Başımın ağrısından ağlıyorum, Hayriye hanım gibi yazma ile bağladım ama çikolata işini de bırakmadım Eki Görüntüle 3023670 Eki Görüntüle 3023674
Çok geçmiş olsunKızlar selam.
2 haftanın ardından kontrolüm vardı bugün dr gittim. Karnımı görür görmez sancın mı var karnın çok sert dedi dr. Sonra ultrason bakınca deli gibi sancın var,bebek kanala girmiş açılman var doğum başlamış dedi doktor
Açıklık kontrolü için vajinal muayene istedi. Hemen doğumhane katına çıktım,bi yandan ağlıyor bir yandan dua ediyodum.
Vajinismus öyküm var,alttan muayene korkulu rüyamEbe 10 dklık denemenin sonunda yalnızca 1 parmak ile muayene edebildi..
Şükürler olsun ki 1 cm bile yokmuş açılma. Nst girdim sancı çıkmadı.Dr serum yazdı eve geldim. bebeğim 2 kg 43 cm ama henüz çok erkenÇok korkuyorum yeniden sancım olur da alttan muayene olmam gerekirse napacagim bilmiyorum ya.
Lütfen dualarınıza ben ve bebişimi de katar mısınız
Ayy insaAllah ya, 2 hafta daha geçse kâfi.Yat dinlen cnm biraz daha durur bebiş kilosunu alır o zamana
Teşekkür ederim çok. Aynen mecbur kalırsam yapacak bir şey yok. Zaten 4 doz ciğer geliştirici iğne yapılmıştı 2 hafta önce. Gerisi Rabbime kalmış. Sağlıkla gelsin minişlerimizÇok geçmiş olsunNeyseki açılma yokmuş bu durumda sadece dinlenerek bile çokça zaman kazanırsın bence hiç moralini bozma. Muayeneyi düşünüp de iyice stres de olma belki de hiç gerek kalmicak bi daha. Gerek olursa da yavrularımız için
Tüm dualarımız seninlee üzme kendinii
anladım canm geçmiş olsun hepimize teşekkürlerMonurol değil cefaks ben normal antibiyotik kullanıyorum. Günde 1-2 defayı geçmediği için normal kabul etti. Bol bol su içmeye devam dedi.
Canımm çok şükür açılman yokmuşKızlar selam.
2 haftanın ardından kontrolüm vardı bugün dr gittim. Karnımı görür görmez sancın mı var karnın çok sert dedi dr. Sonra ultrason bakınca deli gibi sancın var,bebek kanala girmiş açılman var doğum başlamış dedi doktor
Açıklık kontrolü için vajinal muayene istedi. Hemen doğumhane katına çıktım,bi yandan ağlıyor bir yandan dua ediyodum.
Vajinismus öyküm var,alttan muayene korkulu rüyamEbe 10 dklık denemenin sonunda yalnızca 1 parmak ile muayene edebildi..
Şükürler olsun ki 1 cm bile yokmuş açılma. Nst girdim sancı çıkmadı.Dr serum yazdı eve geldim. bebeğim 2 kg 43 cm ama henüz çok erkenÇok korkuyorum yeniden sancım olur da alttan muayene olmam gerekirse napacagim bilmiyorum ya.
Lütfen dualarınıza ben ve bebişimi de katar mısınız
Ay bizi çoğu akşam balık kurtarıyordu 1 nisanda av yasağı geliyor o kapıda kapancakÖğlenleri dışardan akşamları ev yemeğiben haftasonları yemek yapmıyorum prenseslik mod açılıyorrr of eşim yemeğe gelmese sürekli dışardan söylerim kesin. Bi de kışın yapıcak şey de kısıtlı ya x2 eziyet resmen.
