeceğini

Canim gecmiyorsa ve duzenli oluyorsa bi dra git bence.
Senin yarmagül tam bir tontirik maşallah ona benim oğluşunda kafası 12 gün önde koca kafalarını yicem onların baş aşağı dönemiyorlar bir türlü
Ben sezeryan olacagim icin cok sıkıntı degil ama donerler ya daha vakit var

Benimde kabizlik problemim var doktoruma sordum prebiyotik kullanabilirsin dedi ama duzelince sonra kullanmadim ara ara nuksediyor ama kullanilabiliyormus ikinmadan aciklik olsa 50 kere dogururdum heralde

Kızlar gece vajinanın sol tarafına bir ağrı girdi dönerken sanki bebek oraya baskilamis gibi. Bugün de o soldaki baskı hiç geçmiyor. Donmuş olma ihtimali var mı acaba , nasıl anlarız biz bu dönme olayını

Buna ancak bebesi dönenler cevap verebilir canım ben hiç bilmiyorum dönünce nasıl hissediliyor

Bu arada aldığın valiz ve dolapiçi düzenleyicileri beğendin mi? Nasıl çıktılar canım?

Kizlar bu arada benim bebis otururken kaburgalarima fln batiyordu. Bugun gorduk ki kafa ve ayaklari kaburgalarımın altindaymis kici asagidaymis. Bu sekilde daha cok batar dedi batan varsa kaburgalarina haberi olsun durum buymus

hanımlaaaaar. Burası dert köşesi gibi oldu amaaaa benimde öyle bir belim ağrıyoooor ki! Kötürüm kaldım sanki tövbe estagfirullah yattm kalkamıyorum, dönemiyorum. Kitlendi belim.

hanımlaaaaar. Burası dert köşesi gibi oldu amaaaa benimde öyle bir belim ağrıyoooor ki! Kötürüm kaldım sanki tövbe estagfirullah yattm kalkamıyorum, dönemiyorum. Kitlendi belim.
Ay canım hepimiz öyleyiz, ne kıçımız duruyor ne başımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…