2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Haklisin aslında o yönden bakmadım hiç. Bilgilendirilsek iyi olur.

Baksana şuan zaten her hastane battaniye ve tulum veriyomuş yani bişey götürmesende ilk giyimleri zaten oradan gibi çogu kişiden duydugum böyle. Sonra zaten evden ek ilave bişeyler alınır allah korusun gerek olmasında

Yani o premature bezler bile ayri satiliyor diye biliyorum. Zaten evimizde bulunmayan seyler.
Yani sanki hastane cantasi icin aceleye gerek yok gibi ama bilemedim bilenler aydinlatsin lutfeeen

Benimde herşey hazır ütülenecek bekliyor kalkışamadım bitürlü ütüleri yapıp çantayı ufaktan yaparım ben gerçi sizden geriyim daha vaktim var

Bgn doktor 39 hafta gibi alsak dedi kabaca bi hesap yaptı mayıs 18 19. Yada 20 gibi alabiliriz bi aksilik olmazsa dedi. Bakalım hayırlısı.

Yani o premature bezler bile ayri satiliyor diye biliyorum. Zaten evimizde bulunmayan seyler.
Yani sanki hastane cantasi icin aceleye gerek yok gibi ama bilemedim bilenler aydinlatsin lutfeeen

Bence öğrenmeyelim öğrenipte çağırmayalım amanın yallah yallah kış kış kış
Ben ilkinde çok çağırdım korkuyorum artık bişey düşünüp demeye vallahi

Bence öğrenmeyelim öğrenipte çağırmayalım amanın yallah yallah kış kış kış
Ben ilkinde çok çağırdım korkuyorum artık bişey düşünüp demeye vallahi
Evet evet doktorum bana ya hayır konus ya da sus diye hadis varmis onu söylemişti.
Hic kotu seyler soyletmiyor o yuzden. Ama biz analar duramiyoruz. Simdi konustuk ya boyle okuyanlardan gece ruyasinda doguranlar vs olur yani bende ruyamda dogurabilirim bu gece bakalim. Daha once de cok dogurdum ruyamda

Canım ikiz bebekler genelde erken doğup küveze girdikleri için ikiz annesi biri bol bol şapka ve çorap gerektiğini söylemişti, bir de küvezin içine sermek için müslin istiyorlarmış. Ellerinde damar yolu varsa damar yolları zarar görmesin diye ele de çorap ya da eldiven geçirebiliyorlarmış.
Belki küveze girmeyecek şekilde de erken doğabilirler. Ne olur ne olmaz her şeylerini hazır etmek en doğrusu bence.

Doktor ozaman dedi ayın 17 sinde alacağım bebeği 16sında yatışın olsun. 15i gecesi söylene söylene valiz kapadım tek sayılı günde hiç doğsun istemiyorum keşke sonraki gün alsaydı diye söylendim. Derken gece suyum patladı ayın 16 sında almak zorunda kaldı
Estetik ameliyatına gider gibi saatli kurulu doğuma gidiyorum hiç heyecanlı değil ne olurdu normal doğurabilseydim dedim derken işte suydu sancıydı 8 saat anam ağladı ucundan da olsa doğurmuş kadar oldum velhasıl ben susayım en iyisi

Kuzuuu temizliği bekleme bak kaç posta yıka katla ütüle derken leş gibi toz hav oluyor inan batıyor heryer. Sen önden o işleri bitir üstüne temizlik olur miss gibi
Temizlik zamanı annemde gelcekti o yüzden o arada beraber yaparız demişti kuzum
Ama bu hafta yıkamaya başlarım artık. En azından çantaya koyacaklarımı hazırlarım kafam biraz rahatlar

Temizlik zamanı annemde gelcekti o yüzden o arada beraber yaparız demişti kuzum
Ama bu hafta yıkamaya başlarım artık. En azından çantaya koyacaklarımı hazırlarım kafam biraz rahatlar

Annen sana kıyamamıştır Tabi sen kendni fazla yormadan az az at yıkansın bari, sonra koy bi hurca temizcecik annene hazır olur ütüleyip kaldırırsınız
Ben yıkayıp koydum kenara son ütücü aranıyoooorrrr

En azından ramazandan önce bitirelim dedik. Zaten son 3 hafta
Bizde annemle yapacağız ama ben bu hafta hastane çantasına koyulacakları halledeceğim başka türlü olmayacak
Vücut yorgunluğu dinlenince geçiyorda kafa yorgunluğu çok zor

Ben kesin doğururum daha önce rüyamda 2 defa doğurmuşluğum var

Öyle yapacağım canım hem havalarda kapalı bari oğluşumun kıyafetleriyle oyalanmak bana da iyi gelir

Ben de nefret ediyorum.Zaten cokta yiyemedim ,çabalıyorum ama
Ben de arada ara veriyorum. Normal de seviyorum ama görev gibi olunca bazen insanın canı istemiyor
Doktor bulantım için birkaç gün süt içme merak etme birkaç gün içmedin diye bir şey olmaz demişti demek ki aynısı yumurta içinde geçerli

Ben hiç sevmezdim hamilelikten önce hemde hiç nefret ederdim. Hamilelikle birlikte canım yumurta istemeye başladı her gün 2 tane yiyorum şaka gibi ama bazen ara veriyorum sürekli aynı şeyi yiyince sıkılıyo insan. Kendimizi tiksindirmesek yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…