Haklisin aslında o yönden bakmadım hiç. Bilgilendirilsek iyi olur.Kizlaar erken dogum olursa bebise biz evden ne vericez ki ciplak kuveze koymuyolar mi?
Erken dogum olmasi durumunda bi kendi kiyafetlerimiz lazim degil mi? Yani bilmedigimden soruyorum. Erken dogum yapmis annelerimiz bi anlativerse ne lazim oluyo diye. Ona gore canta icin acele edelim veya etmeyelim.
Kizlaar erken dogum olursa bebise biz evden ne vericez ki ciplak kuveze koymuyolar mi?
Erken dogum olmasi durumunda bi kendi kiyafetlerimiz lazim degil mi? Yani bilmedigimden soruyorum. Erken dogum yapmis annelerimiz bi anlativerse ne lazim oluyo diye. Ona gore canta icin acele edelim veya etmeyelim.
Yani o premature bezler bile ayri satiliyor diye biliyorum. Zaten evimizde bulunmayan seyler.Baksana şuan zaten her hastane battaniye ve tulum veriyomuş yani bişey götürmesende ilk giyimleri zaten oradan gibi çogu kişiden duydugum böyle. Sonra zaten evden ek ilave bişeyler alınır allah korusun gerek olmasında
Yani o premature bezler bile ayri satiliyor diye biliyorum. Zaten evimizde bulunmayan seyler.
Yani sanki hastane cantasi icin aceleye gerek yok gibi ama bilemedimbilenler aydinlatsin lutfeeen
Evet evet doktorum bana ya hayır konus ya da sus diye hadis varmis onu söylemişti.Bence öğrenmeyelim öğrenipte çağırmayalım amanın yallah yallah kış kış kış
Ben ilkinde çok çağırdım korkuyorum artık bişey düşünüp demeye vallahi
Canım ikiz bebekler genelde erken doğup küveze girdikleri için ikiz annesi biri bol bol şapka ve çorap gerektiğini söylemişti, bir de küvezin içine sermek için müslin istiyorlarmış. Ellerinde damar yolu varsa damar yolları zarar görmesin diye ele de çorap ya da eldiven geçirebiliyorlarmış.Kizlaar erken dogum olursa bebise biz evden ne vericez ki ciplak kuveze koymuyolar mi?
Temizlik zamanı annemde gelcekti o yüzden o arada beraber yaparız demişti kuzumKuzuuu temizliği bekleme bak kaç posta yıka katla ütüle derken leş gibi toz hav oluyor inan batıyor heryer. Sen önden o işleri bitir üstüne temizlik olur miss gibi
Yumurtadan be olacakMaalesef ki bir yumurta gömdüm
Temizlik zamanı annemde gelcekti o yüzden o arada beraber yaparız demişti kuzum
Ama bu hafta yıkamaya başlarım artık. En azından çantaya koyacaklarımı hazırlarım kafam biraz rahatlar
Yumurtadan be olacakah öylesine can kurban
En azından ramazandan önce bitirelim dedik. Zaten son 3 haftaBen de temizliği en son yaptırayım diyorum. Maşallah evim iki günde hiç temizlenmemiş gibi oluyorben neyse ki yıkama ütülemeleri bitirdim. Içim o konuda rahatladı sen fe yavaştan başla bence . Biz annemle yaptık. Sağolsun bana hicbir şey yaptırmadı aştı kuruttu ütülerdi. Kurumuş mu diye birkaç kez gidip bakmak, kuruyanları toplamak, ve dolaba yerleştirmek. Bu bile yorucuydu. En son kendimi uyumuş buldum, o arada baktım bitirmiş annem kalanları
Ben kesin doğururumEvet evet doktorum bana ya hayır konus ya da sus diye hadis varmis onu söylemişti.
Hic kotu seyler soyletmiyor o yuzden. Ama biz analar duramiyoruz. Simdi konustuk ya boyle okuyanlardan gece ruyasinda doguranlar vs oluryani bende ruyamda dogurabilirim bu gece bakalim. Daha once de cok dogurdum ruyamda
Ben de nefret ediyorum.Zaten cokta yiyemedim ,çabalıyorum amaBen sanırım doğumdan sonra uzun bi süre yumurta yiyemeyeceğimbezdum ya ztn sevmiyodum
Öyle yapacağım canımAnnen sana kıyamamıştırTabi sen kendni fazla yormadan az az at yıkansın bari, sonra koy bi hurca temizcecik annene hazır olur ütüleyip kaldırırsınız
Ben yıkayıp koydum kenara son ütücü aranıyoooorrrr
Ben de arada ara veriyorum. Normal de seviyorum ama görev gibi olunca bazen insanın canı istemiyorBen de nefret ediyorum.Zaten cokta yiyemedim ,çabalıyorum ama
Oyyy gelmiş mi sabırsız minikk. annesine kavuşmak istemiş bi an önce demekkiCanımm şimdi gördüm bebeğine kavuşmuşsun. GözünaydınHer şey yolunda mı? Bebek iyi mi? Sen nasılsın? Devitamini
Ben hiç sevmezdim hamilelikten önce hemde hiç nefret ederdim. Hamilelikle birlikte canım yumurta istemeye başladıBen de arada ara veriyorum. Normal de seviyorum ama görev gibi olunca bazen insanın canı istemiyor
Doktor bulantım için birkaç gün süt içme merak etme birkaç gün içmedin diye bir şey olmaz demişti demek ki aynısı yumurta içinde geçerli
Aynen sıpa neye üzüldüyse tipini ısırdığımPek keyifsiz durmuş minik cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?