Allah hayırlı evlat etsin ,güzel yazılar yazsın inşallah.Biraz erken bile olsa güzel bir doğum hikayeniz olmuş ,sonuda hayır olur inşallah.Bebekle ilgili ne diyor doktorlarKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Kızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Oy böyle herşeyin hıp hızlı olmasına sevindim hepimizin doğumları umarm böyle olur.beklenmedik zamanda olmasına üzüldüm biraz ayrı kalacaksınz süt kuzusuyla ama sonra hep berabeeeerKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Tekrardan gözünaydın canımKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Ben de hep buzluk stoğu dev bir buzluk alma fikri çık aklımdanAy bizi çoğu akşam balık kurtarıyordu 1 nisanda av yasağı geliyor o kapıda kapancak
Buzluk stoğu sağ olsun bu sene daha çok şey atmak lazım malum bebişlerle pratik şeylere çok ihtiyacımız olcak
Yaa maşallahh çok güzel ve hızlı bir doğum hikayen olmuşKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Bebişin hemen toparlayacaktır inşallah hayırlı uğurlu olsunKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun gözün aydın ne güzel olmuş dogumun Allah anneli babalı büyütsün inşallahKızlar merhaba, şimdi detaylı yazmaya geldim toparlayabildigim kadarıyla yazıyorum; 9 Mart sabahı birazcik ağrım olunca 12 Mart cumartesi olan doktor kontrolünü beklemeyip+kar yağacak yol kapanırsa gidemem düşüncesi ile doktorumu aradım o da gel deyince doktoruma gittim. Doktorum nst bakılsın sonra muayene edeyim dedi sonra tam bankoya nst kaydı actirmaya doğru yürürken bir anda suyum geldi ve kendimi lavaboda buldum iç çamaşırım öyle bir ıslanmıştı ki hayatımın şokunu yaşadım üst üste nasıl bunlar başıma gelebilir diye... Sonra doktorun odasina koşup durumu söyledim o an sırası gelen hastasını bile almayıp beni apartopar muayene etti... Ve evet suyum gelmiş, 1 cm de açıklığım vardı.. doğum başlamış dedi ve beni hızlıca yatisa gönderdi. Yatış yaptım ve sancılarım artmaya artmaya çok artmaya başladı. Her şey o kadar hızlı ilerlediki eşim annelerimize haber verene onlar gelene kadar ki bu 1 saat içinde oluyor ben sancıların top seviyesine gelmiştim. Ebe geldiğinde alttan muayene edeyim bakayım dedi ve ben 6 cm açıklığa gelmiştim sadece 2 saat geçmişti ben başta olmak üzere herkes şaşkındı. 7 cmye geldiğinde ben doğum odasına alındım. Doktorum geldi ve normal doğum ile doğurmuş oldum.. ben bir gece yatıp taburcu oldum ancak bebeğim küvözde. Onun iyi olması ve sağlıkla gelmesi için dua ediyorum sizden de dua rica ediyorum. Şimdilerde düzenli şekilde sağım yapip sütümü getirmeye çalışıyorum. Benden haberler bu kadar. Sancısı gelen, günü gelen, gününü bekleyen, doğum yapan, bebeğine benim gibi kavuşmayı bekleyen tüm hamile arkadaşlarin Allah yardımcısı olsun.
Benimkide oyle. Ozellikle ayaga kalkinca iyice yukarilara toplaniyor. Uzaninca biraz daha asagi iniyor cok enteresan gercektenKızlar yağıztoş resmen sağ göğsümün hemen altında yine
Bir yerini mi dayıyor toplanıyor mu anlamadım. Semsert ve çok rahatsız edici gerçekten
Herkesin bebesi aşağılarda benim ki
Bende iki gündür aynı şeyi yaşıyorum kasilmami yoksa bebek bı yerlerini mi dayiyor benimde sağ tarafta genelde anlamadım ve devamlı oluyor dediğin gibi rahatsız edici birşey sola yatmakdan sol tarafım çürüdü resmenKızlar yağıztoş resmen sağ göğsümün hemen altında yine
Bir yerini mi dayıyor toplanıyor mu anlamadım. Semsert ve çok rahatsız edici gerçekten
Benim tosunda midemi sıkıştırıyor kafasıyla yukarı doğru ittiriyor beni resmen. Aynı anda sağ tarafımı da ittiriyor hiç anlamıyorum içeride neler yapıyor. Biraz aşağılara inseler yavaş yavaş iyi olurKızlar yağıztoş resmen sağ göğsümün hemen altında yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?